Mamici de noiembrie decembrie 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
FELIS, cred ca este agitat fiindca a schimbat mediul, asa am patit si eu cu alex cand l-am adus acasa...in spital era super cuminte si cand am ajuns acasa urla de nu mai stiam ce-i cu el. cu partuletzele nu stiu ce sa zic...ai grija ce papi tu ca daca-l alaptezi se transmite si tine-l mai mult dupa ce mananca, eu la alex imi aduc aminte ca vreo 10 min ma plimbam cu el prin casa dupa ce-i dadeam sa pape si uneori ragaia, alteori...nu. si vorba lui bits, stai tu linistita ca-i transmiti si lui...totul este ok, sunt manifestari absolut normale pentru un bb mic.
feteloooorrr...asteptati-ne si pe noi
...mai suntem cateva si apoi ne mutam in alta parte...nu? voi ce ziceti? nu e nici jumatatea lunii dec...mai sunt cateva mamici cu burtici, normal ar fi de la 1 ian sa ne mutam...eu una nu ma supar si nici nu vreau sa supar pe nimeni, depinde cum simtiti voi nevoia.
eu sunt in aceeasi stare de asteptare, ieri am colindat mai toata ziua dupa tot felul de cumparaturi...
va pup si va urez un sf de saptamana cat mai placut
p.s. azi am intrat in 40 de saptamani
monica
for2nity spune:
FELIS, si eu aveam la inceput aceeasi problema ca si tine cu luarea sanului in gura cu greutate, nu stiu insa daca motivele sunt aceleasi. In cazul meu, sanul era prea umflat si bebelusa mea nu putea sa-l ia in gurita.Am inceput sa ma mulg putin inainte de a-i da sa suga, pana reuseam sa dau sanului in regiunea mamelonului o forma acceptabila de luat in gurita ei micuta.Acum totul e OK in privinta asta.
Chiar acum a terminat de mancat printesa mea si am pus-o la culcare.este o dulceata de cuminte ce este.
Stiti cumva daca este o regula in privinta botezului, la ce termen se face?
eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity
for2nity spune:
FELIS, doctora mea mi-a spus ca daca nu ragaie, no problem, se mai intampla, dar in cazul asta cand o pun in patut sa o culc pe o parte, si anume pe partea stanga.De altfel mie mi-e atat de frica de regurgitatii incat o culc mereu pe o parte intre pernite, niciodata pe spate. Nu stiu daca e bine asa, dar ma simt mai linistita.
Pentru colici, poti sa bei tu ceai de chimin, chiar ajuta, plus ca stimuleaza si lactatia, sau pt bebe Bonisan sau Sab simpex.Noi nu avem probleme cu colicii, dar ii mai dau uneori bonisan pentru pofta de mancare. Recordul printesei mele a fost 380 gr intr-o saptamana. Nu stiu ce-au facut la spital cu ea dar pe cand am ajuns acasa avea doar 3,580 kg fata de aproape 4 la nastere.Acum a recuperat si pare ca-i merge bine.
Sper sa le fie si bebeilor vostrii bine.![]()
eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity
ioana_du spune:
Neata mamici si burtici!
Burtici, am si eu o intrebare! Cat de des il mai simtiti pe bebe ca misca? Si cam cat de intens? BBlina mea e cam lenesa azi, nu am simtit-o deloc, e ceva rau?!?! 
Ioana si Bianca pui
in sapt 39 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du
Sabina spune:
Felis, relax, asa fac bebelusii!!!
E posibil sa-i tasneasca prea mult lapte in gurita si se sperie.Mulge cateva picaturi( f. putin, asa de 3, 4 ori) si da-i dupa aia.O sa curga mai uosr.Asa pateam si eu la Sofia.
mai fetele....da voi aveti macar o singura problema....eu pe toate le pateam!!!
Ca am identificat la cel putin 4, 5 fete mmomentele cheie ale alpatatului.....
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
FELIS spune:
Multumesc mult de raspunsuri!...
Am terminat acum un sfert de ora de alaptat. Pentru prima data nu a adormit. E in patut sta cuminte 2 min si apoi il vad cum se zvarcoleste scanceste de 2 ori a plans apoi iar se linisteste 2 min si o oa de la capat.
Nu reactioneaza la tinut in tinut in bratze si leganat...
Pur si simplu nu am ce sa-i fac.
Sunt constienta ca la unele dintre voi va fac mult mai multe probleme, dar atat cat e agitat, chiar daca e putin timp, mi se rupe sufletul...
Beau ceai de chimen si anason, iar de la spital mi-a mai spus pt alaptat sa mancam miere poliflora cu germeni de grau
Suge numai de la un san (stangul) pana il goleste, iar din dreptul in orice moment as incerca sa-i dau... nici o sansa... El il suge pe stangul si eu ma mulg la dreptul
. Pur si simplu nu-l accepta in gura, nici varful sfarcului, de parca ar sti ca e dreptul... Inainte de a-i da sa suga ii golesc putin pe amandoi in prosop... Ce altceva sa mai fac?... ![]()
Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele mele!
Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Buna seara!Iata ce inseamna lipsa ajutorului!!!!Abia acum reusesc sa intru.Noroc ca nici voi nu mai scrieti asa mult ca pe vremea cand eram toate.Azi dimineata nua vrut sa adoarma deloc,10 minute doar,dupa care s-a trezit.Am plecat afara, am fost la tati la birou,unde am stat 2 ore,a dormit de mama-mama.O mai duc la servici,vad ca-i prieste.Apoi am venit acasa unde am urlat pana pe la 17......Am o intrebare:Ai vostri BBei se trezesc urland din somn,dupa care cand o legan adoarme iar?Oare de ce?E posibil de la oboseala sa aibe un somn asa de agitat?Acum e soacra-mea la mine si fata e cuminte!Daca eram singura, sigur urla si mor de ciuda ca isi gaseste sa fie cuminte exact cand am ajutor si cand raman singura ma freaca
.
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Buna,fetelor.Felicitari proaspetelor mamici.
Azi sint ceva mai odihnita si reusesc sa intru pe forum.
Diana a facut ieri 7 sapt si are 5,400kg.A crescut nu gluma. De-abia astept sa faca 3 luni cind sper sa scape de colici ca saraca nu mai poate de durere.
Andreap si fetitza mea se trezeste citeodata tipind;cred ca de la colici. Ma dispera durerile astea de burtica; daca nu le-ar avea ar dormi mult mai bine si poate si mai mult.
Bebeii vostri au inceput sa doarma mai mult noaptea?
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
monica-elizabet spune:
ioana-du si eu o simt pe bbelina mea mai rarutz decat inainte...si atunci cand se misca mis e muta toata burta, pare ca nu mai are asa de mult loc pe-acolo...stai linistita, nu-ti mai face probleme, cu siguranta totul este ok.
felis m-am lovit exact de aceeasi problema cu sanul drept pe care nu vroia sa-i ia in guritza si sti ce am facut...l-am pus pe alex sa suga la sanul drept dar din aceeasi pozitie ca si cum i-as da din stangul, adica piciorusele lui spre partea mea dreapta sprijinite de o perna...asta pana s-a mai format acolo sfarcul si apoi...nu am mai avut problema asta...incearca si tu poate merge...cine stie.
pupici
monica
andreap spune:
Buna ziua fetelor!Iata-ma si pe mine,ca mi-a dat "invoire"fata.
Ieri am avut iar o zi de cosmar.La 13.30cand am venit de afara nu a vrut sa doarma;am reusit dupa lupte seculare sa o adorm leganata;dupa 3 minute s-a trezit urland.Nu cred sa fie colici,in brate se linistea si adormea din nou.Asa am patit de 4 ori.In final,a in ceput sa urle chair si in brate,de nu stiam ce sa-i mai fac.Am lasat-o si cu funduletul gol,credeam ca sunt bubitele de vian.As!Urla la fel de tare.Nici burtica nu cred sa fie ca nu avea simptomele:nu se inrosea,chircea,nu-si lovea piciorusele.Am crezut ca-mi [pierd mintile;ptr.prima oara am inceput sa plang ieri.Pe la 18.00 cand a venit soacra-mea,eram gata-gata sa o trantesc in pat,asa eram de nervoasa.Nici ea nu a reusit sa o calmeze;nu voia nimic,nici leganat,nici san.Dupa baie a atipit 15 minute,iar s-a trezit urland.Intr-un final la 20.45 a adormit.Noaptea,super cuminte:mananca si se culca la loc.
Nu stiu ce sa-i mai fac;eu cred ca de la oboseala are istericalele astea.
Acum doarme de pe la 11,astept sa se trezeasca,sa-i dau sa pape si afara,poate mai pacalim ceva somn.
Felis,bine ai venit acasa;si la BBlusa mea se aud matele cum "chioraie"si apoi dupa ce trage un partz se linisteste,sau dupa ce face kk.Eu mai folosesc o carpa calda pe burtica.
Mona,sa-ti traiasca baiatul!Infioratoare povestea nasterii.Esti o curajoasa!
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004) terorista
Mona_B spune:
quote:Oana, eu una ma mut bucuroasa la noul subiect!
Originally posted by Oana_B
Dragelor, for2nity a deschis la bebelusi un subiect despre bebelusi de nov-dec 2004:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38034
Intrebare: doriti sa va mutati acolo acum sau le asteptati intai pe toate fetele?
Nu este nevoie sa deschideti un subiect nou cu numele de "bebelusi de nov-dec 2004", pentru continuitate va fi mutat acesta si doar ii schimbam titlul
Astept un raspuns
Oana_B
Mona si
Vlad Andrei, 5 zile