Mamici de noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Fetelor, cred ca e ultima zi cind mai am acces la net, acasa inca nu am si nici vreun net pe aproapenu nu am.

Eu m-am pricopsit de ieri cu o raceala nasoala, dureri de cap si oase, nasul curge ca o fintina asa ca de miine voi sta acasa. De fapt miine vreau sa ma duc la dr. sa vedem cind imi spune sa ma duc sa nasc

Va urez la toate SARBATORI FERICITE, SA AVETI NUMAI BUCURI ALATURI DE CEI DRAGI. Pentru cele care nu ati nascut va doresc nastere usoara, iar mamicilor sa aveti bb sanatosi si mincaciosi

Bobita, 37 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

sabina, uite acush lucrez la povestea nasterii (mai bine zis epopeea, la cat scriu!;))
dar ce am vorbit cu badiu mot-a-mot… zau ca-mi trebuia un reportofon, in momentele alea… ;))

jasmine, de nazimer stiu de la dr pediatru, cat despre serul fiziologic, asta si este : apa cu sare ! nu stiai ?;)) de aia apa de mare e mai buna (nazimer sau mai sunt niste sortimente) si bebele meu urla (acuma la ser fiziologic chiar ii place, fata de apa de mare hahaha !) dar ii expli ca e spre binele lui !;)))))))))))
nu stiai de reteta de trecut raceala : tras apa cu sare pe nas ?! (nu ca as practica-o, dar am auzit de ea)

fundul gol inseamna chiar fundul gol… numai ca acum e iarna, la ile mi-era usor, puneam un pampers desfacut sub fund si o lasam si cate o juma de ora…

cat despre nume, mie Dimitrie imi place mult de tot… e drept ca suna altfel decat Dumitru…

eliza, si eu stiu din capraru la fel, ca nu trebuie sa geama… dar poate nu geme ! poate… mormaie ! iachim, de ex, mormaie ca un ursone, ce mai ! sper ca faci diferenta ! cat despre capraru si cunostintele de medicina din carti, eu la ile m-am panicat si am panicat pe toata lumea cu… cascatul !!! in capraru scrie ca daca bebe casca prea mult, e semn de suferinta cerebrala ! da-i si numara cascaturile la copil ! hahahaha
daca nu are alte semne de boala (e moale, inactiv, nu mananca) stai linistita, ca n-are cupilu nimica !
si merci de aprecieri… nu le stiu pe toate, dar asa e, la al doilea e mai usor !!!;))
cat despre baita, acum ii fac… singura !!! e drept ca am un support la cadita care mi-l tine, dar asa ma bucur ca nu ma mai incurc cu alta persoana, care intotdeauna mi se parea ca face pe dos ce trebuia sa faca !;))))))))))

fetele, aveti grija cu depresiile, nu e de glumit !!! cat m-am chinuit eu sa scap de a mea, la primul copil… ufffffffffffff !!! NU LE LASATI SA SE INSTALEZE !!! ca apoi pleaca mai greu !;) luptati de la primele semne !

andrea, ceai de pelin ai incercat ? stiam ca e cel mai bun cicatrizant !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, imi pare nespus de bine sa va regasesc, mi-era f. dor de discutiile de pe forum...
Din pacate inca nu am net acasa, si acum am tras o fuga pana la birou... simteam nevoia sa ies putin din casa...

Noi suntem bine, Si eu si iubitzica mea, care e f. cuminte doarme si papa bine.
Suntem norocoase amandoua!

Operatia mea a fost super OK, totul a trecut f. repede, din ziua a 2-a sunt pe picioarele mele. Nu am avut dureri decat f. putine... si imediat m-i s-au facut calmante.
Imi pare f. bine ca am ales Clujul si Clinica universitara.
Nici un repros serviciilor si personalului!

Imi pare rau ca nu prea am laptic, desi f. tare ma stradui cu tot felul de lichide. Momentan suntem pe alimentatie mixta si testam formule de lapte, fiindca elefantzica nu se satura numai de la piept.
E totala cum se azvarle pe biberon...

Incerc sa pun cateva poze cu Iris si sper sa pot cat de curand sa intru mai des in legatura cu voi!

Pupici si multe felicitari noilor mamici!!!

Dana & Iris
http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Gindacel, te rog frumos scrie mai repede epopeea sa apuc sa o citesc si eu azi pina la 3, plizzzzzzzzz

Bobita, 37 sapt si mamica lui Mariutza iubita
Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Mamicilor , am si eu o intrebare: Voi ce cadita imi recomandati sa iau? Una simpla, normala sau una cu forme in interior? Am apelat la voi pentru ca aveti experienta!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amary, eu pentru Denisa am luat caditza cu suport. Este buna pentru cazul in care nu o sa ai pe nimeni sa te ajute la baitza. Pe mine de regula ma ajuta sotul dar odata am fost nevoita sa o spal singura si nu stiu cum reuseam daca nu avea suport caditza.
Fetelor la mine fata iar a vomat. Bits, am incercat sa fac cum ai spus tu cu latele rece si sa o pun la mabii sani. Dar la mine alta e problema: Fata adoarme dupa primele 10 minute de supt si chiar daca o trezesc refuza sa mai pape (indiferent de san). Si in 10 minute nu se satura pt 3 ore si vrea papa din ora in ora ..si nu e bine...ca ii dau lapte proaspat peste lapte nedigerat si normal ca are si colici si mai si vomita. I-am dat intr-o zi supliment si a mancat vreo 70 ml in mai putin de 5 minute ...asa ea in 10 minute nu cred ca mananca atata de mine.
Mi-e mila tare de ea cand o vad cum vomita

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Ele, sunt copiii care au asa zisa intoleranta la lactoza si atunci li se recomanda lapte special
Intreaba medicul pediatru. Dar cum vomita in jeturi de fiecare data sau doar regurgiteaza?

Bobita, 30 sapt si mamica lui Mariutza iubita
Sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Ele, cadita normala cu suport detasabil sau cea care are forma de suport in interior (adica din material)?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Bobitza, iti doresc un concediu placut, Sarbatori Fericite si nastere usoara !!!
Te pup si toate cele bune, din suflet !

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bobito, pai ce faci mami...ma lasi singura pe-aici?
te pup si-ti urez nastere usoara si bb sanatos...si sa aveti cele mai frumoase sarbatori. si toate cele bune

monica

Mergi la inceput