Bebelusi de martie-aprilie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Of Laura - nici tie nu ti-e usor ..
SI ca sa-ti raspund la intrebare - nu am cum sa-i aduc pe amandoi aici. desi asta imi doresc din tot sufletul. dar in primul rand doar tata e pensionar..apoi nu avem decat 43m2 (2 camere). Speram ca atunci cand ma voi angaja sa putem sa ne cumparam o casuta un pic mai departe de Paris, ca aici nu te poti apropia (gandeste-te ca un apartament ca al meu costa minim 140.000 euro iar cu 150.000 euro un pic mai incolo putem sa ne cumparam casuta), si cand vom avea casuta si spatiu sa ii aduc..(desi nu stiu cat ar sta - mama cat a fost aici in primele 2 luni dupa ce am nascut plangea in fiecare zi dupa fratele meu, iar cand e in tara plange dupa mine...ca d-aia nici nu se intelege cu cumnatzica: ea o acuza pe mama ca ma iubeste mai mult pe mine decat pe fratele meu )...

Claudico sa faci poza..si eu vreau sa imi fac ceva la cap - dar habar nu am ce..

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna dimineata de la noi!

Laura, distractie placuta cu nasa ta! La multi ani pentru ea!

Clau, si tie iti zic la fel: distractie placuta cu nasa ta si la multi ani pentru ea!
(Sa ne arati noua coafura!!)

Luminita, nu te necaji din cauza parintilor, ca le trece lor! Altceva nu pot sa-ti zic pentru ca eu n-am probleme nici cu mama (tata nu mai e) si nici cu socrii. Sunt toti niste oameni extraordinari. Cel putin cand m-am maritat am simtit ca am castigat a doua pereche de parinti, fara exagerare. Mi-as dori ca toata lumea sa fie asa norocoasa ca mine.

Oana, bine ai revenit!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Claudelu' am primit ID-ul si parola, multam fain.
Lavi, sa pupi pamantul Romaniei din partea mea.
Si eu ma inteleg bine cu socrii si mai ales cu soacra, este o femeie tare buna, dar ei nu vor sa vina incoace si le respect dorinta. Maica-mea inca lucreaza, iar taica-meu e bolnav asa ca noi a trebuit sa ne descurcam singuri si nu a fost usor. Din martie cand va trebui sa ma intorc la servici tare as vrea sa poata veni cineva sa stea cu Tudor ca nu l-as da inca la gradinita, plus ca etse doar pe listele de asteptare, deci nimic nu e sigur. Mai bine nu ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau 'etele!
Nu de mult am ajuns acasa, mi-am tras o frizura si o culoare bec...m-am indragostit de mine Mi-a tras un blond cenusiu si sunt tunsa cu breton de ala turbat, asa in dunga Sunt super incantata

Am intrat doar sa va pove de noua isprava a lui Raul acum 10 min m-am pus sa-i schimb scutecu si eram cu un ochi cand pe TV cand pe putulica lui si la un moment dat simt ceva cald ...fiu-meu ridea de mama focului, si cand ma uit la el, el facea pisu pe mine Distractie mare pe capul lui A fost mortal!

AAAAAAAAAa, i-am scris Elenei un sms si mi-a raspuns...mama ei e bine acum, dar ea e cam deprimata ca nu e langa ea!! Elena multi multi de tot!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

buna fetelor!
Clau, asteptam poze cu noua frizura!
kata, multam de parola nici noi n-avem dinti, asa ca nu vom trece nimic la albumul respectiv
Elena, sanatate multa si curaj! e greu sa fii departe in situatii de-astea! noi suntem linga tine! sa stii ca le-am aratat colegilor si sotului pozica cu Amelie craciunitza si toti au fost intru totul de acord: Amelie e o scumpa! s-au minunat toti de ea!
lumy, nu te mai necaji, ca si eu am ajuns la concluzia ca cu cit trece timupl, parintii nostri sunt ca niste copii, nici ei nu mai stiu ce vor! tu fii calma si impaca-i pe toti! daca vor sa vina si se poate, bine, daca nu, vezi-ti de ale tale si lasa-i in pace, ca le trece lor!
oana, bine ai revenit!
Micky, fii mindra de burtica ta, mie imi ziceau toti ca infloresc pe zi ce trece cind eram gravida, cica straluceam, bineinteles, ca toate mamicile! si acum mi-au spus cind am revenit la munca, ca am aceeasi stralucire si ca m-am schimbat mult in bine, am un ceva pe care inainte nu-l aveam...fericirea zic eu! asa ca nu te mai lua dupa sfaturi de babe, ca nu esti deloc indecenta, femeile insarcinate sunt cele mai sexy! si arata-ne-o si noua odata!
sa va zic ce-a facut Ana mea aseara: a adormit in final pe la 9.30, la 11 se trezeste si incepe sa maraie. La ea la dormitor era usa intredeschisa, sa auzim daca plinge, noi in sufragerie. Am auzit-o, am lasat-o 5 minute, a inceput sa plinga mai tare si se auzea din ce in ce mai tare. Usa de la camera este chiar linga patut. Cind ma duc, unde era Ana? cocotata cu o mina pe marginea patutului, cu cealalta se chinuia sa traga de usa sa se deschida... am murit cind am vazut-o, draga de ea, s-a prins ca pe-acolo pleaca mami si ma striga...
va las, ca am avut o zi plina de evenimente, am fost in 7 mii de locuri de la 11 cind am plecat de acasa pina la 9 cind am ajuns, am vorbit la telefon non-stop (inclusiv in direct) sunt fff obosita, ma duc sa fac nanai cu puiutza mea, noapte buna, Romania, buna dimineata SUA si buna ziua celorlalte (sau buna seara, hai ca nici nu mai stiu, mai bine tac)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Repede scriu si eu ceva, ca tre' sa imi vina sosu acasa si mai am de strans prin casa.
Oana - ma gandesc ca in stanga ei e stomacelul si poate ca pare mai umflat acolo dupa ce mananca. Daca, totusi, ti se pare dubios, mai bine intrebi la dr. Si la a mea se vad uneori coastele (acu sa nu va inchipuiti cine stie ce), dar nu am studiat niciodata simetria.
Laura, Clau - sa va traiasca nasele!
Elena - multa sanatate mamei tale, lasa ca dupa ce va veni la tine o sa si uite ca a fost operata.
Micky - si eu vreau sa vad poze cu burtica noua! nu o bagi si pe Malina la album?
Veve - ceva emotii?
Lumi - eu cred totusi ca mama ta, in sinea ei, se cam teme sa ramana singura (adica fara tatal tau) si de aceea e putin stresata, agitata... Nu pune la suflet.
Laura - hehe, io zic ca tatal tau a dat bir cu fugitii, daca si Daria o avea asa, macar jumatate din energia fiica-mii (glumesc, desigur)
Clau - vreau sa vad urgent ce s-a ales de capul tau! Binevoieste si arata-ne o poza.
Lavi - ai primit datele?
Simo - nu te mai lasa nazdravanii sa ne scrii?
...si mai voiam sa va scriu dar sunt in maaaaare intarziere cu primirea oficiala a lu' tati

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Mirinda - scumpa tare Ana, e mare de-acum! . La mine daca nu o pun in tarc, ci o las in camera pe jos si plec, vine dupa mine in 4 labe (imi aude vocea) si asa m-am trezit cu ea mai intai in bucatarie, apoi si in baie. Va dati seama ce senzatie sa vezi o mogaldeata plimbareata venind lipa-lipa cu gura pana la urechi de incantare ca m-a gasit!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragele mele,am aflat ca operatia a decurs bine ,mama e ok,deocamdata slabita dupa operatie.Nu am vorbit cu ea,numai cu tata,dar maine sper sa o prind pe ea la telefon,daca nu cumva l-o avea inchis.Va multumesc pentru sustinere si va pup!
Serios cu mina pe inima:nu stiu ce m-as face fara voi!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38040" target="_blank">Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)

Recunosc,nu fara regret,ca n-am avut timp nici macar un minut sa citesc ce-ati scris...Am vazut ca ma-ntreba Ela de emotii (pen' ce?) si Rayuela pomenea ceva de operatia mamei?!Sper ca toate-s bune si frumoase la voi!!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput