Mamici de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara,

am si eu o alta problema. No spa chiar nu se da compensat? medica mea de familie mi le-a dat compensat la sarcinile anterioare(pe care le-am pierdut) si acum am impresia ca incearca sa ma abureasca, cum ca imi amintesc eu eronat. Voi ce stiti? Pana acum am luat din rezervele din casa, dar se epuizeaza si stiu ca sunt cam scumpe....

O seara buna, va pup,

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

Pai Andreea mama mi-ai facut o pofta cu varza aia a la Cluj ca parca o vad in fata. Musai tare sa imi dai si mie locatia restaurantului ala unguresc ca altfel....Ti-a dat si ssmantana........da, da, da????? Pupici multe, tot de la Kolosvar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola burtici! voi aveti chef de munca?
am o intrebare - cand imi trage niste intepaturi ca de ace in burtica inseamna ca e bb? pana acum credeam ca imi da bb suturi dar daca gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burticutze!
Nimeni inca?
Abdutzy, mie dna doctor mi-a dat de doua ori pana acum No-spa compensat, gratuit de fapt. Prima data am avut gratuit no-spa, vit F forte, Ultrogestan iar acidul folic a fost platit, dar ala era vreo 10 mii de lei.
A doua oara, saptamana trecuta, mi-a dat Nos-pa, Fier si supozitoare d-ale...scopantil(eu nu suport supozitoarele si de aia nu am retinut). Eu care nu am avut habar de cotori m-am dus cu reteta la farmacie si cu banii in mana, nu am vazut ca scrie ca e gratuit Dar am vazut-o pe tanti farmacista facnd mutre si mi-a spus sa completez datele mele pe reteta

Cloreta

Mergi la inceput

pe mine nu ma vedeti ca sunt prezenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylino spune:

Buna la toate fetele! Eu sunt nou inscrisa, dar va urmaresc de vreo 2 ani, de cand ma si chinui sa ma inscriu. Tocmai astazi am reusit si eu sa ma inscriu. Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi si sa ma treceti si pe mine pe lista cu burtici. Eu va doresc la toate sarcini cat mai usoare si BEBEI sanatosi si frumosi.Eu inca nu stiu ce culoare de carucior sa imi pun, dar sper ca marti cand voi merge la dr.voi afla ce va fii.In schimb la numai 4 luni ma simt exact asa .
UM 27.07 si DPN 3.05
19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Nu m-am suparat pe nimeni, m-a luat talentul pe dinainte .

Bine ai venit, mamica noua (na, ca am uitat cum o cheama).

Azi intra al 13-lea salariu, ca asa scrie la noi in Contract. Nu ma las pana nu cumpar saptamana viitoare, dupa ce aflu ce este taekwondo-istul meu din burta ceva hainute.

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza burticutze!

Am ajuns si eu aseara sa-mi iau analizele (au mai ramas doar vreo 2 de luat care's gata in 10 zile lucratoare cica). Cum era de asteptat, bani aruncati de pomana, n-am nimic . Ma rog, nu am ajuns cu ele la medic sa le interpreteze, dar toate analizele cu plata mi-au iesit negative.
Acum stau si ma gandesc....sa mai merg sambata la o ecografie (performanta) sau nu. Medicul meu a zis ca nu e cazul, tipa de la Medlife a zis ca trebuie neaparat facuta o ecografie la 13-14 saptamani, si sincer nu stiu ce sa fac. Nu tin neaparat sa-l vad pe bebe din nou (desi nici nu pot sa zic ca mi-ar displace), dar am facut deja 2 ecografi in ultima luna, nu stiu daca are sens sa mai dau un milion s ceva pe inca una, mai ales ca stiu (simt) ca-i totul in regula.
Voi ce ma sfatuti sa fac?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

eu una am facut o echo pe 24 noiembrei. sapt viitoare am programare la medlife la o alto echo iar pe data de 22 dec la 3D. eu ma duc la toate. nu il afecteaza pe bb doar eventual in momentul echo o sa il agite putin pe bb.
intepaturi ca de ace in burtica / uter sunt semnale de la bb?

PS. bine ai venit babylino sarcina usoara si un bb super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Monu la mine sunt parca ciupituri, impunsaturi dar mai puternice.

Mickyyy e nasol ca voi dati totusi atatia bani pe ecografii.

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput