Neveste de Admin/IT/IS
Raspunsuri - Pagina 9
SORINUSHU spune:
"Mergeau pe sina de cale ferata 3 betivani:
-Aualeu ce de scari in blocul asta...
-Si ce rece e balustrada...
-Ia sssst, ia-uzi, vine si liftul... "
SORINUSHU
gabitzica spune:
quote:
Originally posted by SORINUSHU
anda141 fac oriunde , dar cum?si pe urma cum "il pun" aici?
pls spuneti-mi si mie dc stiti
SORINUSHU
iti faci album pe www.webshots.com si dupa aia pui linkul la semnatura.
www.stoc-studio.ro/tudor
SORINUSHU spune:
saru'mana mult gabitzica !! am inceput deja "demersurile", mai trebuie doar sa primesc mailul lor si pe urma sa incarc pozele
SORINUSHU
SORINUSHU spune:
uraaa, sper ca am reusit. teoretic ar trebui sa-mi apara adresa unde sunt pozele la semnatura, hihi
va pupicesc
si multzam de ajutor !
gabitzica spune:
Sorinushu, ti-am vazut pozele. Ai fost frumoasa mireasa. Iti statea bine si cu parul lung.
www.stoc-studio.ro/tudor
SORINUSHU spune:
saru'mana; mie mi-a parut rau ca a fost numai o zi
mmm cu parul e poveste... a trebuit sa ma tund...ca nu renuntzam io la "coama" mea de "deaia"...mi s-a ars rau (am vrut sa trec de la roscat la ceva...aluna-blond; deci l-am oxigenat.BAD THING TO DO!)
anda141 spune:
Sorinushu, hai ca pana la urma ai reusit cu pozele!! Le-am si vazut, sunteti niste frumosi!!!
Da, eu sunt Monica, asa ma cheama, de fapt, intr-adevar sotul meu e mai blond si copilu'a iesit ca el. Eu speram sa iasa brunet ca mine si cu ochi albastrii , da....de!!!Asta e!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
shylili spune:
mai ce sorinushu fromosel avem aici!
asa e, si eu ma uit cu nostalgie la poze si mai ales la rochia de mireasa-care nu ma mai incape si ce fain ar fi fost sa dureze mai mult
lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."
Charles M. Schulz
corneliaa spune:
Hop si eu sotie de IT..... Ma primiti in gasca voastra?
Nu stiu cum e la voi dar eu uneori imi pierd rabdarea. Dupa ce ca ajunge acasa cel mult la ora 20-21, mai lucreaza si acasa pana dupa ora 1,00!!!!
Mai nou discutam mai mult pe messenger decat acasa.
Despre glume si pagini haioase normal ca-mi umple si mie casuta de email.
Una peste alta ma cam sperie perspectiva, mai ales ca intr-o luna ne inmultim, adica o sa avem o fetita (pe care sincer nu stiu cand am facut-o, probabil vinovat e vreun virus de pe net!!hahahaha) si tare mi-e teama ca o sa intrebe intr-o buna zi cine e nenea ala care sta cu nasul in calculator.
Voi cum va descurcati?
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
SORINUSHU spune:
Corneliaa... eu inca nu am un pitic si nici nu e inplan,iar de "descurcat" m-am descurcat cnd am acceptat situatia, am luat-o ca pe o realitate, si am astepatat sa se termine; s-a terminat cnd nu a mai lucrat acolo...dar o s-o ia de la capat i lata parte, insa acum e constient ca aia nu e viatza de "familist" Macar atit am reusit, sa nu i se para normal sa nu stea cu mine, sau sa nu aiba "viatza conjugala" cu tot ce implica asta : si altele
Fetelor va multumesc pentru aprecieri
va pupicesc si va urez o zi buna ( la mine e zi de salariu )
si unul scurt : "peste dezmatzat"=fara matze