Endometru,ovulatie si altele...
Raspunsuri - Pagina 3
ariadna33 spune:
FELICITY, ce melancolie?! ca tu esti cea mai optimista dintre optimiste
(numele tau e sinonim cu fericirea)!
Vreau un raport complet: temperatura? Ce vesti imi dai?
La mine 36,7 - ziceam eu ca toate lunile sunt la fel, dar de data asta...am luat-o in barba! Cu alte cuvinte: slaba speranta...Ai dreptate, trebuie s-o las mai incet cu analize si temperaturi.
Asta o sa si fac. Si sa stii ca daca nu erai tu care sa te gandesti la mine as fi disparut acolo de unde am venit!
Felicity spune:
ariadna, ma mai apuca si pe mine melancolia copilasilor. dar ma tzin tare, altfel ce exemplu as putea sa-ti dau ![]()
temperatura mea e sus...dar nu asa de sus ca in luna cand am ramas insarcinata (poate n-are legatura). se situa la 98.2F azi dimi...nu stiu cat e in grade Celsius.
Dar in general inainte de ovulatie e la 97.5F, cand ovulez urca la peste 98F. sta ridicata de trei zile, Doame ajuta!!! naiba stie, prefer sa nu ma mai gandesc atat ca dau in dambla ![]()
in ce zi esti? daca ai facut analize si au iesit bune, eu zic ca vei ovula luna asta, presteaza ca sa nu-ti pierzi sansa.
pupici 
unde iti iei temperatura ariadna?
ariadna33 spune:
Azi, ziua 21(!!!) 36,6! Na!
Cand sa mai ovulez, in ziua 28?! Lasa, asta sa fie singura mea problema...
Vezi ca nu trebuie sa creasca brusc temperatura, cel putin la mine crestea prin ziua 18 dar in trepte, in 2-3 zile, apoi se mentinea ridicata vreo 10 zile (depinde), asa ca ia-o in continuare.

ariadna33 spune:
Eeee, ati vazut ce cadou am primit eu de la Mos Craciun? Ciclu anovulator! Daca n-am fost cuminte...
Alé spune:
Ariadna,
iarta-ma ca n-am vazut apelul tau de ajutor mai demult. Poti sa-mi spui ce fel de termometru folosesti? caci dupa cum arata endometrul si foliculii, n-as fi atat de sigura ca n-ai ovulat deloc. Si te rog, poti sa-mi spui toate temperaturile la rind? ca mi-e greu sa urmaresc din mesajele mai vechi; poate reiese totusi ceva bun.
Imi pare rau inca o data ca n-am fost pe faza.
Te pup 
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Anca Wish spune:
Adriadna, capul sus. O sa iasa soarele si pe strada noastra.
Trebuie sa ai incredere.
Si ca sa dau exemple de cum eram eu, acum cateva luni a nascut vecina mea de deasupra. Il auzeam pe bebe plangand noaptea si ma trezeam si il cautam prin camera pe bebe al meu, devenisem rautacioasa si imi venea sa arunc cu pietre in fiecare femeie insarcinata.
Eram disperata. Nu era seara in care sa nu plang inainte de culcare. Plangeam si ma rugam.
Acum imi dau seama ca daca nu a venit timpul, pot sa disper eu, pana o iau razna. Tot degeaba.
Lucrurile importante in viata mea, le-m obtinut cand ma asteptam mai putin. Asa ca stau linistita acum. Poate intr-o zi o sa intample.
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
ariadna33 spune:
ALE, spre rusinea mea, luna asta nu mi-am notat temperaturile (de ciuda, de oftica, nu stiu de ce...). In orice caz, din cate mi-aduc aminte: z.12-36,6.....z.15 si 16-36,4....z.17 si 18-36,6...z.20-36,7...z.21(azi)-36,6 si nici nu am luat-o in fiecare zi, ca n-am dormit cateva nopti, si am zis ca nu are rost, ca nu e relevanta...Oricum, la mine era pana la ovulatie 36,6-36,8 scadea in ziua ovulatie cam la 36,6 si crestea dupa la 37-37,1.
Multumesc mult
ariadna33 spune:
ANCA, acum am vazut ca noi avem acelasi citat "zambeste, maine poate fi mai rau".
Ce spuneai tu, ca nu esti fotogenica? Se poate, dar esti sigur frumoasa!
Multumesc pt.incurajari!![]()