Mamici de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

andreea, ai fost tare cu avertizarea din final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

simonaeus - echo normala ,deocamdata !

crissu - oamenii de prin Cluj nu prea mai vorbesc romaneste - aici era problema . In rest , sa fie sanatosi !
Daca nu-mi spune dr.Iosup maine sexul copilului , la 16 saptamani , o sa fac o criza de-aia prenatala !
Prea multe intrebari nu am de pus - sexul lu' bb,daca e sanatos,daca placenta e ok , daca am suficient lichid,daca rezista cusatura de la prima cezariana ..... Scuze , le repetam sa nu uit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu stau pana la cinci, azi ma umblat...Am fost la banca si la contabila si l aintoarcere am cascat gura:)) AM vazut niste cizmulite dragute din piele intoarsa, cu talpa joasa si sport asa. Evident nr. meu nu aveau. Eu port 37/38 si la astea 36 erau fix, 37 nu aveau. Ieri aveau dar nu m-am hotarat sa intru sa probez. Cica ar mai aduce maine dar negre, eu vroiam maro inchis. Ei, vad eu.
Hai ca va pupacesc, mai e putin si plec
Abia astept sa ne "auzim" maine!

Cloreta

Mergi la inceput

Ok Androix - mi-am notat !

Cloreta , bine ca mi-ai amintit de incaltari - am vazut si eu niste ghetute din piele intoarsa,impermeabile cica, maro inchis, pe Kogalniceanu(fost Regina Maria ) imi place la nebunie formularea !!! Asa ca maine ma innoiesc - pantaloni si ghete !

Da Doamne sa fie fata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

mama ce m-am sclerozat....am facut martea trecuta analizele si luni trebuia sa ma duc sa-mi iau rezultatu la ele (desi au fost cateva la care mi-a zis ca va dura 10 zile)...si-am uitat cu desavarsire ....noroc cu voi, am citit de ecografiile voastre si incvepusem sa ma gandesc cand mai tre sa merg si eu la doctor...si uite-asa mi-am adus aminte ca uitai sa-mi iau analizele. Mama inconstienta...face analize de dragu de-a le face....ca rezultatele n-o mai intereseaza

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

NEFERTARI draga mea, te rog sa ma crezi ca vorbim f. mult romaneste pe aici. Nu ma necaji cu chestiile astea. Eu sunt romanca verde rau, nici un strop de amestec, dar apreciez f. mult celelalte natii din varii motive. De exemplu, cel mai de succes restaurant de mase mai largi este detinut de niste maghiari si are specific unguresc. Pai, draga mea, daca te-as duce acolo sa mananci niste chestii din acelea ce gatesc neni-le maghiare, ti-au schimba optica.
Comportamentul lor politic nu este cel mai corect -vorbesc aici de UDMR, dar asta nu are legatura cu subiectul nostru.
Eu personal, nu vorbesc ungureste, inteleg un pic, in schimb vorbesc niste germana, din copilarie. Asta in materie de limbi conlocuitoare.

O sa mai pomenesc un lucru si apoi poate o sa incerci sa-ti schimbi parerea: in maghiara exista mai multe exprimari pentru "femeie insarcinata" , cum la noi sunt gravida, grea, bortoasa, etc. O colega maghiara mi-a spus ca in limba lor, la gravida i se spune si ATENTIE SPORITA!!!!!!!!!BINECUVANTATA.
Deci, trebuie luate lucrurile bune de la orice om din jur.

Asta o spun eu, care cred ca nici un spectacol nu este mai interesant decat
spectacolul uman.
Va pup, eu, din Cluj, a voastra Andreea

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna !!!!
Ce harnicute ati fost la scris.
Eu abia astept sa ajung acasa sa dooooorm. Si la serviciu mi-e tare somnic si e sfarsit de an si trebuie sa fac referate de salarii de merit, de prime, rapoarte de activitate si alte minuni si..... nu am chef . Sunt atat de obositaaaa.
Vad ca vorbiti de mancarici bunute si sunt invidioasa rau ca eu nu pot inca sa mananc si de 3 zile am sedinte multiple cu buda la care ma rastesc pana ma inverzesc si mi se impletesc lacrimile sub barbie de la efort. Oare cand se vor sfarsi?
Burticutza mea s-a rotunjit un picut si se vede mai ales seara si sunt tare mandra de ea. Cred ca o sa ma innoiesc in curand cu o pereche de pantaloni. Las' ca vine Mos Craciun !

Iar am scris un roman si o sa-mi pice capul pe tastatura.
Pupici,

Aurasa 13+
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Multumesc Androix pentru carucior!!!

Aurasa 13+
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Nefertari, spune-i tu de reducere, ca o sa-l bat si eu la cap vineri cand am programare la eco.Ce ma supara pe mine e faptul ca nu mai face inregistrari video..poate il conving.
Bafta maine!!

Mergi la inceput

at.andreea - Scuze ! N-am vrut sa te supar .Nici tonul meu nu era foarte serios si imi pare rau ca s-a interpretat !

Mickyyy - am citit chiar acu' ,stii tu unde , chestia cu "copii intorsi din drum sunt norocosi " . ASA SA FIE ! Ambii copii ai mei sunt intorsi din drum .

Aurasa - somn usor si sa treci mai des pe la noi !

Gata cu lucrul ,mai e o zi si maine !

Mergi la inceput