Neveste de Admin/IT/IS
Raspunsuri - Pagina 10
corneliaa spune:
Sorinushu, si eu am crezut ca daca isi schimba locul de munca o sa fie altfel....dar iluzii desarte!!! Chiar daca nu are de lucru mult la servici isi gaseste el ceva de "work-uit" acasa. Sau in cel mai nefericit caz...se joaca "mititelul" MU-ONLINE!!!!!
Ce-i drept daca ii solicit ajutorul sau sa se dezlipeasca de acolo pentru ceva anume, o face....dar niciodata din proprie initiativa.
Sa va explic cum arata camera lui? 2 calculatoare, un laptop, imprimante 2, scannere, modemuri, hub-uri, web camuri vreo 3, casti, microfoane, surse de curent (daca doamne fereste se opreste curentul ???),aparate digitale, flashuri, conexiuni la internet pe trei retele diferita sa nu cumva sa nu avem internet non-stop....si milioane de lei in fiecare saptamana pentru nu stiu ce noua placa video, nu stiu ce upgrade, sau......etc.
Cand intra acolo parca intra in alta lume....nici mancare, nici de baut apa, nici wc. nu-i mai trebuie!!!! Si asta tine de vreo 5 ani!!! Credeam ca in timp se amelioreaza...dar ...asta e, si eu m-am impacat cu ideea. Bine ca-l stiu acasa fara alte vicii si ca totusi e receptiv cand am nevoie de el. In rest nici nu simt ca am om in casa.
Sper, inca mai sper ca acest copil sa-l scoata de-acolo!OFFFFF!!!!!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
anda141 spune:
quote:
Originally posted by corneliaa
Sorinushu, si eu am crezut ca daca isi schimba locul de munca o sa fie altfel....dar iluzii desarte!!! Chiar daca nu are de lucru mult la servici isi gaseste el ceva de "work-uit" acasa. Sau in cel mai nefericit caz...se joaca "mititelul" MU-ONLINE!!!!!
Ce-i drept daca ii solicit ajutorul sau sa se dezlipeasca de acolo pentru ceva anume, o face....dar niciodata din proprie initiativa.
Sa va explic cum arata camera lui? 2 calculatoare, un laptop, imprimante 2, scannere, modemuri, hub-uri, web camuri vreo 3, casti, microfoane, surse de curent (daca doamne fereste se opreste curentul ???),aparate digitale, flashuri, conexiuni la internet pe trei retele diferita sa nu cumva sa nu avem internet non-stop....si milioane de lei in fiecare saptamana pentru nu stiu ce noua placa video, nu stiu ce upgrade, sau......etc.
Cand intra acolo parca intra in alta lume....nici mancare, nici de baut apa, nici wc. nu-i mai trebuie!!!! Si asta tine de vreo 5 ani!!! Credeam ca in timp se amelioreaza...dar ...asta e, si eu m-am impacat cu ideea. Bine ca-l stiu acasa fara alte vicii si ca totusi e receptiv cand am nevoie de el. In rest nici nu simt ca am om in casa.
Sper, inca mai sper ca acest copil sa-l scoata de-acolo!OFFFFF!!!!!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
Hihi, asa ma zis si eu, dar nu l-a tinut mult!!!!
Mai, se pare ca toti sunt absolut la fel, deci virusul asta e de vina, nu? Oare ar trebui sa ne resemnam, chiar nu se poate face nimic?? Va aud pe toate descriind exact aceleasi simptome ca si la sotul meu, din pacate.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
SORINUSHU spune:
mmm la mine nu a ajuns in faza " cronica" asa cum vad ca e la tine Corneliaa...nu stiu ce sa zic; bine ca macar e receptiv, dar cred ca stiu de cite ori trebuie sa vb ca sa te auda si inca de cite ori trebuie sa explici ca "receptioneze" mesajul corect. Al meu face asa si dc se uita la publicitatea de la tv...e totalmente absorbit si atunci fac io mini crize
pupici si mult succes cu "sosirea berzei"
Monica, am vazut si pozele cu ursu
corneliaa spune:
Sorinushu, hahaha, m-ai facut sa rad cu lacrimi pentru ca exact asa se comporta si al meu. Ii spun sa vina sa ma ia la 13, el vine la 15 ca asa a inteles. Il intreb ce manaca si el imi raspunde "da", dar ce ma enerveaza cel mai tare este atunci cand uitandu-se la tv asa cum spui tu, nu numai ca vorbesc cu peretii dar incepe o fraza si o lasa neterminata ....de m-apuca pandaxiile asteptand s-o termine!!! Mini crize? Hahahaha, eu am ajuns la maxi crize!!!!
Merci pentru urare!
Anda, sa inteleg ca nici bebele nu e o sansa? Aoleu, inseamna ca o sa-mi iau lumea in cap!!!!! II las mesaje pe calculator sau pe messenger ca asa poate ma baga in seama!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
corneliaa spune:
V-am vazut pozicile!!!!
Sunteti frumosi Sorinushu!!!!
Sa-ti traiasca mititelul Anda!!!!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
SORINUSHU spune:
exact Corneliaa...dupa ce vvb vreo 3-4 fraze, el"ai spus ceva?!" si io faceam scandal la greu la inceput, acum fac mai mic, dar inmaj timpului fac misto de el, pe tema asta si nu-i prea convine + ca nu vrea sa ma mai supere (incearca); mie mi-a iesit ceva pe fatza, si cnd am fost la doctor mi-a zis ca e numai pe fond nervos, si ca medicamentatia existenta doar amelioreaza dar nu vindeca si nici nu impiedica alte eruptii..deci trebuie sa ma calmez...nu stiu cum voi reusi (sunt si o fire agitata) dar e si el "extraterestru"...
saru'mana de ginduri(pozele); acu' ma duc si io la ale tale hiihi
corneliaa spune:
Ei mai am o dilema pe care poate ma ajutati s-o clarific. Voi cum reusiti sa faceti curatenie in camera lor? Ca printre cele 4 prelungitoare cu 5 prize fiecare, printre cele 50 de cabluri si conexiuni de nu stiu ce tipuri....eu imi pierd si rabdarea si cheful!!! Si feresca Dumnezeu sa-i iasa ceva din contact!!!!
Macar ai vostri sunt ordonati? Ca al meu acum fac ordine si peste 10 minute e ca dupa razboi! Cd-uri imprastiate, piese de calculator, hartii, dischete...etc...si bine inteles ca daca nu le gaseste EU SUNT DEVINA!!!! In nebunia asta cica el stia unde le-a pus!!!!
Cum faceti?
Sorinushu, saru'mana pentru apreciere burticii! pai macar simtul umorului sa nu mi-l pierd daca restul ma cam lasa!!!!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
SORINUSHU spune:
aaa, al meu are o obsesie ( io ii zic boala) sa "ascunda" firele de crt electric, indiferent ca e de la tv, calc, dvd, etc...il apucase si la amaritul de fir de instalatie de la brad, deci nu pot spune ca am probleme cnd fac curat; exemplu, toate electronicele care sunt pe un perete ( le si aseaza asa) sunt conectate la 2 prelungitoare care stau cu tot cu fire intr-un sertar, ier restul firelor sunt bine lipite " sa nu stea imprastiate" si budite printre mobila...nici acvariul nu a scapat...
Cnd m-am mutat io nu pot sa spun ca era murdar, dar era dezordine, mai ales la calc...acum, dupa ce a primit cadou de la nevasta'a (io) 2 suporturi de cd maaarrii, le tzine acolo si doar citeva pe birou...
dc nu face el, fa tu; prinde cu banda-izolir firele ordonat ( nu trebuie sa le ascunzi) si iti va fi mlt mai usor, si nici nu prea au cum sa se deconecteze, ca sunt mai mlte la un loc si tzin mai bine
pupicei
gabitzica spune:
quote:
Ei mai am o dilema pe care poate ma ajutati s-o clarific. Voi cum reusiti sa faceti curatenie in camera lor? Ca printre cele 4 prelungitoare cu 5 prize fiecare, printre cele 50 de cabluri si conexiuni de nu stiu ce tipuri....eu imi pierd si rabdarea si cheful!!! Si feresca Dumnezeu sa-i iasa ceva din contact!!!!
Macar ai vostri sunt ordonati? Ca al meu acum fac ordine si peste 10 minute e ca dupa razboi! Cd-uri imprastiate, piese de calculator, hartii, dischete...etc...si bine inteles ca daca nu le gaseste EU SUNT DEVINA!!!! In nebunia asta cica el stia unde le-a pus!!!!
Eu fac curatatenie cand nu este el acasa. Doar in caz de forta majora(cand nu pot sa il scot nicicum din casa) dau cu aspiratorul pe langa el!atunci se simte, si merge in pauza de tigara, pe balcon!
Mi-e si groaza sa-i spun ca saptamana viitoare are de batut covoare! ce nefericit o sa fie!
cat despre CD-uri... eu le pun in suporturi... iar intr-o saptamana sunt toate afara...
www.stoc-studio.ro/tudor