Mamici de iulie - august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, saru-mana de raspunsuri. Dar nici chiar pe partia de incepatori?(eu schiez bine, nu am cum sa pic).
Oricum voi merge la munte pentru plimbare si poate scap la o tura, doua pe partia de copii.(ma mai gandesc, vorbesc cu nenea doctoru-care e si el un schior impatimit si poate ma va intelege).
Am citit ca si Mihaela Radulescu a fost la schi in Italia cand era gravida, eu de ce nu pot?
Vreau sa merg si la bazinul de inot o data pe saptamana, am auzit ca face bine.
Laura-s, eu cred ca parerile in legatura cu una sau alta(ex vopsitul parului) vor fi foarte diferite, dupa cum diferite sunt parerile doctorilor.
Ce vreau sa spun este ca doctorul meu mi-a spus ca nu trebuie sa citesc prea mult(prea tarziu) pentru ca in medicina lucrurile nu sunt fixe ca in matematica, exista interpretari si as putea ajunge sa-mi fac prea multe ganduri inutile. Eu cred ca pe fiecare dintre noi instinctul ne va ajuta sa luam cele mai bune hotarari pentru bebeii nostri, pentru ca toate ne dorim ca ei sa fie bine si noi alaturi de ei. Si mai cred ca daca avem incredere in doctorii nostri si respectam ceea ce ei ne sfatuiesc nu putem lua decizii proaste.
Si eu imi iubesc deja copilasul si m-as pupa singura pe burtica daca as putea, dar va spun sincer ca nu simt vreo schimbare majora la mine, deocamdata.(in sensul ca sanii ma mai dureau inainte de menstruatie, am avut perioade in care nu am avut pofta de mancare -senzatiile le stiu, nu ma impresioneaza pentru ca imi sunt cunoscute). Sper sa-mi ajute Dumnezeu - si pe toate, de altfel,- sa simt ce n-am mai simtit niciodata si anume sa-l simt miscand.
Va pup pe toate si .

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetelor, celor interesate de vospitul parului, pot sa va spun ca vopseaua fara amoniac sigur nu este contraindicata. Eu mi-am mai aplicat din cind in cind cite o cutie de asemenea vopsea, este una f. buna, Londa, "Shiny colors", fara amoniac.
In plus, stiu persoane care s-au vopsit toata sarcina cu vopsea cu amoniac (dar de calitate) si au copii foarte reusiti si nu au avut probleme. Prietena mea buna, care daca nu s-ar vopsi ar fi 75% grizonata (si asa este de la 20 si un pic de ani), s-a vopsit lunar (la radacina mai ales, ca se vedea imediat) si va gasrantez ca are o fetitza de un an superba. de la ea m-am incurajat si eu.

Va urez succes si sarcini usoare!

Patricia

si o foarte jucausa!
saptamina 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu m-am vopsit toata sarcina, m-am decolorat - suvite blonde si totul a fost OK.
Binenteles ca am intrebat doctorul inainte si mi-a spus ca pot sa ma vopsesc oricand.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna fetelor!
Cu sperantza in suflet si cu inima mica cat un purice de emotie ma alutur sieu voua. Am tot asteptat sa fiu sigura ca este totul bine inainte de a da de stire... fiindca am trait experienta trista a pirderii unui bebe in iulie.... dar acum suntem in 7 saptamani si ne este mult mai bine. facem tratament, stam cuminti si ne agitam foarte putin ca sa fie totul bine.
deci: BINE V-AM GASIT!
Bineinteles am si eu o intrebare legata de medicamentele gratuite: dr-ta de familie nu a vrut "in ruptul capului" sa-mi dea reteta gratuita pentru Pregnyl, Utrogestan si Magne B6 !!! Cica in septembrie s-au dat niste precizari prin care se specifica faptul ca doar gravidele fara venituri sau cele cu venituri mici beneficiaza de gratuitate.
Voi ce stiti? lamuriti-ma si pe mine

Va pup si s-auzim de bine!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut la gravidute!

Bine ai venit Nique_15 sa fie cu noroc :)!!

Monai, eu sunt in 9 saptamani acum. Si am fost si la inot, am mers si cu bicicleta si totul pare ca e OK. Nu trebuie sa faci excese. Daca nu simti ca ai probleme, adica dureri mari, scurgeri de sange sau un risc mare din motive anterioare...nu stiu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Cred ca moderat se poate. Acum am renuntat la bicicleta ca e cam ud pe jos si frig.
Si eu mi-am dat ieri cu pumnii in cap ca n-am intrebat de ski. Dar daca n-ai probleme si esti atenta sa nu cazi cred ca e OK. Eu o sa ma duc cateva zile de Revelion. Evita si tu partiile grele si daca e gheata. Eu cred ca se poate cu grija si nu cu viteza mare. Eu una, pe zapada, sunt mai stabila pe skiuri decat pe picioare. Au suprafata mai mare :).
Cumnata me a skiat gravida si in luna a 2a cu al doilea copil si in luna a 7a cu primul....si are 2 copii minunati.

Va pup pe toate pe burtici si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Niqe15 bine ai venit. Mai insista la medicul de familie nu e adevarat faza cu veniturile. Eu iau de 2 luni toate medicamentele gratuite.

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monica ..utrogestanul e compensat doar 70%, am luat reteta de la medicul de familie azi...nu e in totalitate gratuit.Tu ce iei gratuit?

M-am mai linistit un pic...vad ca si voi va plangeti de toane la mancare...eu am ajuns sa nu mai suport nimik...numai fructe,compoturi...etc...

pupici...si pupici noilor venite

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu iau gratuit tot adica utrogestan, materna, acid folic si tardyferon-fol. Absolut toate le iau gratuite de 2 luni.

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Fetelor, voua v-au aparut cosuri????? Eu credeam ca gravidele n-au cosuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Din pacate cred ca au cosuri....eu tocmai m-am trezit c-o 'frumusete' pe obraz....plus altele mai mici......sper sa se mai curete fata in timp.....noi sa fim sanatoase..si bebeii!!va pup!

Mergi la inceput