Neveste de Admin/IT/IS
Raspunsuri - Pagina 13
alina constantin spune:
Fetelor, ce harnicute sunteti la scris!!! Imi place despre voi si ma bucur ca voua va place subiectul asta ...
Al meu sot vad ca apare mai devreme pe acasa in ultimul timp, adica pe la 6 e acasa, ceea ce e o realizare...
Promit sa incerc sa va scriu si eu mai mult...Va pupic si numai bine
HelleneC spune:
Hai si eu cu voi! V-am gasit acum, si ma inscriu: nevasta de inginer de calc., administrator de retea, inginer de sistem... cate denumiri nu are meseria asta a lor?! Vad ca nu sufar singura! Norocul meu (multzam Doamne) ca acasa face numai jocuri si un pic de net, ca altfellll, ajungeam undeva! Ma bucur (ce sadica sunt) ca mai sunt si altele ca mine. De incep sa povestesc si eu, am ce, credeti-ma! Primele amintiri nu prea placute de dupa nastere le am atasate de meseria asta imposibila!
Ma bucur ca existati!
Elena & George
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
corneliaa spune:
Primul email primit de dimineata de la dragul meu sot:
Little Billy asks, "Daddy, how was I born?
And his daddy says, "Ah, my son, I guess one day you will need to find
out anyway!
Well, you see, your Mom and I first got together in a chat room on MSN.
Then I set up a date via e-mail with your Mom and we met at a
cyber-cafe.
We sneaked into a secluded room, where your mother agreed to a download
from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that
neither one of us had used a firewall, and since it was too late to hit
the delete button, nine months later a blessed little Popup appeared and
said, "You've Got Male!"
And the moral of the story: From now on, everyone please use a firewall
to avoid popups!
(It also helps prevent viruses from spreading)
Sa aveti o zi frumoasa!!!!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
SORINUSHU spune:
asta e bun..
acum o sa am "concurentza" si trebuie sa vad ce mai pot trimite
hihih; va pupicesc. si va astept aici, ca io sunt la servici dar am inceput sa am goluri mari de activitate, data fiind aceasta perioada..de sarbatori DECI imi permit sa stau cu voi
corneliaa spune:
Pai eu una o sa-ti tin isonu' ca sunt acasa, astept marele eveniment si fac eu treaba dar mai usurel asa, sa mai ramana si pe maine ceva de facut, nu?
Sorinushu, am multe poante dar nu stiu cum sa le iau din email ca sunt attachement. Asa ca daca vrei sa te distrezi si cu de-alea da-mi o adresa de email sa ti le forward-ez!!!! Mamaaaaaa ce limbaj am inceput sa am , ptiu!!!!!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
SORINUSHU spune:
hehheh suntem in "bransa" si noi, deci fol limbaj hadecvat,bre
pai iti dau adresa de la servici ca stau cu ea mereu deschisa...
sorina.scutaru@churchill.ro
acu' mi-am dat seama ca tu tre' sa stai cumintzica acasa ca tre sa nasti...stai singurica? nu tii frica? poti sta pe scaun la calc?
Sorina7 spune:
Mneata fetelor !
ma bucur ca am mai gasit o pagina simpatica si la "obiect" pentru mine pe langa cea de la "aspirante optimiste"...ca mai vreau un pui de IT-ist ! ...
Sorinushu tiza mea, ce sa iti mai spun, ca suntem amandoua Fecioare, dar el una tipica nu gluma, super meticulos, de vai de capul meu si a subalternilor
fetelor, eu chiar daca sunt IT, va spun drept ca acasa nu vorbesc deloc in "limbajul" asta ca sunt satula...si e interzis si sa vorbim de servici, mai ales daca lucram in acelasi loc...asa ca sunt de partea voastra...
Sorina
Sorina
"Deschide usa, crestine..."
SORINUSHU spune:
a si mi-am mai dat seama de ceva: o sa fie capricorn !
(am 5 prietene "ce-a mai buna prietena" si 2 sunt capricorn)
nu mai stiu dc ai zis, stii ce o sa fie?
acu' ca mi-ai bagat in cap, stau cu grija ca tu esti acolo si tre' sa nasti
SORINUSHU spune:
heheh , Sorina, da v-ati gasit, nu gluma, si IT amandoi si Feciorele, noroc ca nu-i zodie de foc, ca incendiatzi casa :))
mda, chiar ma gindeam , fiind amindoi la acelasi loc de mca ,ca e cam dificil sa te abtii la masa(pe mine atunci ma apuca discutatu') sa nu comentezi un incident sau orice de la serv...chiar reusitzi?
misty spune:
Si eu, si eu vreau sa ma plang aici de al meu !
Desi, daca descopeream subiectul asta misto mai devreme scuteam niste certuri zilele trecute, cand ma credeam cea mai napastuita nevasta de aitist.
Dlui e programator la firma lui, si serverul de obicei merge, dar clientii mai vor una si alta, si mai crapa cate ceva, si da-i cu debugul, si daca dau cu telefonul dupa el textul e "tocmai plecam".
Orele sint lungi si neprevazute, dar acasa calculatorul e al meu. Ca si toddlerul din dotare, care-l vede mai rar pe ta'su, dar stie bine cine e nenea . In concediu, in 2 saptamani a fost doar o data la internet, pentru nu's ce game tampit si interactiv pe un site! Si daca are nevoie de o extra zi libera, de regula si-o poate aloca. Era si el mare gamer, dar cred ca i-a trecut pe cand lucra pentru unii care chiar faceau jocuri.
De fapt, daca as vrea sa-mi vars tot oful ar trebui sa deschid un subiect pentru nevestele jucatorilor de bridge, ca si in dpt asta e mare tragedie. Anyone?