Mamici de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

at andrea - nu mi spui te rog daca exista ecografe mai performante la Cluj ma refer la eco morfologie fetala sau 3D ? Te intreb deoarece Oradea duce lipsa acuta de ele sau poate nu stiu eu -oricum mai cercetez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Apai drajele mele , io nu mi-s cosmopolita .
Si daca tot suntem in Romania , buna -nebuna cum o fi , macar mandria ca vorbim romaneste sa o avem .

Revenind - cred ca bb al meu e nerabdator sa facem cunostinta maine !
LA ORA 11 AVEM INTALNIREEEEEE !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu mai vorbesc cu oameni si pe alte forumuri si spun asa si cei care nu sunt musai din Cluj, pe mine nu ma deranjeaza daca ei sunt oameni.

nefertari, bafta! Cred ca nu mai domri la noapte:)) MAine o sa stii ce e? Sau stii deja?
ABIA ASTEPT SA TE INTORCI SA NE POVESTESTI!
Ah, am scris cu caps.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

nefertari, ce fericita trebuie sa fii...
succes si asteptam detalii maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Cloreta - se pare ca la ora asta numai noi ramanem pe aici !
Inca nu stiu ce e si sper sa aflu maine !
O sa va povestesc cum a fost - mai ales ca am de gand sa-i propun d-lui dr.Iosup sa faca o reducere pentru fetele de pe DC - pentru reclama care i se face !

Mergi la inceput

asa sa faci, fiindca eu m-am programat la el fiindca i-ati facut voi multa reclama.

Mergi la inceput

asa sa faci, fiindca eu m-am programat la el fiindca i-ati facut voi multa reclama.
iti faci eco normala, sau morfologica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

uite ca mai sunt si eu pe aici.
Nefertari iti tin pumni si eu si bebe..........si asteptam maine vesti bune de la tine.La Iosup mergi parca? Da.....sa-i zici de reducere.....buna idee......sa-i zici ca pe aici pe la noi pe forum e cel mai tare din parcare. Sa-i pui intrebari daca ai nelamuriri ca eu parca imi inghitisem limba de emotii. Iti zice si sexul nu? Eu stau si acum si ma gandesc daca chiar la bebele meu o fi vazut la doar 11 saptamani ca e baietel...........poate te lamureste pe tine maine.
Ce ziceati de Cluj........nu tot oameni sunt si ei.Nu conteaza asta.....oricum nu prea m-am prins de discutie ce sa-i faci neuronul singuratic.
Va pupa dulce pe burtici Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by nefertari

Cloreta - se pare ca la ora asta numai noi ramanem pe aici !
Inca nu stiu ce e si sper sa aflu maine !
O sa va povestesc cum a fost - mai ales ca am de gand sa-i propun d-lui dr.Iosup sa faca o reducere pentru fetele de pe DC - pentru reclama care i se face !

N-ai ambitie daca nu-i spui ca ar trebui sa-l mai vizitez si eu o data pe la sfarsitul lui decembrie si poate ma fac de-o reducere. Aaaaa BTW: crezi ca pot sa te rog sa-l intrebi daca in jur de 27-29 dec este la lucru? Daca nu uiti as fi recunoscatoare.
Bafta maine!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

at andrea - nu mi spui te rog daca exista ecografe mai performante la Cluj ma refer la eco morfologie fetala sau 3D ? Te intreb deoarece Oradea duce lipsa acuta de ele sau poate nu stiu eu -oricum mai cercetez

Mercedes Pai tocmai ca exista unul singur, dar am inteles ca nu se poate ajunge asa usor la el, din motive care imi scapa.

Am recitit niste mesaje de mai sus si rad de una singura prin birou: va citez "cei din Cluj...nu ma deranjeaza daca sunt oameni", "sunt si ei oameni". Nu zic ca am fi mai oameni decat altii, aici in Cluj-Napoca, nici mai putin oameni decat altii, din alte orase, DAR PE CUVANTUL MEU CA SUNTEM OAMENI. Totusi, o umbra de dreptate poate ca aveti: sunt situatii in care te intrebi ca dacda o persoana ar fi lipsita de infatisare umana, ar fi un porc, sau o scroafa, sau poate un bou. Din astia avem si aici, la Koloszvar.

Cosmopolita de mine treaba cu Koloszvar-ul a fost in gluma. Eu nu m-am nascut in Cluj, ci intr-o zona si mai impartita din punct de vedere cultural: vreo 50 la suta romani, 20% sasi (nemti) si vreo inca 20% maghiari, apoi restul rromi.
Asa ca mie-mi plac toti, in limita normalului, mai ales nemtii, cu care am copilarit si cred ca Austria e superba, in Germania trebuie sa mergi sa inveti ce e aia disciplina si portii imense de mancare . Si maghiarii imi plac pentru ca sunt harnici si target-oriented. Si rromii imi plac, d-le, mai ales lautarii.

De acum inainte, de cate ori glumesc, o sa pun un clown ca sa va prindeti. OK?

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput