Mamici de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Babylino, bine ai venit!

Andreea, ce bine de voi cu al 13-lea salariu. Noi il luam in ianuarie, dar tot e bine, ca il luam .

Mygirl, eu am filmat-o pe Mariuta in burtica la ecografia morfologica facuta la Olymp (actualul Diagnosis), la dr. Iosup. I-am dat caseta, nu mi-a zis ca nu se poate si nici ca m-ar costa in plus.

Am pus si eu o intrebare la legislative. Mercedes si celelalte fete (ca vad ca vad ca va pricepeti ) poate aveti timp sa cititi.

Va pup,
Cornelia (18 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

daca e asa inseamna ca e bebelina! fetelor are momente cand imi da niste picioare! de imi taie respiratia iar uneori se potoleste numai dupa ce o pupa tati pe crestet. hotomana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Bine ai venit babylino!
Monu da' ce nervoasa esti:)) Pai nu m-am uitat la data postarii mesajului si daca nu am vazut nici un salut am crezut ca sunt de aseara.
Am uitat sa va spun, am visat ca am fost la eco si am vazut ca e baiat Cred ca sunt stresata Pana pe 18 ianuarie am de sateptat nu gluma.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Bine ai venit printre noi, BABYLON. Sarcina usoara!

Adina / 14+ / Vladareanu- Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

BABYLINO...

Numa' gafe fac de 14 sapt.:)

Adina / 14+ / Vladareanu- Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

cloreta mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici si bun venit noi mamici printre noi babylino.
burtica mea e tare smechera ii place ca mami sa doarma intr-o singura pozitie si cat mai mult loc in pat asa ca tati aseara saracul mai aveam un pic si dormea jos dar asta e trebuie sa se sacrifice.Eu nu am mai am greturi dar nu vreau sa ma laud ca poate incep din nou.In schimb la inceput de saptamana vars un lichid galben amar tare de tot,tinand cont ca nu am fiere a fost tare nasol perioada asta de varsaturi dar care sper din tot sufletul ca s-a terminat.
maine este ziua lui tati asa ca mami trebuie sa faca ceva bunut dar ca de obicei nu stie ce.
am o intrebare Cum stati cu cosurile ca l-a mine e dezastru am toata fata si sunt asa urate si nu stiu de la ce.
Va pup dulce

marilenaDNP 26 mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata burtici.
Sunteti nervoase de dimineata...........de ce ma burtici?
Mickyyy eu zic ca nu mai are rost sa mai dai inca un milion daca tot ai facut 2 eco in ultima luna........totul e ok asa cum simti si tu........ce rost are. Mai bine cumpara ceva frumos pentru tine. Asta e parerea mea
Bun venit pentru noua mamica.....care are deja 4 luni....e tare. Iti doresc o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
Nefertari abia te astept cu vesti...........si poate intrebi si ce te-am rugat ieri.....daca se poate....ca vad ca mai multe mamici te roaga cu intrebari pentru Iosup incat o sa creada ca esti avocata noastra.
Dar ce tip de caseta folositi pentru inregistrarea lui bebe.......caseta normala de video???? Intreb si eu ca habar nu am .....si la eco morfologica vreau si eu sa inrregistrez.
Criss si 12 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Babylino, bun venit printre noi si sarcina usoara.

Gusta, la multi ani pt. tati.
De ce nu mergeti la un restaurant in oras de ziua lui?
Scapi si de gatit, mancati ce aveti pofta si va si relaxati.

Eu am fost azi la controlul lunar si dra. mi-a spus ca bebe a crescut f. frumos, uterul e OK.
Mi-a dat iar Materna cu seleniu si No Spa fiindca a zis ca de sarbatori mancam mai mult, stam in picioare, nu dormim de revelion, iar uterul tb. sa fie relaxat.

Simona 17+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylino spune:

Am uitat sa va spun ca eu o sa nasc la Maternitatea CFR2 cu Dr.Gherasie Cristian. Si la mine BB misca dar destul de rar si simt ca niste impunsaturi dar destul de usoare, cred ca in viitor vor fii din ce in ce mai puternice.
19 sapt.
DPN 3.05

Mergi la inceput