Mamici de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
monu spune:

andreea esti haioasa mami! crezi ca daca bb este mai agitat este
? hmmmm! se spune ca
sunt mai lenesi! dar nu stiu daca exista o regula. la mine pur si simplu bb are momente cand este cuminte toata ziua si momente cand imi da suturi. stai calma andreea ca nu mai e mult si il vezi pe bb.![]()
andutzy, de cateva luni ar exista o circulara pe la medicii de fam care zice ceva de genul ca numai gravidele cu venituri mici - salariu mediu pe economie, parca - pot beneficia de medicamente gratuite. restul
platim tot. eu am avut mari probleme din cauza asta si m-am informat deoarece eu consum lunar medicamente pentru sarcina de aproximativ 7 bulioane.
crissu spune:
Am auzit si eu la fetele care au deja copii ideea asta ca daca e fetita misca mai tare adica e mai agitata....iar baietei sunt mai lenesi. Desi nu vad unde e logica.
Abia astept si eu sa simt un semn de la el......dar cred ca mai avem vreo luna si ceva..........

Criss si 
Cloreta spune:
Andutzy, scumpa mea, pe mine doctora nu m-a intrebat ce salariu am pe cartea de munca. I-am adus adeverinta de la job ca mi se platesc la zi toate darile catre stat si in ce cont se varsa asigurarile pentru sanatate.
Atat! TE abureste a ta!
Cloreta
Mercedes spune:
at andrea poti sa mi spui unde s ar gasi acel cabinet, numele dr si daca esti draguta si un nr de telefon sa ma pot programa pe ianuarie.
Si inca ceva ce fel de ecografie are?
at andreea spune:
Medicamentele gratuite mi se prescrie medicul ginecolog, nu ala de familie. Si imi da retete de cate ori considera de cuviinta, gratuite, of course.
Medicul de familie imi dadea mereu compensate, inainte de a fi gravida, ca e om, deci eu sunt destul de departe de salariul minim.
Ma duc sa mananc, asa ca ...
.
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
at andreea spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
at andrea poti sa mi spui unde s ar gasi acel cabinet, numele dr si daca esti draguta si un nr de telefon sa ma pot programa pe ianuarie.
Si inca ceva ce fel de ecografie are?
Mercedes, nu m-am prins. Ce-i cu cabinetul? Care cabinet?
Agape nu e cabinet
Mercedes spune:
Cornelia vezi ca ti am raspuns la legislative
in legatura cu riscul maternal odata ca te dezav la bani si a doua problema e ca dupa ce ii anunti de starea ta de graviditate trece f mult timp pana itm si medicina muncii constata la fata locului riscul maternal( de fapt nu stiu daca tu ai anuntat sau nu in lege cred ca termenele sunt urmatoarele:
pentru personal - 10 zile lucratoare sa anunte cele doua foruri
iar 30 de zile pt med muncii si itm
vezi cum iti convine
gabitzam spune:
'neata! ... mai pe la prinz
... ca nu mi-a mers netul si am stat ca pe ace. Da' m-a apucat harnicia si am mai lucrat ceva, ca altfel ma zgaiesc toata ziua pe net si programul meu zace, pina mai apuc eu sa mai scriu vreo linie de cod.
Azi iau si eu al 13-lea salariu, uraaaa! Ca eram deja cu cardul pe minus...mare inventie si cardul asta.
Zicea cineva de linia neagra de pe burtica, si la mine incepe vag sa se cunoasca.
Gabitza
Mercedes spune:
at andrea- eu te am rugat ieri daca cumva stii de vreun eco de morfologie fetala sau eco3D in cluj
Mi -ai raspuns ca stii doar unul in cluj
Deci asta ar fi fost continuarea intrebarii de ieri
OK?
at andreea spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
at andrea- eu te am rugat ieri daca cumva stii de vreun eco de morfologie fetala sau eco3D in cluj
Mi -ai raspuns ca stii doar unul in cluj
Deci asta ar fi fost continuarea intrebarii de ieri
OK?
E OK, imi cer scuze, dar am uitat totalmente. Nu stiu unde e adresa, pentru ca nici eu nu stiu unde este ecograful 3D, medicul meu nu a vrut sa-mi spuna, pentru ca a zis ca nu este accesibil pentru chestiuni ginecologice.
Nu a vrut sa-mi spuna altceva. Sorry.