Mamici de iulie - august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
cipcipcip spune:
Io de ieri ma uit la plusul de pe test si inca nu constientizez ca sint insarcinata. Este prima luna in care nu am fost prea atenti si nici prin cap nu-mi trecea ca raman gravida una-doua la cei 32 de ani ai mei. Nici macar prea activi n-am fost, daca am facut sex de 3-4 ori toata luna. Mai sa fie, io nu-mi revin din soc.
ADica ma bucur, dar in acelasi timp nu-mi revin
.
Cum e, o sa-mi ia ceva timp sa constientizez?
diu spune:
Salutare tuturor. 
Ma bucur sa ma pot alatura si eu voua
, daca ma primiti bineinteles.
Sunte foarte happy, pentru ca asteptam de multisor momentul adevarului si in sfirsit...
Am 5 saptamini si se pare ca DPN este pe la inceputul lui august.
Salutari si pupici tuturor burticilor mici

diu
anis spune:
Fetele ,nu stiu ce sa mai fac...nu mai suport nici un fel de mancare..si incet incet se instaleaza si greturile...sau am stari de nu imi vine sa ma ridic din pat.
Mananc numai fructe,capsuni,banane,pere,pepene,piersici..o sa dam faliment...si lichide la greu.
Sanii sunt ba azi durerosi,ba maine sunt mai moi..asa ar trebuii sa fie? Dar seara mai ales snt f grei..
Voi cum o duceti cu mancarea?
Nu o sa ma credeti sunt asa de fericita pt simptome..pot sa am orice numai bebe sa fie ok..si sa creasca acolo in burtica la mami.
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Bine ati venit cipcipcip si Diu! SA aveti sarcina usoara si bb sanatos si cumintel!(ceea ce imi urez si mie
)
Anis... ce sa zic ....de mancat mananc orice, dar nu in cantitati foarte mari .............mancam mai mult inainte de a afla de bb!
Mancarica gatita, fructe la greu, apa de zici ca am vre-un foc de stins pe-acolo
, cam atat.
Problema reala la mine e somnul...as dormi si-n lac daca m-ai pune si m-ai lasa in pace![]()
![]()
. Sanii sunt a doua problema ....au crescut considerabil...deja de saptamana viitoare cred ca trebuie sa ma duc la cumparaturi.....ca n-or sa mai incapa nici in cele mai mari sutiene pe care le am.
...fericirea sotului..
!
In rest....cam o data la 3 zile facem si de-alea de-alea..
...se pare ca-i place lui bb sa-l leganam![]()
![]()
Pupici!
Irda
cipcipcip spune:
Ce insemna UM? Ultima menstruatie? Io-s cam afona fetele....
Multumesc ca m-ati pus pe lista. deci ultima menstruatie a inceput pe 2 octombrie, DPN pe la inceputul lui august cred...
Inca n-am fost la doctro dar dupa calculele mele am aproape 4 sapt. Io n-am nici un simptom in afara de ceva crampe pe la stomac si tenul care vad ca arata super...
Cind incep greturile si alte alea?
bebestrumfitza spune:
draga cipcipcip!....UM e ultima menstruatie...dar fii atenta..la tine UM este 2 oct sau nov??....ca daca este oct atunci ai DPN pe la-nceputul lui iulie....pupici si burticute sanatoase la toate!!!
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by bebestrumfitza
draga cipcipcip!....UM e ultima menstruatie...dar fii atenta..la tine UM este 2 oct sau nov??....ca daca este oct atunci ai DPN pe la-nceputul lui iulie....pupici si burticute sanatoase la toate!!!
Este 2 oct. Dar nu prea inteleg daca este ultima zi sau prima zi a ciclului? Oricum, 2 oct a fost prima zi.
Pupici
laura-s spune:
Buna dimineata,
uite ca mai incepe o saptamana pentru noi si BB-ii nostri;
am iutat sa urez bun venit noilor
, dar fara sa va enumar ca sigur uit pe cineva. La mine greturile continua dimineata de dimineata
, dar vorba lui Anis suport orice numai bebe sa fie sanatos. Mai am o veste buna: sora mea este si ea gravida;a facut un test sambata si a iesit pozitiv. Ma bucur pt ei, dar sincer putin am ramas surprinsa;stiti si voi ce bine e sa fi insarcinata, cel putin eu sunt dezmierdata de toti-mama, tata, sotul si mi-a fost putin teama ca acum nu vor mai avea grija de mine, e un pic ciudat, nu stiu mama cum se va descurca cu doua
in casa; sper sa fie bine pana la urma.
Va multumesc ca m-ati ascultat si sa auzim numai de bine
Pupici pe burtici,
Laura
nique15 spune:
Buna dimineata burtici!
Va doresc o saptamana linistita si frumoasa cu pofta de mancare... mie una imi lipseste...
Va rog nu uitati sa ma treceti si pe mine pe listuta!
Ioana
Irda spune:
Neata fetele!
Am o problemutza.....as dori sa-mi anunt seful ca sunt gravi, dar nu stiu cum sa abordez problema....ufff!Ideea e ca la noi in birou se fumeaza foarte mult , eu nu fumez, si poate daca le zic ca astept un bb nu mai ma afuma toata ziua asa!
Deci din cate am inteles eu trebuie sa am un certificat medical de la gine sau de la dr. de familie care sa ateste starea de graviditate si o ......ce....cerere?sau ce...instiintare scrisa? Care sa contina....?? d-le director , subsemnata X va instiintez ca sunt insarcinata?
Poate imi puteti da niste lamuriri, va rog!
N-as vrea sa aiba bb de suferit din cauza viciilor altora!
Merci de un eventual raspuns, fetele!
Pupici

Irda