Mamici de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor, mamici cu burtici

zilnic fac ce fac si nu apuc sa scriu si eu mai devreme de 11, adevarul e ca scrieti, scrieti nu va incurcati

criss, dupa numaratoarea mea eu tocmai am intrat in cea de-a 13-a saptamana, UM 16 sept, iar DPN 23-26 iunie, tu esti cu o saptamana inaintea mea, nu ma supara ca esti in 12, si adica eu de-abia in 11

ce bine ca ma culturalizez si eu cu Kovo..., habar n-aveam ca e vorba de cluj. de curiozitate, cum se comporta maghiarii cu romanii pe-acolo? ce rau imi pare ca esti asa departe ca vroiam si eu mobila la comanda, da' gasesc eu, sa am banii ca restul nu-i o problema, bani sa fie!

cloreta, vezi ca e posibil sa fie si invers, daca ai visat baiat sa fie fata. doar daca nu ai tu de obicei vise prevestitoare; mie una cand visez ceva mi se intampla pe dos

o zi buna tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Nefertari o fi acum la vizionat bebe. Abia astept sa vina si sa ne spuna..

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

Andreea sa inteleg ca nu vrei sa imi dai adresa de la restaurant?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Buna burtici!
Eu am visat aseara ca nascusem gemeni, 2 baieti si ma chinuiam cu ei sa-i alaptez pe rand. Dar la eco am vazut clar ca era 1, ce vis !
Mie tot nu mi-a miscat bb, m-am ciupit aseara de burta, m-am miscat, m-am invatit.. si nimic, nici un semn de la bb, ma baga la tot felul de idei nebunaticul.
A inceput sa-mi apara si linia maro pe burta, foarte subtire, la voi ati observat?

Mari18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Simona as vrea eu sa merg la restaurant ca nu e mare lucru dar deja telefonul a inceput sa sune si sa intrebe lumea cand poate trece maine si ora.Ca asa e la astea vin pe neasteptate ce sa fac.Cred ca v-am mai spus sau nu eu pe bebe il am pe caseta si nu l-au inregistrat mai mult de 3 minute asa ca are mami ce viziona.La mine caseta e normala de video.
marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Sperantza nu te supara pe mine ca nu prea le am bine cu matematica dar.......daca eu am avut UM pe 10 septembrie am acum 12 saptamani si 6 zile (ca doar numar zilele nu altceva).....iar DPN la ecografie intre 17-26 iunie. Sa-mi zici daca aberez. Asa ca tu daca ai avut UM pe 16 sept.tu azi ai intrat in 12 saptamani. Sa mai calculezi si tu inca o data si sa ma bati daca am gresit...desi zic ca atata lucru mai poate si neuronul meu singuratic.
Gusta La multi ani pentru tati si sunt de acord cu Simoneus cu restaurantul ar fi mai romantic si mai odihnitor pentru tine.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

gusta la multi ani pentru tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

quote:
Originally posted by bubulicamica

Andreea sa inteleg ca nu vrei sa imi dai adresa de la restaurant?????????????

Bubulica pai, e la Agape, pe fosta 6 martie, sigur ai auzit de ei. .

Pai monu adica daca misca toata ziua e fetita? Pai voi va mai jucati mult cu nervii mei pana luni cand o sa aflu? . Oricum tot taek-wondo o sa faca de la 5 ani. Na, sac!

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta, la multi ani sotului tau!!!!!!!!

Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua!
Cele care primiti NO-Spa gratuit sau compensat aveti cumva trecute pe cartile de munca salarii minime? Iar am impresia ca sunt aburita de medica de fam, care mi-a zis ca numai cu sal. sub 3 milioane ai medicam gratuit. Si stiu sigur ca la sarcinile anterioare mi-a dat compensat(macar compensat, daca nu gratuit). Ma bate gandul sa mi-o schimb, ma simt trasa pe sfoara.

Cat despre bb, sunt tare suparata, in ultimile zile am fost mai stresata la job si nu am mai avut timp sa ma concentrez sa vad daca il simt, dar seara, in pat, il simteam mai mereu. Acum, de doua zile, nimic. O fi ceva rau? Eu ar trebui sa-l simt tot mai tare si nu-la mai simt aproape deloc. Pai asta-i viata?

andutzy

Mergi la inceput