Bebelusi de martie-aprilie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Intrebare: la rubrica "tatici mandri" - cine e in poza "Picture 002"?.. ca eu una nu am reusit sa identific

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Mickyy, chiar vroiam sa-ti spun ca sunt tare curioasa pe burtica ta, asa ca fa bine si pune oze cu tine

Claudelu draga, oze n-am ...poate niste poze daca-mi fac zilele astea .

Acum lasand gluma la o parte, desi a inceput sa-mi creasca simtitor burtica (mai am doar 2 perechi de pantaloni cu talie joasa care ma mai incap , si astia cu greu) tot nu e suficient de mare incat sa dea de inteles privitorilor ca as fi gravida, desi spre deosebire de prima sarcina cand purtam haine cat mai lalai acum sunt la capitolul "mulat" , macar sa vada lumea ca burta e de la bebe si nu de la sunculite . Chit ca pana acum doar 2 persoane m-au intrebat daca sunt gravida din nou, restu fie n-au remarcat, fie din politete s-or fi gandit ca am ramas cu burta mare dupa nastere si sa nu faca vreo gafa intreband (eu lucrez mult cu publicul la birou, si's clienti pe care-i cunosc si de 2 ani de zile).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Asa Mickyyy fii mandra de burtica ta! Poarta cat mai mulat. Eu inainte de a fi insarcinata si chiar si acum, la birou nu purtam fuste dacat pana la genunchi, nu tu bluze mulate,nu pantaloni cu talie joasa, nimic iesit din ....normele bunului simt. In schimb cand am fost insarcinata ( pana sa ajung pe la 75 de kg) am purtat numai bluze mulate de ma intrebau colegele si-mi dadeau sfaturi "subtile " in fiecare zi. Spuneai ceva zilele trecute de efectele sarcinii asupra mamicilor, la mine acesta a fost efectul: mi-a dat curaj. Tine-o tot asa!

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Fetiliiiiiiiiiiii acu am venit de la cumparaturi, incarcata mai rau decat mosu Craciunosu'

Am vrut acu rapid, pana ii da bunelu de papica Hannei, sa pun cateva pozuci insa......n-am drept de intrare (la albumul general).

Hai trimite-ti si la mine datele sa pot sa bag si eu ceva.Adresa mea este lavinia_brandstetter@yahoo.de Dankeschöööööööööööööööönnnnnnn

Cuscra si eu sunt o plimbareata de fel si o gazda fff primitoare pe orice meleaguri ma aflu.(ori aci in straini ori acasa la romanica)asa ca....mai stii ca n-o punem de un vinutz fiert. A propos! Schiaza sotul tau?? Al meu e inebunit iar cum eu nu prea ma dau in vant pe partii mere cu cine apuca. Mai stii ii trimitem pe ai nosti' la schi si noi la o cumparatura prin bv.Hai ca mai vb noi.
Imi cereai adresa mea de mail,iaca am scris-o mai sus,noteaz-o.

Hai ca atasez ceva si cu hanna si o sa dau iar accept la albumul meu.

paaaaaaaaaa

revin ma duc sa o pun pe cocolina in pat.

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, eu multa minte n-am avut nici sarcina trecuta, eram gravida in 8 luni si mai scapam cate-o venire la birou in rochie scurta, ca sa nu zic mini de ma lua barbata-meu acasa la 3 pazeste cand ma vedea, zicea ca nu's normala la cap de pot sa ma duc imbracata (a se citi dezbracata) in halul ala la munca !
Si acum cateva zile imi pusesem un costum pe mine (sacou si pantaloni, dar pe sub sacou aveam o bluza neagra, mulata si transparenta de se vedea burtica bine bine daca cumva ma descheiam la sacou).....cand m-o vazut barbatu m-a trimis fuga-marsh sa ma schimb , auzi la el...cica-mi etalez indecent burta pe la birou! Nu zic nu, avea dreptate, daca-mi dadeam sacou jos eram sexi-balamuc , asa ca m-am schimbat urgent!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Fetele eu nu mai inteleg nimic ..sa va spun despre ce e vorba.
Stiti ca am depus actele ca sa-l chem pe tata aici sa aiba grija de David, ai mei sunt mai mult decat insistenti in privinta asta. Adica cand a fost cu depunerea dosarului la ambasada si eu uitam sa trimit vreo hartie, ei imi reprosau ca nu vreau sa vina tata aici. Desi nu era deloc asta.
Acum ca s-a respins dosarul si trebuie sa fac contestatie, aceiasi problema - de fiecare data cnd ii sun ma intreaba ce am mai facut, cum am mai avansat si daca sunt tot in faza pe care o stiau ei, atat mama cat si tata ma intreaba: "esti sigura ca vrei sa mai vina taica-tu? ca sa stim sa nu ne mai agitam atat! vedem ca nu-ti prea doresti asta!" Desi eu imi doresc sa vina tata... il prefer pe el sa stea cu David decat pe careva strain.
E f adevarat ca intotdeauna m-am intrebat ce va face mama singura in tara, ptr ca - desi fratele meu sta un etaj mai jos in bloc, abia se vad o data pe saptamana - mama neintelegandu-se cu cumnatzica (asa ca se evita). Acum il are pe tata (ea a facut diabet pe sistem nervos cnd eu am plecat din tara de dorul meu ).
Azi ii sun si ca de obicei ma intreaba ce am mai facut! Le spun ca nu am avut timp sa ma mai ocup si incep cu reprosurile obisunite ca nu ma intereseaza..blabla.. La care fac o gluma spunandu-i (mamei), ca il iau pe tata aici si nu-i mai dau drumu' pana intra RO in Europa, ca sa nu ia interdictie daca depaseste cele 3 luni de sedere. La care mama incepe (normal) sa-mi zica ca ce se va face ea, cum sa stea ea departe de tata 2 ani, ca eu "chiar vreau sa-i despart?" ..ca sa adauge: "si asa nu stiu cum ma voi descurca fara el!"... pai si atunci? de ce mai insista? ce vor??? Daca ii spun lui Cristi de discutia de azi ma trimite sa faca cerere la cresa

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor salutare,de aproximativ 10 minute am internet!!!Yupiiii Si care e primul lucru carel-am facut......bineinteles....am intrat pe forum.Sper sa recuperez repede noutatile.Alexandra e o grasuta a zis mama de ceva timp sta in picioruse ,mananca ,toate bune pana cand am observat ca in partea stanga a toracelui ultimele coaste sunt mai proeminente decat in partea stanga , se vede clar cand e culcata pe burtica ca e mai umflata in stanga ,o fi normal?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

O,Lumi e trist tare de tot. Dar nu-ti face probleme toate astea nu-s de cat grijile inerente pe care si le fac ei, le vine greu sa se desparta, dar nici pe tine nu-i lasa inima sa nu te ajute. Nu-ti face probleme, asa sunt "batraneii" nostri. Ca sa te linistesc si sa vezi ca nu esti un caz singular am sa-ti povestesc ce mi se intampla mie. La adus cu chiu cu vai mama pe tata de la tar. El a iesit cu ordonanta din combinat si din martie pana in iarna sta acolo. Si-a facut casa, sera, gradina...ma rog asta-i alta poveste. A venit tata acasa sa stea cu Daria diminetile, pana vine dadaca ca sa pot pleca eu mai devreme la serviciu in aceasta perioada incarcata pt mine. La vazut Daria, si pt ca-l uitase biata copila, a plans si n-a vrut sa se duca la el in brate de nici o culoare. Iti dai seama ca a facut tata un soc; vai nu ma cunoste, nu ma mai iubeste copila.....la la la.... Dupa un week end de parlamentari si alintaturi n-o mai puteai dezlipi de el. Si brusc tata vrea la tara pe motiv ca si-a uitat nu stiu ce acte acolo. Motiv adevarat, dar oare ii trebuiau chiar acum? Sau crezi ca a luat in calcul ca eu am spus la munca ca voi veni de la sapte? Nu. Ce puteam sa-i fac? Sa ma cert cu el? I-am dat masina ( pe care o avem tot de la el) si l-am binecuvantat, iar eu m-am descurca cum am putut zilele astea. Sper sa vina week-endul asta.
Asa ca stai linistita toate se rezolva. Nu-i poti aduce pe amandoi?
Pupici.

Mergi la inceput

Buna Oana! Bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oana, bine ai revenit!!! Acum treci pe baricade, la semnat condica zi de zi, da?? piticutei!

Lumi, imi pare rau de ce aud! Sincer habar n-am ce sa-ti spun pentru eu cu ai mei ma inteleg excelent, bine mai avem si noi discutii dar sunt nesemnificative! Uite de la mine

Laura, pai sa nu-mi spui ca telepatia nu functioneaza...ghici ce am luat eu nasei?? O bluza neagra cu ceva argnt dar pe umeri, de fapt e un fel de maieu fff elegant cu bretele din argint si m-a costat 700.000 lei Distractie placuta in seara asta!

Mickyyy, pai adu-l aici pe omu tau sa-i dam cateva ...cum adica umbli indecent?? Eu cand eram gravida numai in haine multate am umblat chit ca ram cat China...ce m-a interesat, eu am vrut sa vada toata lumea burtoiu meu, de parca nu se vedea

Gata, merg sa ma intolesc ca trebuie sa ajung la coifor

P.S: Elena, da te rog un semn!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput