Mamici de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
Mickyyy spune:
Ce de mai misca bebelusii vostri...las ca o sa crestem si noi mari (acu aveam putin peste 13 saptamani) si atunci sa te ti zbenguiala! Desi sincer mie mi s-a mai parut de vreo cateva ori ca simt ceva, da' am zis ca's 
, oi fi eu la a doua sarcina, da' tot e prea devreme sa miste.
Legat de job...vad ca pe mine mai au putin si ma scot de tot din grila....azi am facut o sedinta la care mi-au fost luate din atributii...singura chestie de care trebuie sa ma ocup ar fi cica supervizarea....adica timp berechet sa frec menta pe net....nu stiu daca a fost facuta ca sa ma protejeze (m-as mira) sau ca sa-mi dea de inteles ca nu mai am ce cauta pe-aici. Cand m-am intors din primul concediu de maternitate (adica acum 3 luni) am fost "promovata", mai mult cu numele (e o firma destul de mica, 8 angajati deocamdata si mai urmeaza sa angajam inca 3, dar cu cifra de afaceri foarte mare), ca tot ce faceam inainte fac si acum, iar acum vad ca nu mi-a mai dat nimic special de facut, doar sa supervizez. Ce naiba inseamna asta...habar n-am...desi teoretic la noua functie cam asta ar trebui sa fac.....oi vedea eu ce si cum va fi in timp.
Cat despre program redus, eu oricum vin la 10 la birou (in loc de 8 jumate) si plec prima din firma (cum s-a facut 5 jumate, cum am iesit pe usa), ar fi tupeu de-a dreptu sa mai cer inca o reducere. Iar despre concedii, nici nu poate fi vorba, am stat juma de an cu Malina acasa, am mai muncit 3 luni si iar sa plec in concedii....cred ca ar face crize sefu!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
nefertari spune:
Cornelia , multumesc !
Cat despre depresie - daca nu am facut-o dupa prima sarcina , cand existau conditii optime , acum nu am de ce .
Totusi as putea mima una 
crissu - dupa fasole nu prea tanjesc - am avut azi la pranz !!!!Dar daca mai zici odata de salata de vinete - INUND TASTATURA !!!!!!!
Mickeyyy - e hoata treaba asta cu supervizarea si s-ar putea sa-ti cam dea dureri de cap . Adica eu nu cred ca ti s-au luat din atributii ci din contra ! Pentru ca eu asta fac - supervizez - ceea ce inseamna ca nu trece nimic de mine - dar ce trece trebuie sa fie corect !!!!
gusta spune:
Buna burtici .Noi suntem bine dar nici eu nu il simt pe bebe si dupa calculete mele as avea 16 saptamani si ceva de la UM,poate cand o sa inceapa o sa ma rog sa stea cuminte.Eu v-am zis ca am cumparat mobila care e mai mult de baieti dar asta e daca o sa fie fetita o sa fie baiatul lui mama.Mobila e compusa din patut care e de lemn, o masuta de infasat unde pun si cadita de baita si un dulapior.Mie paturile din panza nu mi-au inspirat incredere .sper sa fi facut o alegere buna.
A cu uitatul cred ca sunt mesera ca taticul a zis ca o sa imi scrie de acuma pe hartie ce imi zice ca de la mana pana la cura uit de mama focului.Sa va povestesc aseara l-am intrebat daca mananca cu paine omul mi-o fi raspuns dar eu cum sunt capul am ajuns in bucatarie si ma intrebam oare ce o zis si ma intorc revoltata si ii zic bine dar te-am intrebat ceva de ce nu imi raspunzi,Iar el calm imi zice ti-am zis ca fara paine.Acuma ma gandeam cat mi-a fi zis.Dar cum am zis uit de tare de tot.
Bebe al meu are pofta de bere ca eu nu ma dau in vant dupa bautura nici mirosul nu-l suport si cred ca azi ma duc sa cumpar una fara alcool ca nu mai pot numai cand ma gandesc mi se face gura apa.
numai bine
marilena
at andreea spune:
Speranto, draga, pai eu sunt cu mesterul cu mobila, dar eu sunt de la Koloszvar, nu cred ca poate vine nenea la tine sa faca lucrusoarele alea.
Celor care vorbesc de mancare: pai voi veniti cu fasoli si chestii slabe, dar eu tocmai am mancat o varza a la Cluj la un restaurant unguresc de pe aici. O farfurie mare, mare de tot, cu varf si indesata, piparata si acra ca nici mie nu-mi iese asa de meseriasa. Si mormolocul a inceput sa faca ture de bazin cand am terminat portia. Cred ca se bucura
.
Noua Supervizoarestai linistita ca doara trebe sa se pregateasca si oamenii astia pentru schimbari.
Mie deja mi s-au luat o treaba, iar in ianuarie le impart pe toate, pentru ca am spus clar ca o sa ma folosesc de toate beneficiile pe care le pot avea in aceasta perioada. Si nu au ce-mi face!
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
crissu spune:
Ce de mamici smechere pe aici domnule auzi numai supervizoare.........bravo burtici sunt mandra de voi 
Andreea buna varza a la Cluj ai? Sa-ti fie de bine.
Sperantza nici nu mai am rabdare dar ce putem face.........cica o sa simtim pe 16-20 saptamani asta inseamna pe la anul.....hahahaha........
. Tu cate saptamani ai?
Criss si
12 saptamani DPN 17 iunie 2005
Mickyyy spune:
Andreea, oamenii astia se pregatesc prea din timp pentru schimbari, cand am fost gravida cu Malina eram in luna a opta, inca mai veneam la birou si abia cu 2 saptamani inainte sa-i anunt eu ca gata, imi iau concediu prenatal s-au sinchisit sa angajeze pe cineva in locul meu si sa-mi redistribuie sarcinile. Asa ca reorganizarea asta de la nici 4 luni mi se pare cam precoce.
Ziceam de promovarea de dupa revenirea la munca, chiar daca a fost mai mult cu numele, au aparut carti de vizita cu noua titulatura, modificari peste tot prin acte (schimbarea n-a fost operata si pe cartea de munca pentru ca eu figurez inca in CIC) pentru ca acum cateva zile un coleg nou sa scota o adresa catre o societate de asigurari unde a uitat (sau asa i s-o fi cerut?) sa modifice titulatura; am semnat asa, spernad ca e doar o omisiune, dar cand au inceput sa apara alte adrese cu vechea functie am intrebat sefu daca ramane asa si-o zis ca da. Ce sa mai inteleg din asta
?!
Cel mai tare ma enerveaza aluziile, prefer sa mi se spuna verde-n fata decat sa mi se sugereze una alta.
E posibil sa fie si-o scleroza de
de-a mea (nefertari sa aiba dreptate, ca pana la urma supervizez dar si raspund de greselile altora, nu doar de ale mele), naiba mai stie....
In fine, nu conteaza, oricum eu eram croita sa-mi iau catrafusele si sa plec daca arunci cand l-am anuntat ca's gravida ar fi reactionat ciudat. Asa ca nu-i timpul pierdut.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
nefertari spune:
at.andreea - unde ziceai ca vine Kolo.....ala ?
crissule - as da io bucuroasa postul asta altcuiva pentru ca nu inseamna frecat de menta ci frecarea ridichii de catre toata lumea in capul subsemnatei - inseamna un fel de 'carne de tun" - daca ceva nu e in regula cine crezi ca ia bobarnacele ? IO ! Si daca iese bine,ia ghici cine ia laudele - SEFII DE DEPARTAMEEEEENT !!!!!!
gusta - maestra in ale uitarii ma consideram eu , dar iata ca mai sunt si altele !
Lasa ca trece !
simonaeus spune:
Mickyyy, tocmai am citit povestea nasterii tale.
A fost tare emotionanta, mai ales spre sfarsit, cand apare bebele.
Sa fii sanatoasa impreuna cu sotul tau si cei 2 bebei ai tai.
Simona
at andreea spune:
Mickyyy m-am prins, cunosc genul asta de situatii, cand simti ca toata lumea stie ceva, numai tu, nu. Eu de obicei realizez mai tarziu ca instinctele mele sunt corecte. Intreaba-ti seful sau pe cineva care le stie pe toate si in care ai incredere.
NEFERTARI pai cum adica ce e aia KOLOSZVAR? Pai la noi aici, la Cluj , asa se zice cand vrei sa te arati cosmopolit.
In ceea ce priveste frecatul ridichii, tocmai acum am avut parte de o portie.
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)