Mamici de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
Cloreta spune:
Despre dvs., viitoarea mama
Fatul creste, isi formeaza oasele si muschii si are deci nevoie de toate elementele necesare acestui proces. Ia din sangele dvs. tot ce ii este necesar, in mod deosebit aminoacizii care, asamblandu-se, constituie proteinele, structura de baza a muschilor. El extrage de asemena calciul si alte saruri minerale din care isi construieste scheletul, fierul pt globulele rosii, vitaminele, care intremediaza reactiile chimice din celulele sale.
Are nevoie de o cantitate extrem de mare din aceste substante, pe langa multe altele. Daca nu sunt aduse in cantitate suficienta, prin sange, din alimentatie, el isi va lua totusi ccea ce ii trebuie, dar
in detrimentul dumneavoastra. Asa ca, hraniti-va corect si indestulator.
Mai sunt niste sfaturi care privesc igiena zilnica a corpului, ce aintima si ceva despre raporturile sexuale ar despre asta stim si noi:))
Cloreta
monu spune:
cloreta
. celelalte
unde au disparut? eu am un chef de
. mai am putin si adorm cu capul pe birou!
gabitzam spune:
In aceeasi carte scrie ca luna a patra de sarcina incepe in saptamina a 16a.
Si eu credeam ca deja sint in luna a patra de sarcina, dar o sa fiu de-abia de saptamina viitoare.
Gabitza
Cloreta spune:
Poate dorm:) Sau au treaba. Si eu intru de obicei mai tarziu, sunt obisnuita cu altele dimineata, eu pe forumul ast am intrat nu de mult timp.
Si eu trebuie sa ma duc la banca, la contabila....e frumos afara, pe undeva imi convine, ma mai plimb. Mie nu mi-e somn desi nu am dormit prea bine azi noapte. Abia stept sa ies afara la soare...
Cloreta
crissi spune:
am citit ce a scris cloreta... deci la 14 saptamini arata cam ca un alien?? hm??aa, si are si putza mika? 
mie mi se intimpla niste lucruri ciudate rau... adika.. io , fetelor sint blonda natural, iar mai nou a inceput sa mi creasca o mustatza care nu i tocmai blonda..
de ingrasat nu m am ingrashat , dar nu mai imi vine nici un sutien, am vazut la triumph niste bustiere super din bumbac si lycra , dar erau cam la 600.000 si nici n aveau numaru' meu...
pe linga faza cu mustatza..se mai intimpla ceva aiurea.
.adika maninc mai putin ca inainte , in schimb, in momentu' imediat urmator inghitzirii ultimului dumicat EXPLODEX,
adika simt ca explodex, sint ca o bomba...adika de unde la mine nu se vede nici o burta inca, si port aceeasi blugi ca si inainte, dupa ce pap, sint bomba nucleara..abia ma misc si chiar ma simt rautz, adika plina rau... asta tzine cam 2 -3 ore, dupa care mi revin...adika ma desumflu' si sint iar normala...
E chiar inconfortabila chesta asta cu umflatu' dupa masa...
Si ma mai dispera rau faza cu pipi..... duminika noapte am dat cu capu' n tocu de la usa de la baie , de somn ce mi era... ma scol cam de 4 ori pe noapte .. ptr. pipi..si binenteles ca merg cu ochii inchisi prin casa spre baie..
aa, am facut 2 seri exercitzii si suprizika... , am facut febra musculara la picioare...
va pup pe toate si avetzi grija de burtici..
Crissi, UM:03.09.2004 DPN:10.06.2005
crissi
gabitzam spune:
Mie de vreo saptamina mi s-a rotunjit burta vazind cu ochii, parca asa, deodata.
S-ar putea sa fiu si balonata, si am observat ca retin foarte tare apa in corp acum. Am mainile umflate de la prima ora, nici verigheta nu-mi mai iese de pe deget.
Si mi-e o leneeeee....de ma doare :)
Azi merg sa fac ultima injectie cu Gravibinon.
Gabitza
at andreea spune:
Ai rabdare crissu cu mersul la baie o sa fie mai bine curand (in vreo luna) si o sa te apuce, probabil, arsurile. ![]()
Nu dormim, suntem la serviciu si e una din zilele alea-am o sedinta mai tarziu.
Sa va zic ce-am patit ieri: eram intr-o sedinta si vorbea auditorul intern, eu ma uitam la el, bebele mi-a tras una bucata,asa tintita, si pe mine m-a pufnit rasu'
. Saracul a crezut ca rad de el
. Dar nu s-a suparat, cred, ca i-am zambit, ca nu mi se parea normal sa explic ce si cum. 
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
gabitzam spune:
Andreea, citind mesajul tau mi-am dat seama de o chestie acum ![]()
Noi avem doua crissuline aici, crissi si crissu. Ca mesajul dinainte era al lui crissi, si tu i-ai raspuns lui crissu ![]()
Da, e pe bune cu arsurile, n-am crezut pina acum citeva zile, cind m-au apucat si pe mine. Bleaaahhh....
Gabitza
mikka spune:
'Neata!
Hai sa mai miscam putin atmosfera... sa va povestesc despre vizita mea la medicul de familie. M-a masurat, m-a cantarit, mi-a luat pulsul, si a vrut sa vada daca bb misca... numai ca bb dormea, si l-a trezit cu niste miscari foarte interesante: m-a ciupit de burta, ca la masajul anticelulitic, numai ca a apucat mai multa piele. A incercat de 3 ori, dupa care m-a palpat mai puternic, si mi-a zis ca e ok, se simte ca misca. Puteti incerca si voi, numai sa nu va gidilati prea tare ![]()
Sa-mi spuneti daca v-a reusit!
Va pup!
DPN 09.mai
Cloreta spune:
Crissi chestia u mustata cred ca e de la pastilele pe care le luam, sunt chestii hormonale. Acid flic cred ca e un aport, stii ca se spune ca femeile paroase au excesc de foliculina. O avea vreo legatura.
Cine a zis de bb ca e un mic alien?:)))
Pe mine m-a induiosat cand am citit ca o sa aiba unghiute si daca e baiat o sa i se vada putza![]()
Ati vazut motanul meu in poza? Nu e asa ca e fain?
Cloreta