Neveste de Admin/IT/IS

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

eiii Sorina7, pe al meu il cheama Stefan, si avem si numele de fam.tot cu s (Scutaru); da' la voi , tre sa recunosc ca e si mai mare potrivirea...
Al meu e balantza ( e chiar prea calm citeodata); ai vostri? ca's ca picaturile de apa, numai ca unii sunt in stadiu mai avansat si altii mai la inceput...ma gindeam sa vedem dc are vreo legatura cu "stelele"
Catrinel 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Sorinushu , al meu e berbec. pe linga calitatile de IT-st, le are si p'alea de berbec.... E incapatzinat de nu se mai poate!!!

CC

Mergi la inceput

stiu; io sunt berbec
nasol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Daaa, clar, tu stii atunci - trebe diplomatie multa, luati cu usurelu’ si cind mor de nervi mi-e greu tare, moaaamaaa, ce greu imi e sa fiu diplomata atunci!!! Si inca nu avem bebe. Fetele care aveti si bb si soti IT-sti – tot respectul meu!!! Sunteti tari!

CC

Mergi la inceput

mda, ai dreptate; tot respectul pentru voi fetelor care va descurcati SINGURE cu puiutzul!
si pt voi toate unul proaspat si bun ( zic io )
"Ora 3:15 noaptea, in Bucuresti. La ambasada Federatiei Ruse in Romania suna telefonul. Ofiterul de serviciu se trezeste cu greu si raspunde:
- Alo, ambasada Rusiei, ofiter Karpov la telefon!
- Buna dimineata domnule Karpov, puteti sa-mi spuneti cate este ceasul, va rog? se aude vocea de la capatul celalalt al firului.
Karpov se uita la ceas si raspunde:
- Este ora 3 si 20 noaptea!
- Multumesc, spune interlocutorul si inchide.
"Ah, cati nebuni au voie sa dea telefon..." gandeste ofiterul Karpov si se culca la loc.
Dupa vreo 10 minute suna din nou telefonul. Karpov se trezeste din nou si, iritat, raspunde:
- Alo, ambasada Rusiei, ofiter Karpov la telefon!
- Buna dimineata, tot eu sunt, replica interlocutorul. Puteti sa-mi spuneti din nou cat este ceasul?
Karpov se uita din nou la ceas:
- Este ora 3 si jumatate dimineata...
- Bine, multumesc, spune celalalt si inchide.
"Ah, ce noapte infernala" gandeste Karpov si se duce din nou in pat.
Dupa inca un sfert de ora, telefonul suna din nou insistent. De data asta Karpov sare din pat, ridica nervos receptorul si urla:
- Alo, Ambasada Rusiei, Karpov la telefon!
- Buna dimineata domnule Karpov, tot eu sunt! Mai spuneti-mi o data cat este ceasul!
- Este ora... da' stimate domn, lasa-ma odata in pace! Aici e ambasada Rusiei, suna domnule la robot!
- Da' ce, spune celalalt, robotul mi-a luat mie pendula in '45?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

O sa va trimit si eu chestiutele cu care imi umple barbatu-miu casuta de email...ca sa va amuzati. Tot bancuri sau poze faine.

Al meu e fecioara!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

la noi , eu sunt sursa de "fun"
deabia astept sa ne trimiti
pupici
pe maine (tre sa plec acasa)

Mergi la inceput

pupicei!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu l-am responsabilizat muuuult pe al meu dupa nasterea copilului. nu ii facem baie decit impreuna, simbata si duminica musai sa iesim in 3 la plimbare.
iar ieri l-am dat pe spate cu o chestie - i-am zis ca dupa ace a iesit pe usa, Matei a stat un sfert de ora la usa, a batut cu palmutele si a comentat - lucru perfect adevarat. i-au jucat ochii in lacrimi si azi s-au jucat numai ei doi vreo 2 ceasuri
in plus ma ajuta mult la curatenie si face cumparaturi pt. bebe.
sta cu el cind eu am treburi, il adoarme, il schimba, il hraneste.

mie imi place sa ma dau pe net si astfel aflu muuuulte chestii din IT, i le trimit pe mail si cade pe spate - "de unde stii tu asta?????" - hahahaha

plus ca am si o bucatica de job tot cu pc-ul si mai stiu sa fac niste chestii pe care el nu le stie . da' putine.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Sper si eu sa-l responsabilizez pe al meu....desi nu va fi usor. dar daca frumos nu se poate , trecem la amenintari!!! Si eu vreu tot macar o ra doua pe zi sa se joace cu el iar macar duminica sa fie a nostra, doar a noastra!!!!!
Ce-o sa iasa o sa va tin la curent.

Uite hal de familie...eu in dormitorul mic cu laptopul in pat si pe net cu zappul, iar el in dormitorul mare lucreza la calculatorul mare cu conexiune connex. Din cand in cand il mai apelez pe messenger sa vad daca vrea mancare sau am vreo sansa sa-l vad in seara asta inainte sa adorm!!!!
Buna treaba. nu?

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput