Endometru,ovulatie si altele...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Buna dimineata fetelor
Eu recunosc ca-s de genul care ia locul de parcare la altii , acum sa nu sara Ale sa ma certe. Nu cred ca m-as incumeta in Romania ca acolo te iau si la bataie.
Pai daca nu esti calm si impacat cu tine insuti, ce iti ramane sa faci? Ca si de sarit pe geam, stau la etajul 1, n-ar ajuta

Ariadna, dupa HSG, o sa-i zic sa-i caute si mormolocii la al meu (care mi-a zis ieri ca el e bine merci ca doar am ramas de cateva ori insarcinata si cica... el asa va fi pana la 70 de ani )
o sa cer, ziua 3, monitorizarea ovulatiei, test postcoital, ziua 21 momentan. daca iese ceva in neregula la HSG nu mai cer nimic.
e un frig la mine, brrrrrr, si zapada si soareee, e foarte frumos. primul craciun aici si-mi place tare mult.
haida fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Si eu sunt genul care ia locul de parcare al altora, dar daca sunt 'prinsa' spun ca imi pare rau, ca n-am stiut al cui loc este, nu ma cert, ca nu stii peste cine dai.
Eu n-am permis decat de 2 ani si jumatate (ALE iar imi da clasa), nu stiu daca sunt soferita buna (ca nu ma lauda nimeni si pe mine) dar mie-mi place sa sofez la nebunie (in aglomeratie, bara la bara, nu conteaza) si cam imi place sa apas acceleratia.
Acum un an in Ajunul Craciunului (a fost un viscol, se circula infiorator, oamenii nu mai parcau pe locuri de parcare, ci lasau masinile in mijlocul drumului, oricum in 5 minute erau ingropate in zapada) am fost nevoita sa umblu prin oras pe la administratiile financiare. A fost o aventura. Cel mai haios a fost ca dupa ce am terminat, m-am dus la firma si am lasat masina langa niste pusti care curatau locul alaturat de parcare pt.mama lor. Colegii mei mi-au spus ca am innebunit, cum sa plec cu masina pe vremea asta, ei isi lasasera masinile acasa. Ii intreb, bine, bine, dar eu cum plec acum (vedeam de sus cum se ingropa in zapada), au ras de mine, mi-au zis ca nu mai pot s-o scot de acolo. OK, zic, eu pe jos nu ma duc acasa. M-au ajutat pustii aia doi (ca mama lor nu venise inca) si m-au impins.

Mergi la inceput

ALE, esti draguta, am spus "data viitoare", nu "luna viitoare".

Mergi la inceput

Va doresc din tot sufletul Craciun Fericit!
Multa sanatate, bucurie si implinirea tuturor dorintelor, voua si familiilor vastre!

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

ariadna, cum mai e cu temperatura? a mea s-a scufundat de tot, maine vine prapadul .
m-am obisnuit cu ideea.
eu mi-am luat carnet de conducere in Romania cand stiam ca voi pleca. n-am condus niciodata in Ro dar mi se pare infiorator. lumea e foarte agresiva si rautacioasa. o fi doar parerea mea?
Fetele ia sa va sorcovesc acum, sa aveti sarbatori frumoase, sa fiti fericite si sa vi se implineasca toate visele si sperantele!!

Mergi la inceput

Temperatura n-am mai luat-o de 2 zile (dar cred ca sunt 'fierbinte' ).

La noi a nins putin azi-noapte!

Mergi la inceput

Buna ziua la fete
Aici a nins de cateva zile si e zapada multa, soare si un cer sticla, albastru, zici ca esti in povesti, cu copacii care-s plini de zapada. Eu sunt la 2400m altitudine, la munte. Cel mai frumos craciun. Mi-am facut un brad pe cinste, si foc in soba si mi-a trecut tot amarul .
Ariadna, daca esti fierbinte e de bine, ca eu m-am racit de tot, si uite-ma inapoi la No. 1, cu acelasi avant dintotdeauna, si mai optimista ca niciodata.
Fetele sa va aduca mosul ce doriti voi mai mult, si sa aveti parte de multa dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna seara, fetele
Mai e putin si vine Mosu'. Sint foarte emotionata sa vad ce mi-a adus. Am facut si bradutul, arata foarte frumos, e doar cu globuri rosii si aurii, dar e foarte bogat si desi nu e prea mare, parca umple toata casa.
Ma simt foarte bine, desi mi s-a terminat stocul de teste de ovulatie, fara a obtine, insa vreun rezultat notabil. A fost o zi frumoasa astazi, cu toate pregatirile pentru Craciun.
De abia astept sa apara prichindeii si sarbatorile sa devina si mai frumoasa. Astazi am avut o revelatie: noi doi facem tradiatia pentru copii nostri. Asa cum facem in zilele astea, la fel vor face si ei. Un motiv in plus sa facem totul cum trebuie si cu dragoste si pupici multi. A fost o zi tare frumoasa.
Apropo, stiti ca in timp ce se framinta cozonacul , nu se vorbeste urit si nu se striga, ca sa nu se sperie si sa dea inapoi? De astazi, asa e la noi. Sint foarte indragostita.
Daca vrea bunul Dumnezeu, o sa ramin si eu graviduta si o sa fie foarte frumos sa-i spun copilului meu ca a fost conceput de Craciun.
Sint fericita.
Va doresc sa aveti un Craciun tihnit si imbelsugat si plin de dragoste.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Buna fetele,

Iata-ma din nou dupa o absenta motivata. Am pierdut batalia aceasta, dar n-am abandonat lupta. M-am gandit ca ar fi bine sa abordez 'problema' din alt unghi, si anume sa lucrez putin pe la psihic. Am stat de vorba cu mama si am avut o revelatie (desi pana acum toata lumea si-a 'racit gura' cu mine sa las stressul, eu nu si nu, am tinut-o pe-a mea): trebuie sa ma linistesc, sa nu o mai iau asa ca pe o problema de viata si de moarte...

Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Draga mea am incercat si eu metoda - se zice ca ar fi benefica - dar in zadar, si mi-am dat seama ca ESTE o problema de viata si moarte .
Nu vreau sa deprim pe nimeni, dar pentru mine acest an, 2004, a fost cel mai nenorocit si urat dintre toti iar sarbatorile au fost cumplite .
Singurul refugiu, sunteti voi, dragi prietene virtuale, cum spunea cineva pe aici. Aici am gasit suport si solutii, am aflat ca nu am inventat eu roata, totul a mai fost si o sa mai fie.
Felicitari tuturor fetelor care au reusit sa-si vada telul implinit, si mult succes aspirantelor.
Undeva, un sufletel ne asteapta, trebuie numai sa ajungem la el .

Mergi la inceput