Mamici de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
Mercedes, multumesc. Oricum nu cred ca e cazul sa ma mai gandesc la risc maternal, ca nu am chef de anchete etc, tot eu ar trebui sa le descurc. Cu medicalul, nu e nici o problema, ca oricum nu as depasi 90 de zile.
Eu am linia neagra de aproape doi ani
si nici nu cred ca mai scap de ea.
Andreea, vreau si eu varza! Pai da si adresa restaurantului
, poate dau o fuga, ca altfel trebuie sa ma multumesc cu o varza "dobrogeana".
Deci ce ziceati voi de chef de munca? pai daca nu intru mai repede in concediu, cred ca ma dau afara. Nu mai fac nimic, de mult timp. Doar daca ma preseaza vreun termen si asta doar in ultimul moment. Am un teanc de "probleme" care isi asteapta rezolvarea si eu ...tot cu gandul la bb stau.
Cornelia
(18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Androix spune:
quote:
Originally posted by Cloreta
Bine ai venit babylino!
Monu da' ce nervoasa esti:)) Pai nu m-am uitat la data postarii mesajului si daca nu am vazut nici un salut am crezut ca sunt de aseara.
Am uitat sa va spun, am visat ca am fost la eco si am vazut ca e baiatCred ca sunt stresata
Pana pe 18 ianuarie am de sateptat nu gluma.
Cloreta
Bata-te norocul!
Cat pe ce sa-ti pun caruciorul albastru in listuta.In sfarsit am reusit si eu sa va prind din urma
ca harnice mai sunteti la scris. Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
bubulicamica spune:
he he he Multumim Andreea .......suntem in drum spre papa buuuuuuun
........Am auzit, cum nu? .........Pupici.
Ada_74 spune:
Am intrat si eu putin sa va salut si sa recuperez din urma. Este a treia tentativa, pentru ca: am intrat o data, dau peste fasolica cu ciolan, mai intru o data, dau tot peste fasolica, ciuperci cu cascaval si varza a la cluj (de obicei nu suport varza gatita de nici un fel, dar acum...). Asa ca de fiecare data a trebuit sa renunt si sa plec sa mananc ceva.
Dupa cele doua tentative nereusite, mi-am zis 'lasa ca le arat eu lor!!'. M-am dus intai sa mananc si, uite-asa, cu burta plina pot sa va citesc si eu mesajele.
Lili si bb 18+ sapt.
crissu spune:
Androix la mine poti sa pui caruciorul albastru....asta daca nu cumva s-a inselat domnul Iosup la eco.
Intreba cineva de cosuri........asta e o problema cu care multe gravide se confrunta. Mie din fericire pe fata imi apare doar asa cate unul pe care repede i-l ung cu tot felul de chestii dupa ce mai intai mi-am curatat bine fata si pana dimineata imi trece......dar mi-au aparut si mie mai multe pe umeri si spate dar cred ca trec ele singure. Ai grija sa nu umbli la cele de pe fata sa nu-ti ramane semne.
Nici o veste de la Nefertari????????
Mie nu mi-a aparut nici o linie pe burtica......cam cand apare? Dar sanii mi s-au marit de nu stiu ce sa le mai fac....sunt ca doi pepenasi ![]()
Asa m-am speriat acum o ora in timp ce ma chinuiam sa
la baie am scuipat putin sange
.......in momentul ala am intepenit........dar am tras aer in piept si mi-am zis ca poate o fi de la gingii nu? Sau sa ma gandesc la ceva nasol? Cand imi periez dintii a inceput sa-mi sangereze gingiile cred.......pana acum nu am avut probleme cu dantura........mai ales ca nu am nici o carie si nu am fost in viata mea la dentist. Trebuie sa fi fost de la gingii.
Sperantza nu mai zici nimic de calculele noastre!!!!!
Va pupa pe burtici Criss si 
crissu spune:
Burtici unde ati disparut toate???????
Nu se poate sa ma lasati singura aici...........![]()
Sau sunteti la masa......vreau sa aud ce ati mai mancat bun ca asa imi faceti si mie pofta de mancare.
Criss si
12 sapt.+
at andreea spune:
Hai sa va zic ce se intampla la mine in familie cand cineva imi zice ce o sa am, asa cum s-a intamplat azi.
Cand aude tati ca zice cineva ca va fi fetita, ma suie in masina si mergem de urgenta la medic, desi eu ii spun ca nu-i acolo si degeaba. El nu si nu ca trebe sa afle acuma musai. Mergem acolo, o prindem pe asistenta si ne spune ca doctorul vine maine, doar o ora, intre 11 si 12. Plecam de acolo si, in trafic, are loc urmatoarea discutie:
Ea: "Daca e fetita, e a noastra!"
El:"E drept ca daca seamana cu tine, o sa fie o fetita grozava.[pauza de 10 secunde] Dar noi mai facem unul"
Ea:"Eu al doilea copil nu-l fac la 2 dormitoare. Trebe vila, altfel...Daca si nr. 2 este tot fetita?"
El:"Mai facem unu...Daca tot sunt 3 facem si al patrulea si atunci sigur o sa fie vreun baiat".
Ea:"Sigur, ca tot fac copii pana la 40 de ani intr-una!!!"
Toate acestea pe ton serios, nu era gluma. Acuma ma pufneste rasu' dar...
MAINE LA 11 VOI AFLA CE SEX ARE MORMOLOCU' si gata cu discutiile tip Ionesco.
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
mstroie spune:
Si eu am facut niste saniiiii si sunt asa de grei, chiar ma deranjeaza cand imi dau sutienul jos si mai ales noaptea ca ma mai trezesc ca stau pe cate unul si ma doare
. Acum vreo 2 zile am observat ca mi-a explodat un san
, mi-au aparut 2 crapaturi pe dedesubt si ieri cand am venit de la servici direct la farmacie m-am dus si mi-am luat crema antivergeturi si m-am dat pe burta, sani si solduri, nu stiu daca o avea vreun efect, dar sa nu zic ca n-am incercat, daca o sa-mi explodeze si pielea de pe burta
.
Mari
18+ saptamani
simonaeus spune:
Vai Mari ce m-ai speriat cand te-am auzit ca ti-a explodat un san.
Pana sa citesc pana la capat am avut un fior de groaza.
Nu mi-am imaginat eu ca a explodat la propriu, dar cuvantul in sine m-a speriat.
Ai grija de tine.
Simona
17+
sperantza nu moare spune:
mama ce mai abureala, ce legatura are salariul cu medicamentele? maine poimaine iti zice ca tre' sa platesti si consultatia. atata timp cat le dovedesti calitatea de asigurat au obligatia sa-ti dea reteta compensata sau gratuita, in functie de categoria in care intra medicamentul respectiv. de unde stie ce salariu ai? si chiar daca ar stii tot nu conteaza.
mie asistenta medicului de familie, mi-a spus ca daca dr. ginecolog imi da materna, no-spa si nu mai stiu ce sa ma duc sa-mi treaca pe reteta compensata, ca numai prenatal nu se compenseaza. Deci, te sfatuiesc, macar sa te interessezi si la alt medic de familie, si apoi te hotarasti daca sa o schimbi sau nu.
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Cred ca sunt stresata