Mamici de ianuarie - februarie (64)
Raspunsuri - Pagina 5
coraly spune:
Eu iau Tot'Hema (fier), 2 magne B6 si cate un calciu cu D3 pe zi, cand imi amintesc de el.
Coraly, 36+
cocolino spune:
Dragele mele, de la anul se mareste suma ptr CIC de la 6.200.000 la 8.000.000, intrcat a crescut salariu mediu pe economie la 9.300.000, iar noi primim 85% din acest salariu...
Cuscra, si eu iau Tardyferon Fol...care cuprinde Fe si Acid Folic...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
corneliaa spune:
Cocuta, Tardyferon fol iau si eu de vreo 2 luni de cand mi-ai spus tu si vad ca acum si medicul mi-a recomandat. Dar mi-a mai zis si de eurovita...de care n-am prea auzit.
(34 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Amaya spune:
Cornelia, felicitari pentru fetita...
Eu iau zilnic Materna, acid folic si de azi iau si o pastila de Ferro-Gradumet...
Patricia, si eu simt o presiune in partea de jos dar nu cred ca este inca asezat pe traiectorie fiindca eu ii simt capul undeva in dreapta jos, cam pe linia apendicelui dar mai sus cu vreo 5 cm...si mai nou am inceput sa simt din cand in cand o durere ca de ovare, destul de puternica, dar care vine si trece si am niste crampe si niste gaze ingrozitoare...ca sa nu mai vorbim de arsuri, care cand ma iau am impresia ca or sa-mi iasa flacari pe gura si pe urechi...
Voi cum mai dormiti? fiindca eu nu mai pot sa dorm (impropriu spus dorm, fiindca mai mult atipesc intre lovituri, bebe este cel mai activ incepand cu ora 21, cu mici pauze intre, si adoarme pentru mai mult timp abia spre 5-6 dimineata, si sunt franta de oboseala) decat pe spate, cu 3 perne sub cap si sub spate, aproape in pozitia sezut si cu picioarele flexate...
Oana si comoara 29+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
cocolino spune:
Draga Cornelia, Eurovita daca nu ma insel este un complex de vitamine ..Probabil ca ai ceva carente de anumite vitamine si de aceea ti le-a recomandat. Mie Dr a zis ca nu-mi va da multivitamine ptr ca nu fac decat sa ma ingrase,iar copilul tot cat are nevoie isi va lua..In al doilea rand nici nu am avut analize nasoale..O singura data mi-a iesit o usoara anemie, dar care s-a remediat intre timp...
Eu maine merg sa ma mai intep o data..Se pare ca la mijlocul lunii a 8-a TREBUIESC FACUTE DIN NOU, ANUMITE ANALIZE... Voi le-ati facut?
Coca 33 saptamani si
dragalasa
Leta spune:
Eu iau "Materna cu Seleniu". Dar stiti ce am patit? Mi s-au ...cojit toate degetele de la miini. Nu mi s-a mai intimplat din copilarie. Si s-au cojit rau de tot, ma ustura teribil. Asta in ciuda faptului ca beau mult lapte, maninc iaurt etc.
Dr. de la serviciu mi-a zis ca mi-a papat bb toata vitamina A.
Leta 33+
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, incearca sa iei Rennie, si eu m-am confruntat o perioada cu arsuri si dureri f. nasoale de stomac, acum mi-au trecut. Singura problema e ca dau constipatie. Pentru cine mai sufera de probleme constipatie/gaze, compotul de prune uscate este minunat!
Acum, ce simt eu nu stiu daca e capul care ma apasa sau ca a inceput dilatarea oaselor, cert e ca atunci cind stau in picioare sau merg simt ca este jos de tot, ma trece cite un junghi de nu mai pot sa merg. DAr oricum, nu mai am burta asa sus ca saptamina trecuta, asta e clar.
ai mai facut echo la spital? mai stii ceva despre conditiile de acolo? eu in saptamina 29 am pierudt putin lichid si a trebuit sa merg la alt spital si alt dr decit Filantropia, pentru ca nu erau conditii pentru premaruri. NU prea mi-a placut chestia asta.
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 31
cocolino spune:
Amaya, si eu simt acea durere ascutita, ca d ovare, care uneori este combinata cu dureri de mijloc..Si am inteles ca nu e tocmai ok...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
corneliaa spune:
Amayasaru'mana!!!
Cocuta draga mea, mie mi-au iesit bine toate analizele de s-a mirat si doctorita de familie, inclusiv calciul era in limita normala. Deci....cica e profilatica chestia.
Si eu trebuie sa-mi mai fac un rand de analize dar nu stiu cand. Saptamana viitoare sau s-o las pe ianuarie mai aproape de nastere. Voi vedea.
(34 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Viktoria spune:
Salutare fetelor!
Galaxy am reusit sa vad pozele cu catelul vostru. Foarte simpatic. Ce faceti cu el cind mergeti in concediu? imi doresc si eu unul de mult, dar datorita faptului ca sintem singuri aiceea e o problema cu el cind mergem in concediu. Asa ca trebuie sa astept pina ies in pensie:)) si voi avea timpul necesar pt. a avea grija de el.
Cornelia felicitari pt. fetita. Deci va trebui sa munciti si tu si Coca poate una dintre voi va avea un baietel si va puteti incuscri.Legat de concediul de maternitate si la noi in Austria nu a facut statul mare lucru . Inainte primeai 1.500 de euro la nastere, puteai sta 3 ani acasa. Eu cind am fost cu Doris in concediu de maternitate am avut dreptul sa stau doar 1,5 ani acasa. Pe urma am duso la o mama de zi, care ne-a costat foarte mult.Si cei 1.500 nu i-am primit. Acuma au dreptul sa primeasca orice femeie banii de concediu de maternitate si cele care stau acasa , 2,5 ani. Primim 400 de euro pe luna, indiferent de salariu. Sa iti iei femeie care sa stea cu copilul nu iti poti permite, ar insemna ca mergi pe gratis la munca. La gradinita nu pot merge decit de la 3 ani si daca sint curati si au locuri. Pt. cele care au lucrat au dreptul sa stea acasa 2 ani. acel jumate de an e la bunavointa patronului, daca stai acasa te poate da pe urma mai usor afara.Totusi noi ne-am dorit al doilea copil indiferent de suma primita de stat. 
ca ma duc sa fac de mincare