Bebelusi de martie-aprilie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Mickyyy spune:
Kulta, da un replay with quote la unul din mesajele noastre, ale celor care avem nume in loc de link la semnatura si o sa vezi cum functioneaza.
Daca nu te descurci poti copia link-ul de mai jos la semnatura (ti l-am prelucrat eu specual pentru tine), dar tot pe acelasi principiu, dai replay with quote la mesajul meu, iti apare link-ul si il copiezi
Kulta
Elena, sanatate muuuulta mamei tale, si mama a vut probleme asemanatoare (pietre la fiere) si s-au rezolvat cu bine, e o opertaie destul de usoara iar daca e facuta de profesionisti riscurile sunt mici.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
alona spune:
Veve, Kata si Lumi, mersi pentru parola si ID, o sa incerc sa-mi fac timp sa pun ceva poze.Miine am un musafir de la MOntreal si am de facut de toate, curatenie, mincare.
Ela cum e Cristina? Imi pare rau pentru bubu ei, si Thea a cazut de pe canapea simbata, m-am speriat de nu am fost buna de nimic vreo 2 ore, plus ca s-a mai luat si sotu de mine ca sint neatenta, iar Vlad a zis " are you crazy mom?".No poftim!
Clau, ce harnica esti! Io trebe sa fac in fiecare zi curatenie, dupa Vlad binenteles.
La multi ani Tudor!
Sa cresti mare, sanatos si cuminte si sa-i bucuri pe mami si tati.
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
LauraFlo spune:
Elena imi pare rau pentru vestile proaste. Fruntea sus si multa sanatate mamei tale!
Acum plec acasa. Pe maine! Sa aveti vesti bune si sa fiti fericite!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
LauraFlo spune:
Mi-am dat seama ca nu l-am felicitat pe TUDOR . Sa cresti mare si voinic, sa fii fericit si sanatos! Codritule sa-ti traiasca feciorul!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
KULTA spune:
Multumesc mult Mikyyy, sper ca mi-a iesit. :)
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
LaviB spune:
Fetele sunteti super.Ma refer la ideea cu pozele pe albumul comun.Acu nu am vreme (stress-ul plecarii deja) insa poate-mi fac timp sa pun si eu ceva cu a mea cocolina.
Kata am apucat sa te vad graviduta.Ai fost(si ai ramas) o mamicutza super, ca de altfel toate mamicutzele de aici.
Ziceai ceva de mama, sa ti-o dau de bona. Tu nu crezi ca as tine-o aici daca ar sta?? MOmentan nu prea am pretentia ca sunt acasa insa atunci cand ma voi duce si eu la niscaiva munci iti dai seama ca o iau la mine.
Vad ca fetele astea se tot pun pe intalniri, nu veniti si voi la Fagaras la o colinda????(munte, zapada, vinoase fierte hmmmmm , tenteaza?!)
Ce nazbatii mai face ginerica? Hanna e o cumintica momentan.(nu tu mers de-a buselea, dinti, vorbit sau alte cele)
Simo nu ma prea pricep, ca a mea a fost bb-itica de tzitzilica, insa din cate am mai auzit, laptele praf nu prea potoleste setea.Foamnea da insa setea, tre ajutata cu un ceiuc, apica, suc.ZIc ei eu.
Nedda in ro o sa plecam probabil (sper) cel mai devreme pe 18 decembrie si cel mai tarziu pe 22.Abia astept. Larrei de la noi
Cipstyle nu-ti mai fa si tu atatea griji si nu mai citi atatea bazaconii.DAca micutza e ok la ce-i cauti "nod in papura". Eu aici nu prea am auzit sa se dea fier la copii asa mici (in cazul in care a decurs totul normal)Sanatate multa si....fii mai optimista
Codritu na ca mi-a luat-o Spiculetz inainte cu propunerea.Tocmai vroiam sa-ti spun sa incerci sa faci escala la München de ex ca de aici e cursa sigura spre cluj (ma rog cu o mica escala la timisoara) Deci cand va hotariti, tine cont si de asta si daca anunti din timp poate trag o fuga la aeroport sa ne vedem.
Sa-ti traiasca pruncul si sa creasca mare si frumos. Urarile facute pe 7 erau pt un alt Tudor, baietzel de Aprilie.
Laura nu dispera cu energiile negative ale soacra-tii nu e altceva decat o pura si normala relatie de soacra - nora cu tot tacamul.
Sanatate nasilor.Si eu am niste finutzi care-si doresc cu disperare un bb-u si pana acu nimic.Stiam ca alcoolul si tutunul incetinesc iutzeala mititeilor cu coada si asta o stie si finul nostru insa nu poate sa lase mai ales tutunul bata-l vina. Fina noastra e disperata mai ales ca toti intreaba :"si la voi cand vine unu'mic?"Asta e! Sa multumim Celui de sus de minunatziile noastre.
Malina as lua-o si eu pe mama la mine cu norma super intreaga insa....daca tot sunt acasa...o las sa mai castige un ban si experienta noii generatii de bebici si cand o fi sa fie ....logo ca vine la noi.
Miri tragi chiulu' si eu care mi-am instalat realplayer-ul
Clau las ca vine si soarele nu mai fi supi iar cu serviciul ma alatur la cele scrise de Vv.(momentele unice nu vreau sa le pierd mai ales ca mititeii descopera acu lumea in care vor trai inca mult de aci incolo)Tie si lui Rauletz
Elena nu dispera totul va fi super bine cu mama ta si poate mai bine ca s-a intamplat acu , putea sa aibe o criza la tine.Nu mai fi suparata ca sa vezi ce bine si voioasa o sa vina mami la tine.Multa sanatate si refacere rapida mamei tale.
Nu mai stiu la cine am vrut sa mai scriu.Va las si daca-mi amintesc va mai scriu.
Ma duc sa mai caut niste cadoutze pt Craciun pt la Romania.
pusilici la mamici si ai lor scumpi bebici.
paaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
alona spune:
Elena, acum am citit de mama ta.Sanatate multa si tie fruntea sus!
Care mai era suparata aici? Aaa, Kata si Clau! Fetele capu sus ca vin sarbatorile! Mie mi-a trecut.Despre mersu la munca ce sa zic? Si mie imi vine citeodata sa-mi iau lumea in cap, dar mai uit la piticuta mea si nu as da-o la cineva sa stea cu ea asa mica.Mai ales ca e tare greu sa gasesti o romanca si alde indience sau chinezoaice nu-mi trebe.Asa ca stau io pina la toamna, mai crste si ea si apoi o sa-mi caut de lucru.Si vreau sa ma bucur de toate etapele cresterii ei.
Am inceput sa pun poze in albumul nostru, dar am niste draci ca nu-mi gasesc pozele de la 6 luni nicaieri.Si nu cred ca pot sa fac nici o miscare din albumul meu in cel comun.Sau se poate?
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
katalina spune:
Mai cuscro ,...da' ce ce-ai mai scris....!!!!
Cu ce chef mare am eu de duca, mai ca va treziti cu noi la Fagaras,la o zapada...si sa-mi vad nora pe viu!!!.Va pregatiti nu gluma, deja de-acum de plecare! Da' mai vorbim pina atunci...
Vad ca ai ascuns pozicile!!!!!Unde ai pus link-ul cu voi?Doar o pozica cu Hanna am in calc.Ia sa faci ceva,pliz...mai vorbim..pupik Hannei si tie,si lu' tati, si lu' bunicu',na.
Kulta, am vazut pozicile(pe toate).Este una in care micuta Daniela seamana cu nepotica mea, e asa de dulce...aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/gtataru2001/detail?.dir=6804&.dnm=67e7.jpg&.src=ph
ANCA, mi-a trecut deja apatia,multumesc...la fel ca tine ,facind curatenie dupa Catalin, Doamne, cind intru-n camera lui, imi pun miinile-n cap.Sa va spun ce vrea sa-i aduca Mosul: o pelerina ca a lui NEO(Matrix)!!!
Catalina, ROBERT CATALIN
spic de grau spune:
Elena - multa sanatate mamei tale! Va fi bine ai sa vezi! Abia astept sa ne spui ca totul e ok si ca mama ta e in drum spre voi!
Fetele eu am trimis pe YM un mesaj cu parola si username-ul la toate care erati in lista mea (ca am vazut ca mergea mai repede decat cu PM-ul). Mikyyy ai verificat YM?
Va pupic! AIci e o vreme de as tot dormi
Imi place tare mult ca avem toate un album comun.
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)