Neveste de Admin/IT/IS

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Draga mea, are 3 suporturi de cd-uri mari de tot cu cate trei raduri fiecare din alea de la Metro, suporturi de dischete, bibliorafturi, tavite pentru documente, suporturi pentru orice.....tot imprastiate sunt mai bune, pentru ca e in viteza continua si na-re timp cica sa le caute, dar nu-si da seama ca asa le cauta mai rau!
Despre fire mda, cred ca e bine sa fac ce-mi spui tu dar...cam greu la cate sunt si mai ales tinand cont de starea mea actuala care nu-mi permite prea usor sa ma mai bag pe sub mobile. Oricum buna ideea. Mai vazusem la cineva platbanda dar la mine sunt mult prea multe.

HAHAHAHA, sa inteleg ca acvariul este asociat inevitabil cu meseria? Si al meu are acvariu si e innebunit dupa el. Si acolo are super instalatii...tot cu mii de fire...

Subscriu la faza cu 10 minute sau acum ies = 1-2 ore!!!! Exact asta e si explicatia lui: pai tocmai s-a mai intamplat ceva si trebuia neaparat sa-l fac.
La fel subscriu la bodoganelile din faza de rugaminte sa faca ceva pentru noi sau acasa. face dar dupa lungi tratative si bineinteles spune ca n-are timp. Uite-asa am invatat eu sa-mi fac totul singura. ma refer la chestiile legate de calculator.

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

in casnicia noastra el a venit cu 2 pisici si io cu un acvariu de 100 l
este "al meu " acvariul, dar toata firaraia (accesoriile) ii cam apartzin...l-a "up-gradat" pina nu a mai incaput
si ma intreaba mereu dc nu mai vreu niste pestisori noi
(asa cum probabil isi doreste el programele, sau stiu io ce la calculator)
daaa, despre treaba in casa...la inceput nici nu ma auzea, pe urma nu vroia sa auda, acum am trecut deabia de faza in care era "doliu national" si se limiteaza la bodoganeli interminabile, care ma determina sa fac io treaba si sa-i zic sa plece ca mai bine ma lipsesc de el...si atunci se potoleste, dar incepe sa-mi zica cum sa-mi fac treaba mea...

Mergi la inceput

Addenda: si noi avem una bucata acvariu up-gradat si una bucata pisic!!!! Apropo, lui i-a facut site de site!!!!! Stai sa vezi: www.kroko.dan-cornelia.com

Super subiect. De ore bune rad de ma tavalesc citind ceea ce ati postat voi pana acum. Paraca il descrieti pe al meu sot!!!!
Super idee cu subiectul asta!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

vaaaiiii ce frumos e motanul ( sigur e motan, nu!?)!!! am o slabiciune pt cei negri (datorita motanului lu'mama care e total negru cu ochii galbeni - Gypsy)
L-ati pastrat in casa si acum cnd esti insarcinata? nu ti-a fost frica de risc?
da, si io am ris cu lacrimi, vb cu monitorul chiar, cnd am dat de subiectul asta si am citit ce au scris fetele despre ai lor; ma tot tzin sa-i arat si lu' al meu, ca sa vada ca nu am io ceva cu el, ci ca sunt niste "specimene" larg raspindite si sa zica saru'mana ca-i iubim asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

interesant subiect.
dar ce ziceti daca si nevasta de admin- IT e tot IT ?
ca asa-i la noi: acelasi loc de munca, acelasi orar de esti la cheremul tuturor, si nici concedii mai mult de 7 zile impreuna ioc.

Sorina

Mergi la inceput

hihi, avem acelasi nume(iar 7 e ziua mea de nastere)...eu am spus din start ca nu vreau sa lucram niciodata in acelasi loc, tocmai ca sa nu ajungem la asta...chiar dc io nu sunt IT.
cred ca pupiul vostru va fi tot IT, si dc nu va urma asta va sti tot ce misca in domeniu, oricum

Mergi la inceput

Da Sorinushu, e motan ca l-am castrat la cateva luni. L-am pastrat cu conditia sa se ocupe Dan de el pe timpul sarcinii si dupa.Desi am pisici de mica toxoplasmoza la mine n-a existat( analizele au fost negative)! Dupa, nu v-a intra in camera copilului. Avem apartament mare si are destul loc.

Nascute pe 7? Eu sunt nascuta pe 7 .07. !!!!!!!!

I-am citit lui Dan de pe aici si rade....crede ca exageram noi! Si-mi zice mereu...vezi, mai sunt si altii!halal consolare!!!!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

AAAA, am uitat sa va zic ca cica ii e lene sa scrie, asa ca folosim din plin voice-ul....sa nu cumva sa-i perturb activitatea cu scrisul!!!!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Asa-i Sorinushu, am un baiat de 15 ani si e tot cu IT prin cap...nici nu mai am loc de ei la calculator, noroc ca intru de la servici pe forum.
La nickname-ul meu "7" e pus fiindca e numarul meu preferat.
Si al meu sot pe linga ca e IT ca mine, mai e si "Sorin"...

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pe bune ca sa zica sarumina ca-i iubim asa… Ca e greeeu…. Dar cumva parca m-am linistit (PE MOMENT!!) cind am citit ca si la ai vostri 5 minute = 2 ore!!! Chiar duminica asta am facut scandal pe chestia asta. Gatisem io acolo numai bunatati, asa, ca sa le maninc singura si sa ma laud tot singura “mey, ce bine gatesti, fata mea!!”
Fiindca na!! Mie mi s-a parut o idee buna sa NU avem calculator acasa – asa, macar seara suntem impreuna… numai noi… dar el lucreaza duminica – abia asteapta sa o tzushteasca la birou pt niste chestii teribil de importante. ;-) Mda…
Ce bine ca v-am gasit – colege de suferinta, ca sa zic asa…
Super ideea cu subiectul!!!!!!

Va pup pe toate

CC

Mergi la inceput