In patut sau in pat cu mama si tata ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Poate ca suna ciudat dar fetita mea doarme cu mine si are 5 ani. Se dezveleste tot timpul si eu nu rezist sa umblu toata noaptea intre doua camere. Adoarme singura dar noaptea dorm cu ea, la ea in camera. Si credeti-ma ma simt atat de bine cand o simt linga mine, e tare dulce, mi-e drag sa o cuprind , sa simt ca o protejej.
Si eu am dormit cu mama pana eram de vreo 9-10 ani si tare imi placea.

Cred ca pana va merge la scoala o sa dorm cu ea. Si apoi decat sa dorm in living mai bine cu ea. Sotul meu sforaie ca un tractorrrrr nici 10 minute nu rezist. Cateodata ii bat in perete ca se aude pana in camera fetitei. I-am si spus fetitei ca in curand o sa ma scoata ea afara din camera si o sa trebuiasca sa dorm in living. Noroc ca avem 3 camere. Ma ingrozesc sa fi stat intr-o garsoniera sau la 2 camere.

Voi, cei ce aveti copii care dorm singuri spuneti-mi nu se dezvelesc noaptea??? Ca eu de 10 ori pe noapte ma trezesc. Sac de dormit nu a acceptat niciodata.
Asta e.....

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Matei doarme de la 7 luni in sac de dormit.
In curand o sa implineasca 3 ani si cred ca o mai tragem cu sacul de dormit vreo 2-3-4 ani.
Depinde si de el.
Dar asa el doarme la caldurica si fara nici o treaba.

Nu din acela de proasta calitate, ff gros ca o plapuma, de nu se poate misca in el (intoarce de pe o parte pe alta).

Ci intr-unul subtire din bumbac pt noptile racoroase de vara (mai ales cand suntem la munte, la mare, etc) si intr-unul din fleece pt iarna.

Acum are unul dintr-un material gen plapumioara, dar ff subtire, asa ca se poate misca bine.

Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu nu cred ca sunt de vina caninii...ci dorinta "picilor" de a-si manipula parintii.
DAvid a avut o astfel de perioada pe la 13 luni, si stiu sigur ca nu erau dintii pentru ca deja ii avea pe toti. Pur si simplu nu ii mai placea camera lui...Nici la pranz nu vroia sa stea in patutul lui...si trebuie sa recunosc: NU A FOST BINEEEE!!!
De abia am asteptat sa il mut din nou la el in patut, in propriia camera.
Oricum nu trebuie fortat daca nu vrea, dar nici lasat sa faca din parinti doi straini care dorm separat (noi dormeam cu DAvid intre noi, parca era paznicul nostru!).
L-am dezobisnuit, incet, incet...cu blandete dar foarte ferm...si acum doarme singur, singurel cu muzica preferata...

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Miruna mea doarme cu noi in camera dar la ea in patut. Nu avem decat 2 camere, care dau dintr-una intr-alta, asa ca nu avem cum sa dormim in camere separate. O iau in pat la mine foarte foarte rar in timpul noptii. Doar ca dimineata la 6.30 cand bea lapticul mi-e drag sa o pun langa mine. Asha ca in fiecare dimineata iau puica cu mine in pat. Si imi place tare mult.

Magda si Miruna 31.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Cum doreste copilul!Cum se simte el bine!Daca accepta in alta camera o.k. daca nu doar n-o sa te razboiesti cu propriul copil!In fond l-am facut sa ma bucur de el,nu sa-l expediez repede in alta camera...Cred ca copii care simt afectiune din partea parintilor sint mai echilibrati psihic...Au mai multa incredere in ei...Bineinteles ca sint iubiti si ceilalti dar sa-l muti in alta camera de cum se naste mi se pare traumatizant pt.BB.Abia iesit din pintece cred eu ca simte nevoie multa de caldura si mirosul mamei,de respiratia ei.Cred ca mai tirziu isi va manifesta singur nevoia de independenta dar lucrurile trebuie lasate sa se desfasoare in mod natural..

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La el in pat si in camera lui.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Mia draga,te felicit pt felu cum gandesti,numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_sonyei spune:

Si eu ca Magda... Fata mea doarme singura, la ea in camera si ziua si noaptea, iar dimineata, dupa ce-i dau sa pape (dupa 5.30-6.00) o iau cu mine in pat si ma trezeste cu o manuta pe obraz pe la 8.00-8.30, ma duc si ma spal si cand ma intorc la ea ii zic "Buna dimineata, pui mic! Buna dimineata!" si ea imi zambeste si-mi gangureste cu asa o placere ca nu-mi vine inca sa renunt la aceste clipe de dimineata... Poate dupa ce o sa mai creasca...

Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra
-------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Aveam intentzia si totul pregatit ca bb sa doarma in camera lui din prima zi... DAR am scultat de curile babelor ca trebuie s ail pun cu mine in pat la inceput, ca este mic, ca plange mult, ca ii trebuie atentzie, ca nu ma pot ridica prea des (am avut cezariana), si cregret in zi de azi, iacata sunt 2 ani si Julian nu vrea sa doarma o noapte intreaga la el in camera singur, pe la 3 - 4 AM trebuie sa ma mut in camera lui .
Daca ar fi sa mai am un bb prefer sa fac patruda de 10 ori pe noapte dar el sa fie in patul lui, camera lui ... Asha ca mamici sfat mare bb in patul lui cameralui, daca nu vretzi sa ajungetzi ca mine.

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Bebele nostru are 10 luni si doarme singur, la el in patut, toata noaptea, dupa ce il adormim in brate (la tzitzi sau langa noi, in patul nostru). Uneori, cum s-a intamplat si in seara asta, pur si simplu il punem in patutzul lui, ne zambim, ii spunem ca-l iubim si... gata, a si adormit! Sunt de acord cu Mia. Cum se simte el cel mai bine... Noi nu-l fortam sa repecte niste reguli care ni se par... detul de dubioase. La urma urmei, cui ii place sa adoarma singur si cui nu-i place sa aiba destul loc sa se rasuceasca dupa ce a adormit? Totusi, ca sa accepte patutzul lui, zic ca ar trebui mai intai ca mami si tati sa creada ca acolo va dormi el cel mai bine! Copilul simte daca suntem crispati...Si ce daca adoarme cu noi in pat? Adoarme impacat, simte ca este iubit si ocrotit. Si drept dovada, doarme apoi copilul bine toata noaptea (si ziua la fel), la el in patutz (si de obicei se trezeste bine dispus)! Asa ca, nu mai fiti asa crispati, faceti copilul sa se simta bine si fiti fara grija, va incerca el singur sa-si castige "independenta" cand va fi pregatit!

mav

Mergi la inceput