Mamici de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna-i dimineata dragelor ??? La mine a inceput cu vesti proaste - voiam si eu maine o zi libera , ca dupa echo sa stau sa savurez momentul da' sefu' nu si nu ca cica avem o groaza de lucru . Asta e numai in mintea lui, saracul ,ca eu frec menta la greu de vreo 2 sapt!!!!
SAu poate el n-a aflat .

crissi - nu esti singura "paroasa" - mie mi-a mijit parul pe burtica si pe piept acum vreo 3 sapt insa vad ca s-a oprit din "evolutie" , ba chiar s-a diminuat .

at.andreea - am patit-o si eu - da-ti seama -vorbeam cu patronul,om in varsta,serios nevoie mare - traduceam o chestie foarte importanta si stateam un pic aplecata in fata ,presam burta ,cand bb nervos m-a atentionat ca nu-i place pozitia . Am inceput sa zambesc a rade si m-am indreptat de sale .Bietul de el nu stia ce sa creada - e ultimul care nu cunoaste situatia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

mda, am vazut motanu' , meserie de motan , parca a inceput sa mi para rau ca mi am dat pisicile , mai fetelor...dar, le am dat de frika toxoplasmei, si oricum nu prea puteam sa le supraveghez ca am curte si ele orbecaiau toata ziulika dupa motani si cum sa le controlezi tot timpu'... hmm, oricum mi e cam dor de ele
Io, io, am zis ca seamana cu un alien din descrierile tale , un alien cu putza mika..
Fetelor!!! IMPORTANT rau... sa nu mincati bomboane SUGUS sau pufarine ca au E-uri care in toata europa sint interzise numa' la noi se baga n alimente.. e vorba de sunset yellow si alte e-uri, faza e ca io sint cam disperata la capitolu' asta cu e-urile dat fiind faptu' ca toata luna trecuta am umblat prin I.O.B. cu soacra mea care are un neoplasm mamar...si ma uit si n iaurt acu' daca are e-uri..nici nu va inchipuitzi ce i acolo... e de groaza.. nu vreau sa va sperii dar la etaju' 6 au clinika de oncopediatrie , e de horror.. deci io n am dormit ca lumea 3 nopti dupa ce am vazut acolo , ca sa nu va zik ca de cind sint gravida nu mai fumez , io de altfel fumatoare inraita de 1, 5 pak./zi... ee.. sa stitzi voi ca nu ti vine nici sa mai fumezi , nici sa mai maninci , nici sa mai respiri cind vezi ce i acolo...
va pupa crissi , si sa fitzi sanatoase

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Uraa!! Ieri nu mi-a mers calculatorul, nu stiu ce a avut ca imi dadea tot felul de erori si se inchidea, azi merge si nu i-am facut nimic, a luat-o razna.
Asa ca pana acum am citit tot ce ati scris de vineri pana azi.
Mai ce invidioasa sunt pe voi ca scrieti ca il simtiti pe bebe, eu nu simt nimic, al meu e puturos, m-am plans si la mama ca toate fetele il simt pe bebe si eu nimic si ce credeti ca mi-a zis? O fi baiat, ca beietii sunt mai puturosi. Vrajeala!
Am vazut ca ieri ati discutat despre patuturi, mie nu prea imi plac cele de lemn, cu toate ca par mai rezistente decat cele de panza, eu am zis ca pana nu ma vad trecuta cu bine de 7 luni nu cumpar nimic pentru bebe, la cate povesti ingrozitoare am citit pe forum, cred ca as inebuni sa se intample ceva rau cu bebe si sa mai raman si cu lucrusoarele cumparate. Ei! Zic eu asa acum, dar sa ma vad cand o sa aflu daca e fata sau baiat, daca o sa rezist tentatiei sa nu cumpar macar un costumas.

Mari17+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata burtici,
Uite ca Gabitzam a observat ca suntem doua Criss pe aici.....crissi si crissu (eu sunt crissu).....nu-i nimic daca ne mai confundati dar pe mine au uitat fetele sa ma treaca in lista cu mamicile de 2005 poate tocmai din cauza asta cu crissi si crissu .
Deci eu sunt Crissu si am UM 10.09. si DPN 17-26 iunie 2005.
Gabitzam curaj cu ultima injectie....si eu le-am terminat si zic eu ca acum totul este bine.....nu am mai sangerat deloc de la o doua injectie.
Cloreta ti-am vazut motanul ce sa zic bengos baiatu' nu gluma....parca sunteti din afise sau din vreun film.
Fetele voi deja luati vitamine si acid folic ca medicul meu nu mi-a prescris nimic...........a zis ca pana in luna a treia nu-mi da absolut nimic..........desi sunt la limita cu fierul si sunt si putin anemica. Voi ce credeti .....ce pareri ati mai auzit?
Criss si 12 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mie mi-ar place sa ii amenajez deja camera bebelinei, sa ii cumpar patutz, lenjerie de pat, perdele, hainutze, jucarii. daca ar fi dupa mine! sotu' insa face urat. nici nu concepe sa ii luam ceva inainte din cauza superstitiilor. nu m-a lasat sa ii cumpar nici macar stelutze fosforescente de pus pe pereti/tavan da' de facem noi fete mari si in mai o sa ii facem lista lui tati si il punem sa alerge el dupa toate
eu iau acid folic si bio-magneziu. am luat de capul meu materna cu seleniu 1 sapt si cand a auzit dr s-a zburlit si mi-a zis ca o sa iau asa ceva dupa ce nasc nu acum. desi nu stau bine cu Ca ionic mi-a interzis sa iau Ca. Bio-Mg este cred pentru contractii ca m-am plans ca aveam atunci crampe ceva mai dese, dar de la un timp ma simt bine. chiar prea bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu, stai linistita, daca nu ti-a dat nimic inseamna ca esti sanatoasa. Asta cu vitaminele mai e si o moda, daca ne hranim cum trebuie la ce sa luam? Ca sa n eingrasam? Eu am luat pana de curand vit. F forte, ultrogesta, no-spa si acid folic, doua pt risc de pierdere de sracina ( ca vezi doamne am vaut sangerare desi, v-am spus, eu nu am avut sange curat sau roza niciodata) si oricum le-am intrerupt inainte sa le termin din cutiute.
Acum mi-a dat doare fier, singura mea analiza un pic mai slaba afost si a vazut asta de la inceput dna doctor. Dar abia acum mi-a dat sa iau si ati vazut ca sin cartulia aia scria ca acum avem mai mare nevoie de fier, adica incepand cu saptamana 14.
Eu i-am spus ca nu am avut mari greturi, ea a zis ca se vede la cantar (aiurea am luat dora vreo 2 kg) si daca stie ca mananc si i-am spus si ce pot, o fi realizat femeia ca nu are rost sa ma indoape cu vitamine.

Va pupacesc, am de umblat, vin mai tarziu. Sa fiti cuminti dar sa scrieti mult

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Pe bb al meu nu e nevoie sa-l trezesc - de vreo 2 zile ma trezeste el pe mine . E activ mama-mama ! El se misca si eu obosesc

Nici noi nu i-am cumparat nimic desi mi se scurg ochii prin toate rafturile cu hainute de copii. Am hotarat ca din februarie sa incepem cumva pregatirile - caruciorul si patul sunt prioritare.
Pentru inceput bb o sa stea cu noi in camera - avem doar 2 iar in cealalta sta pustiul - deci de problema culorii varului am scapat !

Am auzit una tare ieri - un coleg de-al nostru astepta o nepoata (dupa echo si semne babesti) SI I S-A NASCUT UN NEPOOOOT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

faina faza cu nepotzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele, am pus lista pe prima pagina.
Am citit ordonanta cu pricina, si nu zice nimic despre modalitatea in care medicul de familie trebuie sa recomande reducerea programului. E vorba de art. 13 care zice ca la recomandarea medicului de familie gravida are dreptul la reducerea programului. Nu spune acolo nimic despre cum trebuie facuta recomandarea: pe adeverinta, pe certificat special, pe batista
Ma rog, deja nu imi mai bat capul, daca sunt asa de ciufuti o sa-i parasesc mai repede decat planuisem initial. I-am spus si directoarei de personal ca daca nu imi dau voie la program redus, mie imi pare rau dar ma vad nevoita sa-mi iau toate cele 84 de zile de prenatal pe care am voie sa mi le iau.
Ultima data cand am fost la doftorul care ma urmareste acesta mi-a dat sa iau BIO MARIN PLUS. Astea sunt niste pastilute care contin acid folic, ulei de peste si B12. In rest nu iau nimic, nici fier nici vitamine probabil mai in colo o sa-mi dea.
De aranjat camera juniorului si eu am "scapat" - vorba vine ca nu-mi convine deloc - pentru ca tot asa nu avem decat doua camere si il vom caza cu noi in dormitor. Pana la al doilea junior sper din tot sufletul la o casuta cu 2-3 dormitoare la curte. Creditele sa traiasca si sa scada dobanzile.
Va pupacesc

PS N-am nici un chef de munca... Cred ca imi iau o vacanta "mascata - fortzata" la locul de munca

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Crissi sau/ si Crissu imi pare rau-fac boacane si mai mari de cand suntem doi care trebe sa se descurce cu acelasi nr. redus de neuroni. .

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput