Mamici de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

nefertari, felicitari, mamico! Doamne, ce n-as da sa-mi zica si mie ca e fetita! De fapt la ora actuala imi doresc ca la urmat eco si la triplu test sa-mi zica ca e bine. Am fost extrem de nervoasa si agitata in ultima perioada si am remuscari ca mi-am stresat copilul sau si mai Rau!
Dar asta e, la munca mult stres, viata de acasa e destul de varza (culmea, de cand sunt cu bb la purtator) si nu mai rezist nervos!
La gineclog unde mergeti de va da retete gratuite? stiu ca doar la policlinica de sector de car e apartii mai poti primi retete compensate , nu si in cabinete sau clinici particulare. Oi vedea eu ce fac si cu doct. de familie..
Va pup,

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

andutzi, e adevarat ca la medicover nu primesc retete gratuite si nici macar compensate.
eu am fost la policlinica de stat pt. gratuit.

Simona 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Felicitari nefertari, chiar se vede la eco daca are platfus? WOW
Hai ca m-ati facut sa rad cu explozia

Mari18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bravo, nefertari, pentru fetita si pentru faptul ca nu are nici platfus .

Mai fetelor, radeti voi de noi astia din Cluj ca facem tot felul de ciudatenii, dar relatiile cu medicii sunt destul de umane, nu cum va aud pe voi. Ginecologul meu ma intreaba de cate ori ma vede daca nu vreau concediu, vitamina C sau Be-uri.

Oare cate ore mai sunt pana maine la 11? Mai sunt exact
16 ore jumate.

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

aoleo, ce-mi vine sa-i strang de gat pe medicii astia care tot asteapta sa le dai, si daca le dai cat le dai tot nemultumiti sunt, si fac figuri. ca platim taxe si in schimb nu primim nimic. si eu sunt furioasa ca am ales medicover ca laborator pentru analizele gratuite si ma duc aia cu presu' de trei saptamani si mai bine, ma tot pun sa sun peste 3 zile, saptamana viitoare, pe 3 decembrie, acum pe 3 ianuarie ca nu li s-a alocat buget pentru gratuite. pai atunci de ce dracu' - Doamne iarta-ma - te mai pun sa alegi? sa-ti zica din start sa platesti, ca pana la urma asa o sa fac, nu de alta dar cu astia apuc sa nasc si fara analize

ce emotionant sa vezi bebelinul dansand cu piciorusele frumoase fara platfus, ce frumos. Si eu as vrea tot fetita, tati zice ca vrea si el cum vreau eu, dar cred ca nu vrea sa ma supere, ca in sufletul lui tot baiat vrea. dar daca ar fi in stare sa presteze vila etc, i-as face o ciurda de fete si-un baiat, sic! Felicitari! Sa ne traiasca tuturor si sa fie sanatosi!

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Sperantza eu deja am fost la eco normala pentru primul trimestru de sarcina acum vreo saptamana la Iosup la Diagnosis...........el mi-a zis ca e baiat desi eu nu sperat ca imi v-a putea spune asa de repede si totusi mi-a zis-o
Iar cu saptamanile dupa 12 nu vine 13 si tot asa (adica 12 saptamani si 1,2,3 etc zile ...13 saptamani+1,2,3 cam asa ceva)......hai dale-n colo de saptamani ce mai conteaza.
Mie medicul de familie mi-a dat injectiile care a trebuit sa le fac GRATUIT desi costau nici mai mult nici mai putin de 1.300.000 (5 fiole.)
Burtici si eu sunt cu nervii la pamant si cel mai rau ma doare ca cel mai stresat de mine e tati saracutul......pe el se varsa nervisorii si dracusorii
Pupici ca am plecat acasa...Criss si 12 saptamani+ (DPN 17-26 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari Nefertari!
Fetele: Crissu si Speranta dar voi va certati degeaba mey! Una numara de la UM si una de la ovulatie. Eu una asa cred...
Medicamentele: a mai fost dezbatuta problema pe la legislative si am fost foarte indiganta. Intr-un final am citit legea care se refera exact la asta si asta este, asa zice: numai gravidele lipsite de venituri sau cele cu venituri de pana in 3.5 mil au dreptul la medicamente gratuite. Unii medici dau indiferent de aceasta dispozitei altii nu, cum iti este norocul. Eu pana acum nu am avut nevoie de nimic, dar stiu ca sunt si fete care cheltuie destul pe medicamente in timpul sarcinii si nu este prea corect sa cotizam noi si sa beneficieze alea fara venit deci si fara cotizatie si cele cu venituri mici deci si cu cotizatii pe masura.
Nervii: Moama sunt stiti cum??? Ce eram eu nebuna si nervoasa si iute la manie inainte de a avea bb in burtik dar acum sunt de-a dreptul exagerata. Deci sotul meu a zis ca el nu mai vrea sa mearga cu mine in masina pentru ca si inainte injuram la volan dar acum mai am putin si ma dau jos la bataie in intersectii Nu mai zic ca si cu al meu sot ma apuca pandaliile: de exemplu aseara cand eu deja dormeam tun pe la 9 jumate i-am strigat o data de s-a si speriat: auzi? gata cu televizorul! este timpul sa arati putin respect pentru o femeie insarcinata! de si-a luat saracu pernele si a plecat la celalalt televizor unde a vizionat direct de pe podea ca deh, nu am terminat inca de aranjat totul prin casa. Si mi-a zis asa din usa: credeam ca te transformi intr-o zana buna ca o sa fii si tu mama dar vad ca te-ai facut o zgriptzuroaica!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Speranta in materie de vile prestam amandoi sau, mai bine zis, vom presta amandoi cot la cot. Cu sau fara copii, este o etapa la care vrem sa ajungem.

NERVII sunt multi si deseori am impresia ca fac poc. Inainte, imi aprindeam o tigara, acuma ce sa aprind? Inainte faceam o ora de antremanet si eram fresh, acuma ce sa fac?
Dar pe tati nu-l terorizez, ca e foarte, foarte cuminte si dragut in ultima perioada.

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca mai intru si eu la sfarsit de program:(( AM avut treaba si seful meu atata a injurat ca imi venea sa ii zic pana l aumra. In sfarsit.
Nefertari, felicitari!Wow ce veste..amanunte nu ne dai? Nici nu mai stiu ce se mai discuta aici. Ah, da. Cu nervii stau bine de vreo doua saptmanai dar am avut perioada rea de tot, nu ma intelegeam cu seful in prinmul rand, tipam unul la celalat aproape in fiecare zi. Dar de cand s-a potolit si el e mai bine, eu i-am spus ca am starea asta de la la burtica, el ce are?
Cu medicamentele gratuite...de la ginecolog le iau pe reteta gratuita. Ma credeti ca eu nici medic de familie nu mai am? Adica ma rog, am carnet facut si eram la un doctor pe lista atunci cand era nebunia aia dar eu nu am fost niciodata de atunci la doctor ca nu a fost nevoie, slava domnului.
Asa ca am un carnet nevizat de ceva ani si la un doctor pe care nu l-am vazut in viata mea:))

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat: multumesc mult Nefertari ca l-ai intrebat pe Iosup de programul lui de sarbatori!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput