Mamici de iulie - august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Irda spune:
Neata fetele!
Aveti idee daca la Giulesti au ecograf transvaginal?
Doctora mea e la Maternitatea Giulesti, n-am ajuns inca la ea .....am zis sa mai astept o saptamana, am UM pe 8.nov., ca poate se vede si bb la eco !
Saptamana viitoare ar avea 3 sapt si 2-3 zile, credeti ca s-ar vedea la un eco normal?Eu ma indoiesc
!
Merci de un eventual raspuns
!
Irda
corbioana spune:
Neatza dragutelor! Cum mai sunteti azi? Eu, desi cu starea de greata de dimineata azi am reusit sa pap paine prajita cu unt si branzica, asta vad ca-mi prieste cel mai bine.
Monica, sa stii ca eu cred ca depinde de oras, doctori si farmacii, naiba ii mai intelege pe astia cu medicina lor: uite de ex. eu iau ca si tine: utrogestan ovule local, materna cu seleniu si acid folic, din care la farmacie compensat (gratuit de fapt) a fost NUMAI utrogestanul, asa ca ...no comment, ce sa mai...am dat destui banisori pe materna care e cam scumpa: in jur de 400 mii si sa nu mai spun ca acum nu o pot inghiti deloc. UFFFF 
Va pupic si o zi cat mai usoara!
Ioana
anis spune:
IRDA, la Giulesti au ecograf transvaginal, suni te programezi la unul din dr care fac eco, si anume,dr Marinescu,dr Niculescu, sau Laura Dracea (face mai mult pt FIV).
La mine la 3 saptamani de la Et s-au vazut niste punctulete..se presupune deocamdata ca sunt 2...deci ar trebuii sa vezi la eco transvaginal un punct negru..![]()
Monica si care e procedura pt a le lua gratuit? Tot cu medicul de familie?Sau cum? Ca ,daca tot sunt gratuit de ce nu ,sa le iau asa...Atunci nu stiu de ce al meu medic de familie mi-a dat asa..pe 3 cutii am platit doar una...Care e procedura?Sunt surprinsa pt ca medicul de familie s-a uitat in caietul ala al lor si a zis ca e compensat nu si gratuit...si farmaciile la fel...eu nu mai inteleg..
Am m-ai intrebat eu, cine completeaza foia gravidei,medicul de familie sau ginecologul?E foia aia de urmarire a sarcinii pe care o iei de la medicul de familie...
In rest eu la capitolul mancare stau prost..nu am pofta de nimik.Cand raman sanii tari? Ca la mine o zi sunt doar plini, o zi durerosi si tot asa...e adevarat ..ca peste 3 zile fac de abia 4 saptamani de la ET,varsta reala a sarcinii...daca ar fi fost UM..ar insemna 6 saptamani..desi e fals calculul asta.
Apropo fetele cu ET,la cate zile vedem la eco inimioara...? am citit ca la 18-24 de zile de la et..e corect?
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Sar'na de raspuns Anis!
Daca-mi poti da si un nr.de tel..........Doamne ce ti-as multumi!
Numerele pe care le aveam eu de acum vre-un an jumate s-au schimbat se pare ........ca in loc de Clinica aia de langa Giulesti am nimerit la un ziar...
.
Cred ca in lipsa de alternative o sa ma duc pana acolo.....dar martea viitoare ar putea sa vina si tati cu mine, si daca nu ma programez de azi..s-ar putea sa nu-mi gaseasca loc marti ufff!!!
Ai idee cat costa ...o eco transvaginala?
Pupici

Irda
anis spune:
Irda..eco transvaginala se face in spital mai bine..nu la clinica aia de la intrare..e mai bine in spital la dr care ti i-am enumerat.
Daca esti pacienta unui dr de la spital siu ca nu te costa nimik la ecografie.Dar oricum intreaba asta cand te programezi..ca aia o sa te intrebe si la ce dr esti..
Dimineata la prima ora e Marinescu..adica de la 7...apoi de la 8 e Niculescu...si de la 9 sau 10 e Dracea..dar nu e in fiecare zi.La programare trebuie sa spui si la ce dr la eco te programezi.
Nr este : 021/ 2215863.
pupici
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
La 5 saptamanai si 4 zile eu i-am vazut inimioara batand la eco. Cat despre medicamentele gratuite cred ca este dupa bunul plac al fiecarui medic de familie. Cand faceam tratament ptr FIV luam utrogestanul compensat dar de cand sint gravida il iau gratuit ca toate medicamentele de altfel. Depinde de fiecare medic de familie.
Esentele tari se tin in sticlute mici.
anis spune:
Ce aiureala..."dupa bunul plac" al medicului de familie...dupa ce ca nu sunt acordate nici u fel de facilitati inainte ..iar dupa..esti la cheremul cuiva..aiurea...
Monica tu cum te simti?Mai devreme nu se vede inimioara batand? Sau tu asa ai nimerit cu eco?
AniS 
corbioana spune:
Bine ai venit Luli si numai bine, sarcina usoara si multa sanatate la amandoi
!
Monica draga stii cum a fost faza la mine? Dr. meu de familie mi-a dat medicamentele pt. compensat/gratuit insa la farmacie mi-a spus farmacista ca nici acidul folic si nici materna nu sunt gratuire...nici macar compensate!!!
asa ca se mai zic...tara lui papura voda!
Spune-mi te rog, tu l-ai luat si pe tati la ecografie cu tine? Eu am programare luni dupa-amiaza si tare as vrea sa-l iau si pe el, chiar daca este eco vaginala!
IOANA