Mamici de noiembrie decembrie 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
FELIS, BINE AI VENIT ACASA IMPREUNA CU MIHAI, MA BUCUR CA SUNTETI BINE AMANDOI...DE FERICITI...NU MAI VORBESC

monica
Cecilia C spune:
Ioana_du si eu ma trezesc tot la 3-4 ore si cam stau si citesc sau fac diverse timp de vreo 2 ore. Nu merg atata la baie dar insomnii am si eu si tare e nasol sa nu poti dormi...ma foiesc o gramada pana adorm si culmea ca nici in timpul zilei nu pot dormi, atipesc vreo jumate de ora dar atata.
Monica, tu cum stai cu insomniile?
Cici si Alexia din burtica
sapt 39-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos
monica-elizabet spune:
fetelor
si eu la fel, uneori am insomnii dar nasol de tot...daca reusesc sa dorm 2-3 ore pe noapte si curios este ca dimineata in loc sa dorm dupa o noapte de nesomn...tot la 7,30 ma trezesc...dar sa bat in lemn de vreo saptamana parca....am dormit mult mai bine...e clar ca e linistea dinaintea furtunii...hi hi
va pup si ma bucur ca nu ma lasati singura
pe-aici.
monica
Mona_B spune:
Salutari, fetelor!
Abia azi am ajuns si noi acasa de la spital.Am nascut pe data de 5 la 12.38 un baietel de 3.380 54 cm lungime scor Apgar 10, Vlad Andrei!E un dulce!Cand ma uit la el aproape mi se face dor de primele momente imediat dupa nastere cand l-am tinut la piept, era asa de curat, fara sange sau pojghita si mirosea a paine proaspat coapta...am avut un travaliu de 14 ore, ultimele fiind infernale,insa am scapat fara rupturi si fara epiziotomie, doar cu zgarieturi labiale, spre mirarea moaselor care rar au avut astfel de cazuri.Am cerut sa mi se faca epidurala, ei ma tot amanau, la un moment dat mi-am pierdut cunostinta de durere, nici nu-mi amintesc cum am ajuns din camera mea in sala de nastere, cand mi-au facut epidurala cervixul meu era complet deschis...expulzia mi s-a parut extrem de epuizanta si dureroasa, plangeam in hohote, dar dupa ce-a iesti bebe am uitat de toate.Ce pot spune acum e ca in ciuda durerilor infioratoare tot nasterea naturala as alege-o.Tocmai pt.sentimentul de nedescris pe care l-am avut dupa nastere, uitandu-ma la bebele meu frumos si cuminte care papa bine de la san si u palnge decat cand il supara scutecul murdar ori fomita, aproape mi se face dor de ultimele momente ale nasterii cu toate ca au fost cele mai epuizante si ma gandeam ca nu mai rezist! Dupa ce ne mai dezmeticim vom pune si noi pozite!Va doresc mult curaj celor ce veti naste natural, iar celor cu cezariana, refacere rapida!S-aveti bebei sanatosi!
Mona
Cecilia C spune:
Stai linistita Monica ca si eu ma bucur ca nu sunt singura.....desi eu nu scriu atata....eu citesc mai mult si iau notite, ha ha de la altele mai experimentate si e foarte bine ca avem de unde sa ne informam...eu cel putin am invatat foarte multe de pe forum si imi pare bine ca si mamicile ne impartasesc din experientele lor.
Eu de maine mai am o saptamana pana la DPN si parca incepe sa-mi fie un pic de groaza..mie mi-e cam groaza de schimbarile care or sa vina..nu prea imi plac schimbarile, ha ha dar sper ca totul o sa fie bine si asa cum zicea si Gandacelul, sa ne rugam la D-zeu si la Fecioara Maria sa avem si noi nasteri usoare si sa fim sanatosi si sa ne bucuram alaturi de bebelusi de Sfintele Sarbatori.
Aveti grija de voi fetelor si de bebei ca nu mai e mult pana ne tinem si noi minunile in brate.
Cici si Alexia din burtica
sapt 39-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos
Donia spune:
Mona, felicitari pentru Vlad Andrei!!!
Bine ati venit acasa si va doresc sa va acomodati repede la noua viata cu un bebe mic.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Oana_B spune:
Dragelor, for2nity a deschis la bebelusi un subiect despre bebelusi de nov-dec 2004:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38034
Intrebare: doriti sa va mutati acolo acum sau le asteptati intai pe toate fetele?
Nu este nevoie sa deschideti un subiect nou cu numele de "bebelusi de nov-dec 2004", pentru continuitate va fi mutat acesta si doar ii schimbam titlul![]()
Astept un raspuns
Oana_B
roxanel spune:
quote:bucura-te ca nu ai dureri ca eu am cam in fiecare noapte de parca ar trebui sa-mi vina musafirii;de mers la baie nu mai zic....La ultima vizita la dr.mi-a zis ca eram dilatata 2cm si ma gandesc ca poate de aia,..dar eu stiu;oricum sunt nashpa durerile...chestia e ca ma trezesc cu ele din somn(de parca nu-i destul ca e din acela''iepuresc''....
Originally posted by ioana_du
Misticgirl, ma bucur sa vad ca ai reaparut, inseamna ca esti chiar ok. Te sun in w-e sa te "controlez"!
Fetelor care mai sinteti inca burtici, voi aveti probleme cu dormitul noaptea (pe mamici nu le intreb, ca ...) ? Eu am insomnii cam dese; nu ma doare nimic, pur si simplu nu pot dormi, si ma mai si duc la baie de 356789 de ori pe noapte! Please, mai pateste cineva asa?
Ioana si Bianca pui
in sapt 39 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du
aveti grija de voi si de ceilalti
FELIS spune:

Desi sunt f obosita, am intrat sa cer sfaturi ca nu stiu ce sa-i fac lui bb...
Doarme bine, dar de pe la ora 24 am observat ca a inceput sa se agite in somn. Se trezeste plangand, si f agitat (totusi la orele de alaptat de la spital!!!!....) Cand il iau in bratze incep sa aud cum ii "ghioraie matzele" f tare si trage partzuri f sonore... dar traba mare face mult mai tarziu si e tare nu moale... Imi trebuie 10-15 min sa-l conving sa ia sanul in gura. Dupa ce in final reusesc, mai aud 5-7 min acele zgomote si-l vad ca se chinuie, dar in final se linisteste... De la ce are gaze in burtica si cum sa il linistesc nu stiu... Chiar si dupa ce adoarme il aud in somn ca se mai agita si uneori scanceste... Dupa supt il pun pe pieptul meu si-l bat pe spate sa-i iasa gazele dar niciodata nu ragaie...
A mai patit cineva asa?...
Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele mele!
bits spune:
FELIS stai linistita in privinta ragaitului,nu ii gasesti tu pozitia corecta pt ragait(vezi ca spatele si capusorul sa fie in linie dreapta,1.incearca sa-l pui pe genunghii tai cu fatza in jos si bate-l usor pe spate2.pune-l ca si cand ar sta in sezut pe lateralul piciorului tau,cu manutele si capul sprijinite pe aceeasi mana si loveste-l usor in spate).gazele ar fi semn de colici dar nu cred ca e vb de colici la tine(apar la 2-3 sapt).cacuta ar trebui sa fie moale caci il alimentezi la san,chiar etare?
de obicei bebeii ajunsi acasa isi schimba orarul meselo pt ca e un alt mediu carora trebuie sa se adapteze si de aceea se dau peste cap.
ia-l in brate,leagana-l si stai linistita ca nu e nimic grav.vezi ca starea ta de agitatie i se transmite si lui.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb