Mamici de noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onut spune:

bine ca v-am regasit, fetelor!

eu am nascut in saptamana 37, dupa ce mi s-a rupt apa! prin cezariana, ca nu m-am dilatat de loc! o sa va povestesc mai multe cand am timp, insa am o intrebare foarte importanta: voua v-a prescris pediatrul calciu si vitamina c pentru bb mic?

aaa, am uitat sa va spun ca bu e bblina asa cum credeam demult, e un ditamai baiatul, se numeste Rares Mihai si daca apuc astazi va pun si niste poze.

va pup mult si astept sa-mi raspundeti,
onut si bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

misticgirl, si al meu scoate niste sunete de ma ingrozesc si nu reusesc sa dorm aproape deloc.
Asta inca de cand ne-am intors de la maternitate... horcaie, fornaie, mormaie, acuma geme, face pauze de respiratie, ce mai, tot registrul. L-au vazut pana acum 2 pediatri, l-au ascultat si la inimioara si la plamani si mi-au spus ca nu are copilul nimic. Ce pot sa spun, fac si ei tot felul de sunete... De-abia astept sa ajunga la faza in care doarme si el fara tot felul de sunete...
Onut, singurul lucru pe care eu il dau copilului inafara de lapte este Vigantol. Nu calciu, nu vitamina C.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

amary, zic sa-ti iei cu suport detasabil, in primul rand ca e mai ieftin asa, in al doilea ca in cateva luni bebe va i suficient de mare ca sa-l mai pui in cadita asa culcat, deci ce faci cu cadita ?
asa ca o cadita la 100.000 e perfecta (nu trebuie sa dai banii pe cine stie ce cazi de firma, e doar o cadita, nu ?!;) plus un support pe ventuze pe care, in cateva luni, o sa-l pui in debara ca nu mai ai ce face cu el ;))
eu asa am facut !

carmen, libero sunt cu 100.000 mai ieftini decat pampers si de 100 de ori mai buni ;))
are cine sa te ajute cu ana dupa ce nasti, da ? mie mi se pare imposibil, deocamdata, sa ma ocup de 2… mai ales ca ile a mea- cea mare- e cam racita si incerc sa evit orice contact…

bits, pune o masca pe fata cand alaptezi, da ?!;)

try, ai ca m-ai facut sa raz bine de tot
si da, ai dreptate, anormala sunt eu !!! nici nu stii ce greu e de trait cu mine… eheeeeee e o poveste lunga !!!;))
neaparat ne vedem ! cu bebeii, musai ;))
cand vii ?

cecilia, multam fain de urari ! numai bine si voua si nastere usoara, mey !
sa va rugati la Dumnezeu si la Maica Domnului sa va ajute ! sa nasteti usor ca gandacu, asa sa spuneti, da ?;))

adrianna, pupici ! sa stii ca eu tin mult la tine, nu stiu daca stii ;)) si te admir ca te poti ocupa de 2 bebei deodata ! eu nu cred ca m-as descurca ! sa te intareasca Dumnezeu !

andrea, sa stii ca si de Badescu mi-a placut mult, e un delicat, si asta conteaza mult (ati observat ca doctorii ginecologi sunt mai atenti si au mana mai usoara decat doctoritele ?;)

bits, cupilu nu-i obez, stai linistita !;) ce tratament ii dai ? ca si noi avem neshte muci ptiu !;((

Mergi la inceput

misticgirl si onut, bine ati revenit, sa va traiasca bebeii!!!

roserb se ocupa de lista, numai ca acuma e in spital cu mihnea...

acuma nu stiu cine se va mai ocupa...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

misticgirl, si al meu scoate niste sunete de ma ingrozesc si nu reusesc sa dorm aproape deloc.
Asta inca de cand ne-am intors de la maternitate... horcaie, fornaie, mormaie, acuma geme, face pauze de respiratie, ce mai, tot registrul. L-au vazut pana acum 2 pediatri, l-au ascultat si la inimioara si la plamani si mi-au spus ca nu are copilul nimic. Ce pot sa spun, fac si ei tot felul de sunete... De-abia astept sa ajunga la faza in care doarme si el fara tot felul de sunete...

eliza, asa face si ioachim stai linistita, daca l-au consultat medicii si e bine, nu are nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Misticgirl, ma bucur sa vad ca ai reaparut, inseamna ca esti chiar ok. Te sun in w-e sa te "controlez"!
Fetelor care mai sinteti inca burtici, voi aveti probleme cu dormitul noaptea (pe mamici nu le intreb, ca ...) ? Eu am insomnii cam dese; nu ma doare nimic, pur si simplu nu pot dormi, si ma mai si duc la baie de 356789 de ori pe noapte! Please, mai pateste cineva asa?

Ioana si Bianca pui
in sapt 39 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gandaciccco daca vezi ce fatza am cu masca mori de ras,parca am botnitza,poate pun si poze.tratamentul ni l-a dat doctorita pediatra un siropel pt gatutz si niste prafuri sa nu se extinda la plamani raceala(aici medicamentele sunt gen prafuri).toate au gust de portocala,sa vedeti ce gurita face KEN la administrare:))

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BUNA LA TOATA LUMEA!....

Tocmai am venit acasa si suntem taaaaare fericiti!...

La ora 14 am iesit pe poarta spitalului ora care era de alaptat, motiv pt care l-am auzit si eu pe bb meu plangand... I-am dat putin in masina sa suga si a adormit imediat... Doarme tot timpul chiar si cand suge!.....
Laptele la mine curge ... de mi se uda halatul la alaptat pana la mijloc daca nu-mi aducea pe bb repede la alaptat.

Felicitari la toate noile mamici!... (nu am avut timp sa va citesc)

MICHE multumesc pt anuntz!...

Multumesc la toata lumea pt felicitari!..........

Completare: Mihai a avut la nastere 50 cm.

Felis, 40 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Felis, bine ai venit acasa! Ma bucur ca sunteti bine!!
Sa fiti sanatosi si voiosi! Mihai e mare cum a zis si medicul, dar nu mult mai mare.

Gindacelu frumos mai stii sa povestesti! Multumesc pentru sfat.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

bine ai venit Felis acasa!!!
mult suuces in noua cariera de mamica!!

poze Darius

Mergi la inceput