Bebelusi de martie-aprilie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
KULTA spune:
Claudelu, am voie sa add si eu poze in albumelul comun?????????
Nu vreau sa fiu nepoliticoasa.
Pupici
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
katalina, multumesc pentru apreciere, nici voi nu sunteti mai prejos.
Pupici
Poze cu noi
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Claudelu, am voie sa add si eu poze in albumelul comun?????????
Nu vreau sa fiu nepoliticoasa.
Pupici
Poze cu noi
Nu stiu eu daca poti! Incearca sa vezi!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
SimoV spune:
Elena, multa, multa sanatate mamei tale. Stiu si eu ca e o operatie usoara si cum a mai zis careva dintre fete, decat sa o fi apucat acolo criza, la tine, mai bine asa.
Lavinia, da si eu cred ca laptele praf nu potoleste setea, desi pediatra noastra a zis ca nu le trebuie apa in plus acum, ca le ajunge laptele praf, dar eu le dau apa intotdeauna dupa ce le dau cu lingurita. Nu beau multa apa, dar asa un 20-30 de ml tot beau. Dar in timpul zilei nu le dau. Uneori cand sunt maraiti le dau, ca ma gandesc si eu ca poate le e sete, dar d eobicei refuza, sau daca iau sticulta cu apa, beau tot asa putin, 20 ml. Eu nu le dau suc si ceai intre mese deloc. Efectiv daca le-as da, n-ar mai manca nici putinul care il mananca.
LA MULTI ANI tutror sarbatoritilor de ieri si de azi (nu am timp sa ma uita cum care ce si cum, va rog sa ma iertati..)
Va pupam.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
KULTA spune:
claudelu, se pare ca nu pot, dar e ok.
Poze cu noi
alona spune:
Kulta , iti trebuie parola si Id. Ti le trimit eu pe PM.
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
Rayuela spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari,sinteti niste dragutze!
Maine dupa prinz o sa aflu cum se simte mama dupa operatie.Este foarte foarte greu,chiar daca e o operatie de rutina,pentru ca NU sint linga ea!Fetele din strainatate stiu sigur sentimentul ,sa te simti legat de maini, sa vrei sa fii aproape de cei dragi in clipele grele..dar asta e,a fost alegerea mea sa plec,deci trebuie sa suport consecintele.
(sa intre o data Romanica in UE,si poate vin acasa)
Elena si Craciunitza Amelie
piciulica spune:
Buna mamici si BB.
De mult nu am mai apucat sa scriu 2 randuri.... Dar zau daca mai am timp. Si cu cititul sunt in urma dar recuperez eu.....
Am alergat dupa cadouri , ca peste o saptamana vine sora mea la noi. Am terminat cu pregatirile, mai avem de facut pachetele de cadouri si gata....
Eric e bine, e super incantat cand merge la gradi... lunea aproape ca nici nu se uita dupa noi. Cum ajunge acolo e in culmea fericiri , se joaca si rade cu prietenii lui.
Mancam destul de bine am trecut si la carnita. In week end ii pregateste mama fructe si mancarica insa fructele ii plac restul nu prea l-am nimerit inca... asa ca inca ii mai dau la borcanel.
In rest toate bune am luat si bradul asa ca abia asteptam sa il impodobim.
Rayuela- Multa sanatate mamei tale
Nedda spune:
Buna mamicilor!
Elena, sanatate multa mamei tale. Te inteleg perfect cand zici ca ti-e greu ca nu esti langa dumneaei dar ai curaj si totul o sa fie bine .
Clau, foarte frumoase pozele din Arad. Mi s-a facut dor sa revad partea de vest a tarii de la Severinul meu in sus. Probabil ca o sa fac o plimbare la anu', cand vin in Ro.
Lavi, drum bun in Ro si cand o sa bei vinul fiert cu Kata sa te gandesti si la noi!
Spicule, felicitari pentru ideea cu albumul comun. Acu' n-am timp nici sa mor dar sa vad cum imi gasesc doua minute, macar sa admir pozele din el, daca nu sa le pun pe-ale Larei.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
LA MULTI ANI, TUDOR! Codrutzule, sa-ti traiasca voinicul si sa aiba noroc in viata!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004