Mamici de ianuarie - februarie (64)
Raspunsuri - Pagina 6
Shobo spune:
gata, si noi ne simtim mult mai bine azi!... ieri tot am mai avut o stare naspa dar mi-a trecut spre seara!
facem ceva de papa azi si apoi mergem la piscina sa ne mai balacim 
acum pregatesc niste pozite cu burtica sa le pun aici si va anunt cind sint gata!
pupici
Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS
ixxi spune:
Pentru arsuri eu am descoperit ca maalox-ul solutie este mult mai bun decat pastilele și isi face efectul imediat.
Fetelor cum stati cu vergeturile? Mie au inceput sa-mi apara desi m-am tot dat cu creme.

Imi vine sa
cand ma gandesc si mai ales cand vad burtica.

ixxi si
persicuta 30+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi
cocolino spune:
Mai dragelor, dar chiar nici una dintre voi nu e interesata de Concediul acela de risc maternal????
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
crinuta spune:
Fetelor, are ceva daca am mancat o chifla cu mac? Nu eram atenta si imi era foame. Iar sunt speriata.
Crinuta si bb din burtica 36+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Viktoria spune:
Crinuta nu te mai inspaiminta din orice nimic. Eu am mincat mai mult mac toata sarcina si nu am patit nimic. Cum te mai simti, inca nu ai nici o contractie?
Dar de Ingerasu ce mai stiti? Cum se simte? Are deja contractii?
oana cretu spune:
Si eu mancat paine cu mac, Crinuta, si?
Lali, glicemiile asa sunt la gravide, mai mici, pentru ca mananca si bebe, ce vrei, sa stea infometat? Si eu m-am speriat primele zile, dar mi-au zis dr ca e mai bine asa, asta e semn ca, corpul nostru e sanatos si riscul de a face diabet mai tarziu e mic. Daca sunt mari (fara sa mananci dulciuri) nu e bine, dar asa...Stai linistita!
Patricia, ti-am raspuns pe PM.
Galaxy, ti-am vazut catelul. E frumos tare. George e innebunit dupa lupi, o sa i-l arat cand vine.
Cornelia, sa va traiasca printesa, si, bine zis, bagati mare dupa sa va incuscriti.
Leta, imi pare rau pentru calculatorul tau. Eram fericita ca fac si eu echipa...
Si la mine apasa Seb rau jos uneori, ca imi vine sa fac pe mine, cred ca pana la urma tot ma scap. Apasa cu capul jos de tot, pe mijloc. Am impresia ca scoate capul, asa de jos e, si atat de tare impinge. Si uneori mai impinge si din picioare, sus, in acelasi timp...imaginati-va!
Pupici!
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
crinuta spune:
Pai credeam ca nu e voie sa mancam mac.
Contractii am avut aseara multe, in rest nimic. Am plans mult, m-am consumat mult din cauza cuiva care imi vrea raul, si de aceea nu am avut starea sa scriu.
Asta imi mai trebuia acum sa ma sperii si din cauza macului.Vedeti de ce vreau sa nasc odata?
Dr. Nayel, CFR2
oana cretu spune:
Dar cine iti vrea raul intr-atat de tare sa te faca sa plangi asa? E grav? Spune-ne, daca vrei sa iti fim alaturi! Uite, chiar mi-ai facut pofta de paine cu mac si o sa ma duc sa iau diseara. Te pup!
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Shobo spune:
cu ingerasu am vorbit eu acum 2 zile si era ff bine, fata ei nu da nici un semn ca vrea sa iasa
... a zis si ea, cred ca-i place acolo la caldurica, protejata de tot si toate!
ea nu crede ca naste asa curind; n-a pierdut nici dop nic alte semne... se simte ff bine si va transmite salutari tututror, intrucit nu mai revine la birou pina la nastere, si-a prelungit definitiv concediul medical. i-am zis si eu ca-i cel mai bine asa!
si ne asteapta cind ne intilnim luna asta sa o sunam. chiar fetele, cine ar mai veni la intilnire luna asta? eu una de abaia astept. voi? hai sa o discutam ca se apropie sarbatorile si nu o sa mai avem timp, fiecare cu ale sale! eu zic saptamina viitoare, pe vineri, 17 dec? cum vi se pare? dati idei, daca nu vreti cumva tot la Pizza Hut!
astept pareri
Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS
crinuta spune:
E prea complicat pentru a povesti aici. Daca am fi doar intre noi ar fi altceva. Oricum, acum sunt ok.
Deci si voi ati mancat mac?
Oana, tu ce semne ai? Contractii ceva? Stiu de durerea aceea de care ai pomenit, insa ma intreba daca a aparut vreo schimbare intre timp.
De Ingerasu chiar nu stiu nimic. Dar ea nu mai vine la servici?
Dr. Nayel, CFR2