Mamici de ianuarie - februarie (64)
Raspunsuri - Pagina 7
Anuc spune:
Eu nu iau vitamine pentru ca mi-au iesit bune analizele si drul a zis sa nu iau daca n-am carente. Iau doar fier+folic. Mancati cat mai diversificat si nu sunt probleme. Eu m-am si mirat ce bine mi-a iesit calciul, desi n-am prea baut lapte si iaurt. In schimb nu e zi sa nu mananc cateva feliute de cascaval (care compenseaza).
Ixxi, vergeturi inca nu mi-au aparut, dar le urmaresc zilnic.
Am folosit crema anti de la Aslavital, plus ca ma creia o pauzasc cu orice crema apuc si mi le-am pus la indemana ca sa ma lovesc de ele. Inca nu pot sa ma declar "scapata" ptr ca burtica o sa mai creasca zdravan in astea 2 luni.
Anuc si BB-lica iubita (30S)
Lory2004 spune:
Buna ziua la toate viitoarele mamici! Va doresc sa fiti sanatoase si a aveti parte de bebici sanatosi si mancaciosi.
Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. Ce crema antivergeturi credeti ca este buna, sau ce creme folositi voi pentru burtici??
Ma intereseaza pentru cumnatica mea care este
in 4-5 luni.
Va multumesc anticipat
Lory
7 saptamani
Shobo spune:
si eu tot Sanosan folosesc si am inteles ca ar fi dintre cele mai bune!
v-am zis de ingerasu ca e ff bine, nu are nici un fel de semn ca bebeitza s-ar grabi sa vina pe lume...
pupici
Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS
PatriciaArdeleanu spune:
shobo, cind pui poze si unde?
eu sint de acord cu intilnirea vinerea viitoare.
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 31
Candy spune:
Lory, eu am folosit diverse creme: in prima parte a sarcinii, Dove cu vit. E si Nivea Bodymilk, apoi Aslavital antivergeturi, iar acum am trecut pe Avon antivergeturi (destul de fluida ca consistenta) si L'Oreal antivergeturi. Am ajuns in sapt. 34 si inca nu am vergeturi, dar n-am trecut inca de hop, am inteles ca unele fac si dupa nastere, desi nu prea vad logica.
Mi-am cumparat azi Garmastan pentru pregatirea sanilor, voi faceti ceva special pentru pregatirea alaptarii?
ixxi spune:
Eu am folosit Dove cu vit E, iar acum adaug si vit A uleioasa in crema si orice alta crema mi-a picat in mana, dar tot mi-au aparut cateva vergeturi pe burtica.
ixxi si
persicuta 30+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
Lali spune:
Lory eu am folosit crema antivergeturi speciala pentru sarcina de la Elancyl, se gaseste la farmacie (eu am luat-o de la Sensiblu). Nu am facut deloc vergeturi pe burtica...
Sarcina usoara pentru amandoua burticile !
Crinuta, eu am mancat paine si chifle cu mac si nu mi-am pus absolut deloc problema ca nu ar fi bine... cred ca nu are nimic o chifla, e prea putin mac ca sa conteze.
Oana, asa m-am gandit si eu ca daca reactionez asa de bine la regim atunci e clar ca e doar diabet gestational si ca nu vom avea nici noi nici bebe probleme dupa... Bebele meu fiind cu capul in sus impinge cateodata cu capul spre exterior, ca se vede asa mic si rotund de zici ca vrea sa iasa afara ! Si eu ii tot spun "mama nu pe acolo o sa iesi tu, te impingi degeaba, mai bine intoarce-te ca poate cu capul in jos o sa vezi si tu luminita de la capatul tunelului !" Dar el nimic, nu da semne ca ar vrea sa se intoarca, dimpotriva da din picioare asa de tare (mai ales cand sughite) incat cred ca are loc destul, de aia nu se intoarce.
Lali si licuriciul ei 35+
Amaya spune:
Coca, toate din grupul nostru am trecut in luna a saptea, cel putin, si dupa 28 de saptamani nu mai putem lua concediu de risc maternal, ci doar concediu prenatal...
Apropo de analize, eu ma duc chiar maine sa le repet pe toate cele de sange si urina, iar acum doua saptamani am repetat toxoplasmoza, rubeola, testele hepatice, vdrl, citomegalovirus si transaminazele (care mereu mi-au iesit mari, dar le repet si maine inca o data).
Patricia, am fost la echo la Filantropia chiar ieri si a venit iar dr.-ul Hamid cu mine...spitalul nu ma incanta nici pe mine si sunt decisa, daca nasc normal, sa nu stau mai mult de 2, maxim 3 zile, dar am foarte mare incredere in dr.-ul Hamid si vreau sa nasc cu el....
Oana si comoara 29+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, nu ma intelege gresit, si eu am si vreau la fel, dar atunci -daca se punea problema - mi-a zis ca spitalul nu indeplineste conditiile necesare si sa merg la alt spital mai bun, si deci, alt doctor.
Ceea ce am si facut, am mers la Municipal, slava domnului ca nu am avut probleme si am revenit acasa, dar placut nu a fost. M-am simtit asa de aiurea, spital nou, doctori noi, explicatii multe, etc. Sper sa nu mai am surprize...
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 31