Mamici de ianuarie - februarie (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, pana la urma cum nasti? Linisteste-te ca o sa fie bine!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Te inteleg perfect Patricia, dar asta nu e vina doctorului, ca nu e dotat spitalul...si mie mi-e teama sa nu cumva, Doamne Fereste, sa nu pot naste cu el, fiindca mi-ar fi foarte frica sa pic pe mainile unui necunoscut si nici macar n-as sti unde sa merg...
Si pe mine, cand a vrut o a doua opinie fiindca eram suspecta de cancer de col, m-a trimis la Municipal sa fac o a doua colposcopie, nu la Filantropia sau la un alt coleg de la Medicover, m-a trimis la cine credea el ca este cel mai bun sa opineze in acea situatie...si mi s-a parut foarte corect din partea lui...

Oana si comoara 29+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, asa este si stiu ca a vrut pt mine si bb ce e mai bine.
Te simti in siguranta cind mergi la dr care te cunoaste cel mai bine. si pe mine m-a trimis la spitalele astea si era convins ca mi se va face o analiza locala cu rez pe loc sa vada dca a fost lichid amniotic si a fost dezamagit ca nu mi-a facut si care are cel mai bun echipament pentru bb pina in 7 luni. Sa ma fi vazut ce derutata eram, era tirziu, aveam de ales intre 3 spitale, (municipal, Polizu sau Giulesti), incercam sa imi aduc aminte nume de doctori de la fete de pe forum, pina la urma l-am ales pe cel mai aproape de casa si am mers la municipal.
Oricum, dupa 33-34 saptamini nu mai este nici un pericol la Filantropia, dar sper sa le depasesc cu bine si pe astea.
tu esti cu o saptamina in urma mea, ce ar fi daca ne-am nimeri in acelasi timp??

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Patricia, si eu sper sa nu ai!

Crinuta, alte semne nu am. Nici Seb nu se grabeste. Daca vrei sa discuti, intram pe YM.

Eu am multe vergeturi! Adevarul ca nici nu m-am dat cu creme, ca ma certa si George mereu ca imi cumpar, dar nu ma dau. Sunt foarte comoda cand e vorba de persoana mea. Si m-am ales cu vergeturi pe burta multe, pe pulpe, pe picioare in jos cateva si pe sani 2-3. Sa-mi fie invatatura de minte.

Am niste nervi, ca am stat o ora in frig si in pulover ca nu reuseam sa descui usa la intrare (stam la casa cu 3 etaje) si am rugat pe niste oameni care lucreaza la casa din fata, s-au chinuit si ei o gramada...pana au reusit. Si totusi cheia e buna.

oana si bebitza din burtica (36s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabiu, sa spunem ca voi incerca natural cu epidurala.
Tu ce faci?> Mai ai contractii?

pupici

Crinuta si bb din burtica 36+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Sper sa nu te fi racit Oana.Dar unde ai fost doar in pulover? Poate trebuie sa pui un pic de ulei la inchizatoarea de la usa si ai sa vezi ca merge mai bine cheia.
si ai grija de tine si Seb. Fa repede un ceai cald si bea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetele, ma loveste bb cu atita putere in partea de jos, incit am impresia ca o sa iasa in urmatoarele minute. Sau daca nu iese de tot, macar scoate o minuta...
Am senzatia ca o pierd, asa tare da, si cu mare precizie - intelegeti ce vreau sa spun

Leta 33+
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Si eu sper, Viktoria. Am fost sa usuc hainele la spalatorie, care e langa mine, de aia nu mi-am luat geaca. O sa pun ulei. Au pus astia o solutie, si, totusi, abia au reusit. Se mai intampla!

Mergi la inceput

Linisteste-te, Leta, ca asa face si Seb. Am umpresia ca iese, si eu la fel ca si tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Azi am fost la control, bebe e bine, dar cu taietura de la cezarienele anterioare stau mai prost. pe alocuri e subtiata bine de tot, asta era motivul pt durerile mele de burta. nici nu stiu ce imi doresc, sa se hotarasca dr ca e mai bine sa ma opereze mai din timp, ca mi-e tare greu, sau sa ma rog sa tina cusatura cat mai mult, sa ajunga si bebe al meu la termen, sa nu aibe probleme
Crinuta,vazand cat de panicoasa esti, nu cred ca o sa scapi de griji dupa ce nasti, ba din contra. sa vezi atunci cate probleme o sa-ti pui: am destul lapte, mananca suficient, de ce nu creste cat al lui x, daca se sufoca noaptea in somn, a tusit nu stiu cum, daca are ceva, de ce a plans aat, de ce a facut caca de atatea ori pe zi si nu de atatea si exemplele pot continua. e o vorba: copii mici-griji mici, copii mari-griji mari

Mergi la inceput