Mamici de noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bobita, in jeturi nu regurgitare. Este a doua oara cand a vomat in halul asta. Jeturi puternice..vreo 3 unul dupa altul..dar nu dupa fiecare masa. Am spus e a doua oara cand vomita asa.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amary, suportul nu e detasabil este din material cum bine ai zis tu. M-a costat 850.000 pentru ca este mai marisoara si pt cand o avea bb un an.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Ele, eu sunt de parere sa intrebi totusi medicul, nu e in regula sa verse in jeturi. Si cum v-am mai spus patutul trebuie ridicat circa 2 cm in partea unde sta bb cu caputul.

Fetele multumesc pentru urari, aveti grija de voi, de bebelusi mici si cei mari (aviz celor cu 2 copiii), o sa-mi fie dor de voi.

Bobita, 30 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

Fetelor sa nu ma ; poate par neserioasa, dar am fost ffffff. ocupata, iar acum mi-am putut permite putin timp sa-mi fac de cap la calculator; am incercat sa pun foto., care de data asta sper sa se si vada, caci altfel nu ma mai joc; sper sa se vada si sa va placa; am sa intru mai tarziu sa citesc ce-ati mai scris; oricum va multumesc din suflet ca sunte-ti alaturi de mine

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

se vede numai papusa mare... Arisa si ne place...
papusa mica inca nu se vede!

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Bobitza , sarbatori fericite si nastere usoara!!!!!

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buterfly spune:

Draga bubulina,la fel am patit si eu cu micutul meu care are 1 luna.S-a umplut dintr-o data de bubite pe tot corpul,iar medicul pediatru mi-a zis sa-i dau clorocalcin de 3 ori 5 picaturi pe zi.I-am dat si dupa 2 zile n-a mai avut nimic,iar inlegatura cu gemutul nu te nelinisti caci asa facea si al meu de se auzea pana in cealalta camera ,dar i-a trecut dintr-o data,pur si simplu.

steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Noi am avut la Ana (si o vom folosi si acum) cadita cu forma din acelasi material si vreau sa spun ca ne-am impacat super cu ea. Sta si copilul comod si e foarte usor si pentru tine sa ii faci baie.
Eu am citit aproape tot ce s-a scris dar nu am mai "contribuit" pentru ca am plecat in concediu mai devreme decat imi propusesem. Aveam de gand sa merg la servici pana pe 30 nov numai ca pe 03 nov (cu o zi inainte ca sa faca Ana 2 ani) am avut o sangerare si contractii dureroase (aveam doar 32 de saptamani); m-am dus la urgente la spital si m-au internat pentru ca exista riscul sa nasc prematur si dupa ce am stat o sapt internata am intrat in prenatal. Acasa intru pe forum numai seara si de obicei cate putin ca nu pot sta prea mult pe scaun din cauza pozitiei inconfortabile. Dupa ultimul control dr mi-a programat cezariana pe 22 dec (voi petrece de Craciun in spital) deci mai am 13 zile pana facem cunostinta cu nr 2. Imi e din ce in ce mai greu sa ma misc din cauza durerilor de bazin si oase in general. Ca sa nu mai spun ca inca ma doare fundul de la injectiile din spital.
Asta e, speram sa fie totul bine.
Felicitari tuturor mamicilor, sa aveti Bb sanatosi care sa va umple viata de bucurie. Imi amintesc cand era Ana mica ne uitam la ea si ziceam "parca ar fi frumos sa ramana asa micuta" dar acum la 2 ani parca e si mai si cu mutrele si perlele pe care le scoate. Dupa ce am iesit din spital nu am mai luat-o in brate si tot ii spun ca ma doare burta; ea stiind ca in burta am un bebe ma intreaba: doie bebe mami?
Ma topesc dupa ea cand vine si ma consoleaza; uneori mai plang si eu din diferite motive (femeie insarcinata deh) si ea vine, ma sterge cu manutele, ma pupa, ma imbratiseaza si imi zice: ce-i mami? nu pange. cand face asa oricare ar fi motivul pentru care plang imi trece pe loc si nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru Ana.
N-a ca m-am intins la scris.
Am mai citit pe forum ca unele din voi ati optat pentru scutecele LIBERO; si eu as opta pentru ca in ultimul timp am fost cam dezamagita de PAMPERS. Problema e ca voi ziceati ca sunt mult mai ieftine ori eu la METRO am vazut ca sunt aproape la acelasi pret dar poate nu am fost eu atenta.

Va doresc numai bine si sa stiti ca citesc tot chiar daca intervin mai rar.

Carmen 37 sapt, Ana 2 ani 1 luna si Daria (in burtica).

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara!Iata ce inseamna lipsa ajutorului!!!!Abia acum reusesc sa intru.Noroc ca nici voi nu mai scrieti asa mult ca pe vremea cand eram toate.Azi dimineata nua vrut sa adoarma deloc,10 minute doar,dupa care s-a trezit.Am plecat afara, am fost la tati la birou,unde am stat 2 ore,a dormit de mama-mama.O mai duc la servici,vad ca-i prieste.Apoi am venit acasa unde am urlat pana pe la 17......Am o intrebare:Ai vostri BBei se trezesc urland din somn,dupa care cand o legan adoarme iar?Oare de ce?E posibil de la oboseala sa aibe un somn asa de agitat?Acum e soacra-mea la mine si fata e cuminte!Daca eram singura, sigur urla si mor de ciuda ca isi gaseste sa fie cuminte exact cand am ajutor si cand raman singura ma freaca.
In rest, parca vad o usoara ameliorare la bubite..cel putin sper.O mai las in funduletul gol(caz in care face pisu de uda tot in 5 minute)dar mai mult cu pampersi pe care-i schimb f.f.des.
Bobita, nastere usoara!Sarbatori fericite si tie si tot ce-ti doresti.Poate reusesti sa mai dai cate un semn.
Gandacel, o sterg mereu la fundulet cu ceai de galbenele+pelin.
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

DANETTE bine ai revenit!!
Ce mare si frumusica e IRIS...si daca mai e si cumintica: NOROCOASO!

Ai dreptate si eu m-am bucurat ca am ales Clinica Universitara, mai multumita nu puteam fi. Iar DR. ONA SI OROS sunt medici adevarati, am fost norocoasa ca i-am avut alaturi.

Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDOR pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, am scris povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">AICI!!!

vedeti ca e ditai epopeea, v-am zis io!

Mergi la inceput