Mamici de iulie - august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 9

nique15 spune:
nique15 spune:
 Buna burtici frumoase!
Ce mai faceti? Mie mi-e tare greatza dimineata... nu am pofta de nimic si ma gandesc cu groaza cand vine vremea mesei ce pot sa mananc.
Cred ca am devenit foarte nesuferita cu mofturile la mancare.
Voi cu ce va amagiti... si cum va trece greatza?
Ioana

andan spune:
andan spune:
 Pupici la mamici si burtici 
Ma primiti si pe mine intre voi? Noi suntem inca mici, avem doar 3 saptamani - varsta sarcinii ar fi de 5 saptamani daca nu mi-ar fi fost dereglat de tot ciclul si nu as fi avut UM la 8 octombrie  - iar DPN-ul ar fi la mijlocul lui august din cate am calculat eu. La medic nu am fost inca, mergem abia saptamana viitoare, cand speram sa vedem punctisorul la eco.
- iar DPN-ul ar fi la mijlocul lui august din cate am calculat eu. La medic nu am fost inca, mergem abia saptamana viitoare, cand speram sa vedem punctisorul la eco. 
Acum fug ca am o gramada de treaba si nu o face nimeni in locul meu 
Dea  si BB-ul aferent
 si BB-ul aferent
Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Monica-Elena spune:
Monica-Elena spune:
 Luli si Lauion bine ati venit mi-am permis sa va trec pe listuta ptr ca va stiam datele
Ioana da l-am luat si pe tati la eco sa il vada pe bebe. Trebuie si el sa se implice in sarcina nu ca e si copilul lui nu

. Glumesc iubita eu mi-am luat sotul ptr ca este osarcina mult dorita e amandoi dupa 11 ani de tratament si este si speciala obtinuta prin FIV. Eu nu mai am voie sa merg la servici si trebuie sa stau 9 luni cumintica mai mult la pat.
. Glumesc iubita eu mi-am luat sotul ptr ca este osarcina mult dorita e amandoi dupa 11 ani de tratament si este si speciala obtinuta prin FIV. Eu nu mai am voie sa merg la servici si trebuie sa stau 9 luni cumintica mai mult la pat.
Andan bine ai venit printre noi.
Anis slava Domnului ma simt bine desi astazi a fost culmea greturilor cam nasol dar trecem noi si peste asta
Fetelor cu privire la medicul de familie ce pot eu sa va spun. Nu stiu ce gandesc medicii vostri eu va spun doar ca al meu imi da fara comentarii si eu asa le iau de 2 luni. La farmacia Sensiblue de pe Calea Calarasi si farmacia 2NA daca veti intreba o sa vedeti ca si farmacista o sa va spuna ca medicamentele ptr gravide sunt gratuite.Mie de xemplu medicul de familie mi-a bagat faza ca nu poate depasi 2 milioane pe reteta. Eu iau f mult utrogestan 9/zi si avand in vedere ca si materna si tardyferonul sunt scumpute nu imi mai da cate cutii de utrogestan folosesc eu pe luna. Dar l-am prins ca e banc, dar il iert ca imi da totusi reteta gratuita.
Esentele tari se tin in sticlute mici.

andan spune:
andan spune:
 Monica-Elena, poti sa ma treci si pe mine pe listuta cu DPN 15 august?
Please 
Pupici 
Daca dragoste nu e, nimic nu e.

laura-s spune:
laura-s spune:
 Bine v-am gasit
nu am avut timp azi, dar totusi am avut timp sa va citesc.
Cred ca ma voi vopsi si eu cat de curand ca nu ma mai suport eu asa cum arat acum.
Sanatate multa va doresc si ne vedem luni
pupici la burtici, 
Laura

bebestrumfitza spune:
bebestrumfitza spune:
 Dragelor!...Voi stiti ceva?...Mi s-a spus la echo ca am 'o mica zona de decolare, polar inferior'. Dr mi-a zis sa stau linistita, sa iau progesteron, si sa mai fac o echo peste o saptamana. Voi stiti ceva mai multe despre dezlipirea de placenta?....Va rog mult sa-mi spuneti si mie!!!
Va pup!!!

Delia spune:
Delia spune:
 Fetelor  schimbati medicul de familie.Parca ar da medicamentele din buzunarul lor.
Am inteles ca acum daca te inscri la alt medic de familie iesi automat de pe listele celui vechi.
Multi pupicei tuturor!
 Delia si
 Delia si  Codrin
 Codrin

anis spune:
anis spune:
 Azi am fost a eco...se pare ca unul din cei 2 embrioni nu a rezistat..cica asa se intampla f des...ideea e ca bebe ramas e f bine si ne apropiem de 5 saptamani de la ET...ma m-ai duc peste 10 zile la eco.Si mi-a dat sa mai i-au si vit e.
Oricum eu am zis ca e doar unul...nu stiu eu asa am simtit de la inceput...oricum eu zic ca la o sarcina asa de mica,cum era la mine la prima eco,nu se putea spune sigur ..chiar daca beta hcg iesise 378...nu e o regula..se pare ca poate fi si unul..
Altceva..stiti eu simt ca e baiat..desi noi am fi vrut o fetita..dar dupa ce am asteptat atat timp ,sanatos sa fie.Numai ca m-am surpins cu ceea ce simt.
Voi ce simiti?Hai ca o sa fie frumos sa cautam subiectul asta sa vedem daca am simtit bine..atunci cand vom stii cu exactitate.
EU UNA IMI DORESC SA FIE SANATOS si sa-l stranga sau sa o stranga mami si tati in brate.
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis spune:
anis spune:
 Andan,Luli,Lauion..bine ati venit.........huraaaaaaaaaaaa

AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."