Mamici de iulie - august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
bebestrumfitza spune:
buna dimineata burticutze!!!...
draga cipcipcip...UM este prima zi a ultimei menstruatii, deci la tine 2 oct; vezi ca poti intra la 'cand vine barza' si calculezi acolo ce si cum; ......daca ai ciclu regulat si ovulatie in a 14-a zi, atunci tu ai avea DPN 9 iulie...
sa avem o zi buna!!!!
adelau spune:
Buna fetelor,
bine v-am regasit. Eu am ca diparut fiind in concediu medical din cauza unor dureri si ca urmare a unei sarcini pierdute dr.a decis ca e mai bine sa urmez tratament si sa stau acasa.
Avem 7 saptamani si ne simtim mult mai bine, pe 16 o sa merg la o noua eco si poate mai imi prelungeste concediul.
Va rog sa ma bagati si pe mine pe listuta:
UM 16 oct, DPN 23 iulie
Aaaaa, eu iau toate medicamentele gartuit (Gynipral, No-spa, Utrogestan....), dar vitaminele au zis de la farmacie ca nu se dau gratuit
Va pup
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by bebestrumfitza
buna dimineata burticutze!!!...
draga cipcipcip...UM este prima zi a ultimei menstruatii, deci la tine 2 oct; vezi ca poti intra la 'cand vine barza' si calculezi acolo ce si cum; ......daca ai ciclu regulat si ovulatie in a 14-a zi, atunci tu ai avea DPN 9 iulie...
sa avem o zi buna!!!!
Of, am scris gresit, voiam sa zic 2 nov. Deci am DPN pe 10 august.
Anis, te rog pune-ma si pe mine pe lista cu datele astea.
Fetelor, imi zicea cineva ca primele 3 luni trebuie mare atentie cu efortul, dar eu am facut mult sport si inainte si joc tenis in C-league si nu-mi vine sa ma las, oare are ceva? Ca ma gindesc ca organismul meu e obisnuit cu sportul, n-are ce sa-l streseze asa tare. Stie cineva?
tpaula spune:
Buna ziua scumpelor.Ne alaturam si noi
pe aceasta listuta.Avem 5 sapt si 4 zile. UM pe 3 nov, de aflat am aflat de bb abia pe 8 dec., deoarece am un ciclu neregulat. Suntem ffff incantati ca Mosu` ne-a adus un bb in dar. Pot sa va spun cu certitudine ca am ramas cind nici nu ne mai asteptam (incercam de 1 an), pe 13 nov. Desi nu cred ca la mine a coincis cu data ovulatie, cred ca bb a venit mai repede pentru ca asa l-a trimis Doamne Doamne. La noi s-a intamplat la 6-7 zile de la UM. La echo pelvina bb avea 4 mm. Daca e sa se intample cred ca se intampla oricum si fara ca, calculele noastre sa coincida. Va dorim multa sanatate si sa creasca
mari si sanatosi
nique15 spune:
Am uitat sa precizez pentru listuta: UM 23 OCT, iar DPN calculata pe DC este 30 IULIE 2005.
Ioana
anis spune:
IULIE:
bubulicamica..................................UM 24 09.2004............DPN2 iulie 2005.
Cris Ciurea.....................................UM 24.09.2004............DPN 2 iulie.2005
pisi_ella .........................................UM 27.09.2004............DPN ?
bebestrumfitza................................UM 1.10.2004..............DPN:29 iulie2005
cipcipcip.........................................UM 2.10.2004..............DPN?
geaninaelena...................................UM 3.10.2004..............DPN10 iulie 2005
Orca................................................UM: 7 10.2004;............DPN?
corbioana.........................................UM 7.10.2004..............DPN 16 iulie.2005
Monicutz.........................................UM 8.10.2004..............DPN 15 iulie.2005
Albinutzza.......................................UM11.10.2004 ............DPN?
Lory2004...................... ..................UM 14.10.2004............DPN?
BB23................................................UM 15.10 2004 ...........DPN:22 iul 2005,
MONAI............................................UM 17.10.2004 ...........DPN?
laura_s..............................................UM18.10.2004 ............DPN?
JoyJ...................................................UM: 24.10.2004 ..........DPN?
letitia maria.......................................UM: 26.10.2004............DPN?
gabirus...............................................UM 31.10.2004.............DPN?
totha...................................................UM?..............................DPN 5iulie2005
Sorel...................................................UM 2.10.2004…..........DPN 8.7.2005
Katya.................................................UM 23.10.2004.............DPN?
Delia Grozav......................................UM12.10.2004.............DPN 20.iulie 2005
Monica-Elena.......................................ET 25.10.2004.......DPN 25 iulie 2005,DR Denisa Protopopescu
mika1...............................................UM 22.10.2004....................DPN 29.iulie.2005
nique15 ..............................................UM 23.10.2004............DPN 30.iulie.2005
AUGUST :
diu...............................................UM23.10.2004 ....................DPN2.august.2005
Katink...............................................UM27.10.2004 ....................DPN 3.august.2005
raducu...............................................UM 30.10.2004 ..............DPN:6.august2005
Anis...................................................ET 16.11.2004..........DPN 8 august 2005 ,dr Niculescu,Giulesti
tpaula................................................UM3.11.2004 ....................DPN 10.august.2005
roxit...................................................UM:04.11.2004..............DPN:14 august 2005
Irdra...................................................UM 8.11.2004................DPN 14 august 2005
Filofteia.............................................UM 27.10.2004..............DPN 6-15. 8. 2005
Lauion..................................................ET 21.11...............DPN?
LuLi....................................................ET 22.11...............DPN?
Andan..................................................UM?.........................DPN 15 august 2005
DATE INCOMPLETE:
adelau............................................................UM? ...................DPN ?
cin..................................................................UM?....................DPN 6 august.2005
peca................................................................UM? ..................DPN?
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Salutare burtici vechi si mai noi.
Azi sunt fericita pentru ca a iesit in alegeri cine am dorit eu. Ieri, mai ales spre seara, am fost foarte prinsa de ceea ce se intampla in tara, asa incat sotul meu m-a acuzat ca-i agit copilul
.
Oricum, am fost asa de patimasa pentru ca si viitorul copilasilor nostri depinde de aceasta schimbare, nu-i asa?
Ieri a fost si o zi mai proasta din punct de vedere al greturilor, am mancat doar supica de chimen(o oala intreaga!!!!). Culmea ca sambata am fost in mare forma, ne-am apucat de curatenie si nici macar somn nu mi-a fost pana spre seara. Se pare ca nu sunt doua zile la fel, ceea ce e bine din punctul meu de vedere.
Cum azi e zi de sarbatoare pentru mine
, voi pune in friptura de vitel pe care intentionez sa o prepar si niste vin.
Va pup.
Sa auzim numai de bine.
sorel spune:
Irda, draga, sa-ti spun cum se procedeaza cu instiintarea sefului. Eu am facut-o deja. Am luat o adeverinta (ca cele pt. elevi) de la medicul de familie prin care se atesta ca d-na X-ulescu este suferinda de "sarcina x saptamani in evolutie". Binenteles ca mi-am anuntat seful ca vreau sa discut ceva cu el, i-am spus si apoi i-am aratat adeverinta. A inceput sa rada intrebandu-ma daca imi faceam probleme ca nu ma crede de am venit cu adeverinta de la medic. Dar daca asa cere legea asa facem.
Fetelor cu greturi rezistati ca e pt. o cauza nobila. Eu nu mai am greturi si am si pofta de mancare, nu de orice dar e ok. Inca nu m-am ingrasat deloc, am 8 saptamani, si sper sa nu i-au proporti peste limite. Va pupacesc pe toate si sarcina usoara.
corbioana spune:
Buna dimineata tuturor! Sper ca sunteti bine cu toate si bb la fel!
Noi aseara am fost la dr. si am aflat ca avem 10 sapt. (varsta sarcinii), asta inseamna, ca idee, 8 sapt. varsta embrionului?? Voi ce stiti? Cam asa se calculeaza? Si eu acum ma pot uita deja la informatii la sapt. 10??? Please fetelor lamuriti-ma si pe mine!!!
L-AM VAZUT PE BEBE aseara la eco vaginal!!
si eu si sotul meu am fost f. emotionati cand am vazut bataile de inimioara si unde mai pui ca ne-a aratat cum au inceput sa se formeze piciorusele :) erau doua picioruse care se miscau destul de energic, chiar s-a amuzat si dr. !!! Pana acum a spus ca este foarte bine bebe. Voi lua utrogestan in continuare. Si mi-a sus ca pot face ceva exercitii usoare de acum. URAAA abia astept sa fac un pic de sport, macar putin!!! ![]()
Va pup pe toate si va doresc, ca si mie, numai bine si sanatate voua si bb-ilor!!!!
IOANA
laura-s spune:
Buna dimineata frumoaselor,
bun venit noilor
, dar tot asa, fara sa va enumar, ca sigur uit pe cineva.
La mine ieri a fost prima zi fara greturi de dimineata, dar in schimb au venit greturile pe la 10 si m-au tinut toata ziua, ce nasol........
noi azi intram in 9 saptamani si ne simtim bine; ma gandesc sa merg la dr. in 28 dec sa-l mai vedem pe bebe ce face, cat creste el in 4 saptamani.
Voi reusiti sa nu va enervati la servici? Eu tot incerc, dar nu prea reusesc; ma enervez cand vad ca altii stau linistiti si nu se implica in rezolvarea problemelor, dar asta este....
Sper sa ne simtim cat mai bine si sa fim sanotoase/sanatosi
Pupici pe burtici,
Laura