Mamici de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
crissu spune:
Andreea asa sunt toti barbatii si chiar daca zic ca isi doresc o fetita tot la baietel se gandesc. Orice ar fi daca e sanatos tati o sa fie super fericit.
Mstroie cum sa-ti explodeze sanii????......hai ca m-ai speriat.
Criss si 
andutzy spune:
Multumesc mult, speranta!
Da, magaria e pe primul loc si culmea, in sistemul medical. Si sunt pacienta care de fiecare data merge la medic cu punguta de cadouri, nu stiu daca intelegeti...Sunt distribuitor de Avon si tot timpul duc la doctorite produse, nu-mi place sa merg cu mana goala.
Ma voi interesa si in alte parti, dar daca se dovedeste minciuna sunt hotarata sa-i spun in fata indignarea mea si s-o anunt ca voi pleca de la ea cu zambetul pe buze. Ea are de pierdut, e interesul ei sa aiba cat mai multi pacienti....
Fetelor, cum stati cu nervii?
De cand sunt gravida, sunt la un pas de isterie. Orice ma enerveaza!!!!
andutzy
nefertari spune:
Are mama o fetita ,zdruncinata foc ..... !!!!!!!! Ma rog , nu e asa cantecul dar la mine se potriveste !!!
Fetelor,daca vedeati cum se agita pustoaica mea in monitor ,facea un balet cu piciorusele ei frumoase(si fara platfus -zice nene doctorul ) de-ti venea s-o mananci !
Androix - dr. are program normal pe 27-29 .
Restul va povestesc mai tarziu ca am restante pe ziua de azi !
SOOOOOO - CARUCIOR ROZ ,VA ROG !
sperantza nu moare spune:
quote:
Originally posted by crissu
Sperantza nu mai zici nimic de calculele noastre!!!!!
adica sa zic sau sa nu zic, nu de alta dar tocmai ziceam mai sus ca eu as fi in a 13-a sapt, tu cu o sapt mai inaintea mea, deci... sau poate ai raspuns tu ceva si eu n-am vazut ma duc sa vad
cred ca iti sangereaza gingiile nu mai fi sperioasa, ca nu tuseai sa scuipi sange, iar asa pur si simplu n-are ce sa fie decat din gura, deci de la gingii. ce logica am!
andreea
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
mygirl spune:
Fetelor, eu merg in seara asta la medicul de familie sa-mi incerc norocul. Maine merg la Bucuresti ptr eco la Iosup si n-as vrea sa-mi iau o zi de concediu de odihna. Mai ales ca as mai avea nevoie de 2-3 zile libere saptamana viitoare ptr smotru dupa renovare- poate reusim sa ne mutam la cuibusorul nostru dupa aproape 4 luni de la casatorie! Sa fim si noi singurei de Craciun
.
Deci maine ma intalnesc cu bb (baietzel sau fetita?). Sunt atat de nerabdatoare, mai ales ca ieri cred ca l-am simtit ptr prima data. Am stranutat puternic si am simtit ceva ciudat in burtica - el o fi fost?
Poate intra mai tarziu si Nefertari sa ne spuna cum a fost la eco, dc maine am reducere
sau nu. Oricum, o sa il bat si eu la cap.
Va pup dulce pe burtici.
Mygirl
17sapt+
simonaeus spune:
Andutzi,
Mie chiar azi mi-a dat dr. gineco No Spa si Materna cu seleniu gratuit, fara sa ma intrebe de salariu sau alte prostii.
Stie ca sunt asigurata, ca am adeverinta de salariata si atat.
In adev. nu e scris salariul, pt. ca mi s-a spus ca nu e necesar.
Din luna a 5-a dr. de fam mi-a spus ca-mi da fier gratuit, direct de la cabinet.
Mi-a si aratat unde avea cutiile in dulap.
E dreptul tau, sa stii.
Simona
simonaeus spune:
Mygirl, succes maine si sa ne spui ce carucior punem.
Nefertari, felicitari pt. fetita.
termina-ti treaba si povesteste-ne cum a fost
Simona
17+
monu spune:

felicitari Nefertari! sa iti traiasaca bebelina!
baiatei luati aminte ca vin tare din urma fetitzele![]()
pupici la burtici si ne auzim maine.
monu si bebelina ALEXIA IOANA - 14 sapt abia incepute
sperantza nu moare spune:
quote:
Originally posted by crissu
Sperantza nu te supara pe mine ca nu prea le am bine cu matematica dar.......daca eu am avut UM pe 10 septembrie am acum 12 saptamani si 6 zile (ca doar numar zilele nu altceva).....iar DPN la ecografie intre 17-26 iunie. Sa-mi zici daca aberez. Asa ca tu daca ai avut UM pe 16 sept.tu azi ai intrat in 12 saptamani. Sa mai calculezi si tu inca o data si sa ma bati daca am gresit...desi zic ca atata lucru mai poate si neuronul meu singuratic.
mai numar o data, dar sa stii ca eu numar saptamanile exact de pe calendar si azi pasesc in a 13-a saptamana, poate e neuronul meu de vina, ca si eu am doar unul, pai si daca tu ai 12 sapt si 6 zile inseamna ca vei pasi in a 14-a, deci corect
ideea e ca suntem pe-aproape, si tu deja te duci curand la eco si vei stii roz sau bleu; poate ma duc si eu sambata, cine stie, insa intai tre' sa trec pe la epilation, of! ce placere
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
crissu spune:
Nefertarii ma bucur mult pentru tine mai ales ca fetita iti doreai.....dar sa stii ca nu scapi asa pana nu povestesti tot cu lux de amanunte.![]()
![]()
Cum ti s-a parut Iosup.....ce intrebari i-ai mai pus.....zi zi zi tot.
Sperantza am raspuns puiu mai devreme..........sa te uiti si sa-mi zici cum ti-a iesit tie calculul. Iar cu sangerarea de la gingii stii care e problema ca mi-a venit sa vomit,am inceput sa tusesc si am scuipat mai intai putin sange..........domane inebunesc.....nici nu ma mai gandesc......de la gingii trebuie sa fi fost.

Va pupa dulce pe burtici Criss si
12 sapt. +

...desi zic ca atata lucru mai poate si neuronul meu singuratic.