Mamici de noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

andreap, din pacate colicii sunt de vina pentru ca si Alexia face la fel.
de exemplu: ierinoapte a dormit de la 9 seara la 12.30 noaptea, a mncat si s-a culact la loc pana la 5 dimineata cand a mancat si gata cu somnul pana la 5 dupa-amaiaza adica 12 h, timp in care imi urla de durere de burtica, se linistea apoi, adormea 5 - 10 minute in bratele mele si se trezea direct in plans. spre dupa-amiaza devenise f. obosita si era si mai greu sa o adorm.
a adormit ieri la 5 dupa-amiaza si s-a mai trezit la 12 noaptea cand i-am dat sa pape si i- facut o baita ( nu in ordinea asta ) si a dormit pana la 4 dim. a mancat si s-a culacat pana l 9 dimineata. de la noua e treaza dar e f. cumintica in patutul ei cu caruselul si cu jucariile.
Nu-mi vine sa cred ca are o zi linistita fara colici.
mie imi convine sa stea treaza ziua pentru ca doarme foarte bine noaptea dar ma dispera durerile ei de burtica si agitatia pe care i le produce.

azi intentionez sa o scot putin afara ba chiar sa o plimb putin si cu masina pentru ca ii place tare mult.

eu, pentru ca nu mai alaptez ii mai dau intre mese ( dar nu intotdeauna ) baby drink care am vazut ca ii place ( are glucoza ) si o mai linisteste.

felicitari proaspetelor mamici.

Raportam si noi 1 luna si 1 saptamana cu 4.300 kg si 57 cm.

Cristina si bb Alexia ( 31 Oct )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Roxanel, cat mai ai pana la DPN si unde o sa nasti? Esti in Toronto? Doar de curiozitate si iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

Mai fetelor cu burtici, eu am avut o noapte aproape alba.....era ora 4 dimineata si eu nu dormeam..si spre deosebire de voi, bebelina mea atata s-a zbenguit azi noapte ca am crezut ca iasa afara...probabil ca e mai micuta si are loc suficient de joaca, habar n-am.....cert e ca abia dupa ora 4 am adormit si la 8 eram in picioare...si eu mai am o problema si cu picioarele...imi tresar asa si pe cand sa adorm ma trezesc din cauza lor....da' asta e si nu mai e mult...o sa fie cumva pana la sfarsit.

In rest va doresc numai bine si sunt si eu de parere sa ne astepte mamicile si pe noi cele mai intarziate din decembrie...asa ar fi frumos, nu?

Pupici la burtici, mamici si bebeci si sa aveti un weekend placut si plin de soare.

Cici si Alexia din burtica
sapt 40-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Desi sunt f obosita, am intrat sa cer sfaturi ca nu stiu ce sa-i fac lui bb...
Doarme bine, dar de pe la ora 24 am observat ca a inceput sa se agite in somn. Se trezeste plangand, si f agitat (totusi la orele de alaptat de la spital!!!!....) Cand il iau in bratze incep sa aud cum ii "ghioraie matzele" f tare si trage partzuri f sonore... dar traba mare face mult mai tarziu si e tare nu moale... Imi trebuie 10-15 min sa-l conving sa ia sanul in gura. Dupa ce in final reusesc, mai aud 5-7 min acele zgomote si-l vad ca se chinuie, dar in final se linisteste... De la ce are gaze in burtica si cum sa il linistesc nu stiu... Chiar si dupa ce adoarme il aud in somn ca se mai agita si uneori scanceste... Dupa supt il pun pe pieptul meu si-l bat pe spate sa-i iasa gazele dar niciodata nu ragaie...

A mai patit cineva asa?...

Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele mele!

Si alex al meu ragaie destul de rar, cei alaptati cica ragaie mai rar. Mai trag si ei cate ceva aer cand sug la tzitzi, adr mai putin ca cei e beau din sticla.
Cu facutul parturilor si cu foielile de dinainte de kk si Alex e la fel, se agita mult pana face kk. Asa e cu bebicii mici.

Iar cu zgomotele scoase de bebelusi, nu va faceti probleme, sunt normale, toti bbii scot sunete ciudate pt. noi, dar e absolut normal.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

try, abia acum am apucat sa citesc si eu povestea nasterii tale… m-a impresionat foarte tare cand am vazut prin ce ai trecut…
felicitari !;)
fiecare poveste e minunata, e unica… Doamne, cat e de mare lucru sa fii mamica ;)))))))))))))))

ca tot am vazut ca ai avut dureri mari, mai tii minte, cum a decurs pierderea sarcinii pentru tine ?
pentru mine a fost un cosmar, m-am dat de ceasul mortii, ma tavaleam pe jos de dureri si pierdem sange « cu galeata », nici nu stiam ca avem atata sange in noi… ;(( la tine a fost altfel ???
personal, consider pierderea unei sarcinii muuuuuuuuuuuult mai dureroasa decat o nastere… dar poate a fost mai mult psihologic… desi nu era primul copil… tu ce crezi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, alexutz al tau e un scump si un dragalas si voi sunteti asa mandru de el...sa va traiasca si sa fie sanatos...zici ca are 3 luni, e maricel si are privirea agera.si toate cele bune

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

inca ceva: incerc sa reactualizez eu lista, da?!

ca sa nu se mai chinuie si altcineva!;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna fetelor; acum pozele mele se vad

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gandacelu cu ce il dai pe Ioachim pe bubutzele care ii apar de la caldura???

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor tot eu sunt; daca doriti sa-mi vede-ti mogaldeata, deschide-ti acolo unde am foto., iar acolo unde scrie "YAHOO PHOTO", undeva in coltul, din dreapta de sus(scrie cu rosu si albastru), dati clic si pute-ti vedea noul meu album; luminati-ma si pe mine cum sa procedez sa-mi apara direct noul album, mai bine spus cum sa bag noua adresa pe care o am la "YAHOO PHOTO"; am plans de nervi, de numai pot; va roooog frumos ajutati-ma si pe mine sa pricep

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roxana, imi pare rau ca nu reusesc sa vad pozele, dar poate nu ma pricep eu...mie nu-mi apare asa cum zici tu.

monica

Mergi la inceput