Mamici de iulie - august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
laura-s spune:
Am uitat sa va spun cum l-am anuntat eu pe seful meu: am asteptat pana la sfarsitul lunii noiembrie, pt ca stiam ca vom avea vanzari super bune si va fi multumit si cand am intrat sa- i spun situatia vanzarilor din vorba in vorba i-am spus ca-mi pare intr-adevar rau ca la anul pe vremea asta nu -i voi putea da aceeasi veste buna, dar ca-i dau acum o veste buna:SUNT INSARCINATA; s-a bucurat enorm; imi spunea ca sunt prima angajata care ramane insarcinata,am noroc ca e un tip super O.K.; pe langa instiintarea verbala, am facut si una scrisa ceva de genul: subsemnata.....CNP...PRIN PREZENTA VA INSTIINTEZ CA SUNT INSARCINA INB SAPT X . CERTIFIC ACEST FAPT CU ADEVERINTA MEDICALA ANEXATA.
Dar sa stiti ca trebuie si instiintare scrisa neaparat; ea v-a demonstra ca firma a fost anuntata si in caz de probleme va v-a ajuta.
atat am avut de spus deocamdata
Pupici pe burtici,
Laura
lauion spune:
Monica, Anis multumesc ca m-ati trecut pe listuta, o modificare daca se poate va rog ET-ul l-am facut pe 21.nov, am intrat in a4a saptamana de la ET si pana nu il vad pe bebe nu ma linistesc...
Anis in privinta mancarii nu stiu ce sa iti spun ca nici pe mine nu ma prea inspira orice am o usoara stare de greata dar mi-e si foame desi nu pot manca prea mult;asta e,bebe sa fie bine!
Felicitari noilor mamici,
tpaula spune:
Buna
frumoase si fericite. La mine UM a fost pe 3.11..Cu ajutorul Domnului
,
ingerasul meu s-ar putea sa vina pe lume in jurul datei de 10 august 2005.Vom fi familia de lei.Nici nu se putea mai bine si mai frumos, din doi lei nu putea sa apara pe lume decat un leut. Suntem in extaz de fericire
, sper din toata inima sa depasesc cu bine perioada critica, desi eu inca nu stiu de greturi,in schimb am avut o saptamana dureri jenante in reg. ovarelor si pete maronii. Dar Dumnezeu va avea grija de noi. Ne bucuram nespus sa fim alaturi de voi, atat eu, cat si
meu va dorim numai bine si multaaaa sanatate!
mika1 spune:
buna fetele,
ma bagati si pe mine in listuta?
UM 22 oct
DPN 29 iulie
in rest, mi-e ffff rau, nu pot manca mai nimic, sunt in a 8-a sau a 9-a saptamana, si sper sa fie bine.
va pup.
diu spune:
Salutare tuturor!
Revin si eu cu date mai clare pt. listuta:
UM: 23 oct.
DPN: 2 august.
Noi suntem bine. Am 5/6 saptamini si nu prea am probleme de nici un fel. Sper ca si asa e bine, adica vreau sa zic, sper ca nu-i bai ca n-am nimic, nu? Ziceti si voi, ce chestie, nu?
Ma rog, va doresc si voua celor care aveti baiuri de tot felul sa va simtiti cit mai bine
Sa auzim de bine de la fiecare...
diu
Monicutz spune:
Salut burticilor,
Diu pai e minunat daca te simti asa de bine. Bineinteles ca e OK. Am 3 prietene care de la inceput s-au simtit minunat si asa au tinut-o toata sarcina. Doar ca le-a crescut burta. Si ultima care a nascut, acum 6 luni, arata deja mai bine decat inainte. Adica e mai slaba.
Asa ca ai inceput bine. Bravo!
Eu cred ca am facut o infectie urinara...sau poate e ceva nisip. Aveti idee ce as putea sa fac? In afara de luat anitibiotice?? Sint in 9-10 saptamani.
Multumesc!
anis spune:
Am modificat listuta..gata!
Mie imi e f rau...nu mai pot manca mai nimik..doar fructe si nici pe alea cateodata...vad ca si tu mika te plangi de acelasi lucru..de cateva zile am apa un gura parca si un nod in gat si parca as varsa non stop la orice miros..inca nu s-a intamplat....singura mea problema e ce manaca bebe?...Bebe e ok..l-am vazut la eco si il mai vad in cateva zile iar.
Ca mie poate sa imi fie cat de rau...dupa ce am parcurs drumul asta asa de lung ,nici ca imi pasa...bebe sa fie sanatos si sa ajunga in bratele lui mami si tatai!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
raducu spune:
Salutare!
ma bucur tare mult pentru noile venite in gasca de iulie-august 2005!
Despre mine pot sa va spun ca sufar de balonari. Sunt toata ziua la wc doar sa ma scap de un ....vanticel![]()
Mai sufar si de foame si nu stiu ce sa mananc, mi-a mai trecut raceala dar tot mai tusesc.
Voi ati patit asa ceva?
A! Si vreau sa va mai intreb daca dimineata sunteti in stare sa va ridicati din pat fara sa mancati sau sa beti ceva?
Eu una nu pot. Trebuie sa beau ceva ca altfel cred ca ma preling pe jos. Mi-e si frica sa ma duc sa-mi fac analizele ca cica trebuie sa nu mananci de dimineata.
Si ce e cu chestia aia de care povestiti voi ca trebuie sa anunti seful cu adeverinta? De la cine iei adev?
Va pupic si numai sarcina usoara!
Ioana
si Raducu 
MONAI spune:
Salutari, burtici!
Monicutz, infectiile urinare sunt frecvent intalnite la gravide (si eu am antecedente si l-am intrebat pe medicul meu). Trebuie sa mergi la medicul tau si-ti va spune ce sa iei, poate sa faci si niste analize. Nu te speria, dar nu ignora problema.
Sotul meu sta stresat ca nu cumva sa racesc in aceasta perioada critica( a insistat chiar sa-mi iau concediu pentru ca eu lucrez intr-un loc in care circula multi oameni cu microbii aferenti). Am refuzat, ma grijesc cum pot mai bine si ma bazez pe credinta ca totul va fi cum vrea bunul Dumnezeu. Dar a vorbit cu doctorul meu si acesta i-a dat vaccinul antigripal sa-l fac dupa saptamana a 8-a. Voi ati fost sfatuite in acest sens?
Sa auzim numai de bine.
nique15 spune:
Buna dimineata burtici!
Eu am fost de dimineata pe nemancate sa-mi fac analizele de sange.
Si mi-au umplut atatea sticlute ca am zis ca nu mai ramane nimic in venele mele. Mi-a fost un pic cam rau.... dar acum ma simt mai bine, am ajuns la serviciu, mananc niste mere... sper sa am o zi usoara.
La fel va doresc si voua si burticilor.

Ioana