Bebelusi de martie-aprilie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

VEVE, multumim pentru surpriza(de la inceputul capitolului).Ne mindrim cu el!
p.s. Il asteptam si pe crocko, cit mai repede!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

AM mai pus 2 albume. Sper sa va placa (ideea)

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Tudor

Codritzu sa-ti traiasca iubitzelul-scumpicelul si sa va aduca numai bucurii!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

mey fetelor, oi fi eu la servici, dar sunt cu oki pe voi. Mie nu-mi trimite nimeni parola? unde gasesc albumul ala, haidetzi punetzi-l careva la semnatura....

kulta mama potzi pune poze in album ca doar de aia e facut, Clau asta da raspunsuri in dodi.... Pupici la Daniela

Lenuco imi pare rau de mama ta, sa ne tzi la curent. si mama a fost de curand in spital si stiu cum e...

Pupa

La Multi Ani Tudor

LA MULTI ANI DAVID and especially for you:

The giraffe stretches his neck to see;
the elephant waves his trunk with glee;
the seal twirls his ball with joy,
in honor of the birthday David is turning 9 mounths old!

Corina si Stephanie – 18 aprilie 2004

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Multumim de urari. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 luni si ce baiat mare are mai si ce multe lucruri a invatat el in aceasta perioada.
Lavi, Lumi, multam de informatii. Nu stiam ca in Europa se calatoreste asa de ieftin. O sa ma gandesc la varianta asta mai ales ca sora-mea e in Italia si as putea sa fac escala si acolo. Oricum dupa revelion cand se iese din sezon. Inca Tudor nu are pasaport, de abia am trimis actele sa vedem cat dureaza.
Frumos album ati mai facut, o sa intru si eu sa pun niste poze, dar inca nu am parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata iubitelor! V-am citit de dimineata, dar n-am apucat sa scriu decat acum. Pentru ca eu in week end nu pot sa fiu langa voi am sa-i felicit acum pe sarbatoriti si pe fericitii lor parinti:

Spiculet, sa-ti traiasca feciorul o mie de ani fericiti si imbelsugati! Sa dea Domnul sa va bucurati de el! DAVID
Rayuela, sa-ti aduca numai bucurii printesa ! Sa fii frumoasa, desteapta si sanatoasa copila! AMELIE

Azi e ziua nasei mele, si deci e sarbatoare mare! Sa i se implineasca toate dorintele!
Katalina sambata sunt in Focsani. Poate ne intalnim la fabricuta!

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Tudor (scuze de intarziere)

Laura voi intr-o petrecere o tineti! Bravo voua! Si noi mergem maine la naa ca duminica e ziua ei! aa, nasei voastre, sa va traiasca si sa ii ajute D-zeu sa cunoasca si ea bucuria de a fi mama!

Elena, ce sti de mamicuta ta?? Au operat-o?? i-au facut larascopie??(parca asa ii zice ) Daca da , stai linistita ca se reface repede, e o interventie usoara si recuperarea la fel! Lasa ca oricum vine la tine si o vei putea rasfata

Mickyy, chiar vroiam sa-ti spun ca sunt tare curioasa pe burtica ta, asa ca fa bine si pune oze cu tine

Kulta, sper ca nu te-a suparat raspunsul meu, dar mie tata asa-mi raspunde cand il intreb daca pot sa fac ceva: "vezi daca poti!" Si nu eu am facut albumul si nici ideea n-a fost a mea si nu ai de ce sa-ti ceri voie sa pui poze in album atata timp cat e destinat copilasilor nostri!

Eu azi merg sa-mi trag o frizura noua, abia astept sa ma rasfat putin!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Lumi, super niste idee cu albumele alea noi , dar noi n-avem dintoci

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am fost in pauza de masa sa-i iau cadou nasei: o superba caseta de bijuterii placata cu argint ( cica). Am dat pe ea 700.000 lei ( impreuna cu o prietena) si bineinteles ca mi-am cumparat si mie cadou un set de margele cu cercei si bratara de culoare neagra. Sunt bolnava dupa margele si n-am rezistat. Acum inapoi la munca!

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Cuscra draga - si tie ti-am trimis pe YM un mesaj cu nume si parola! Ai fst prima persoana la care m-am gandit - iti dai seama! ...N-ai gasit nika?

Hai ca-ti dau PM!

fetelor sunteti niste scumpe! Mersic mult tare de felicitari! Va pupicesc pe toate!

Pupici si la puii nostri iubitzi!

Mergi la inceput