Mamici de iulie - august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

"neata...

Ce greu e cu mancarea...ma termina...am mancat niste combinatii...omleta cu iaurt peste..bleah..ciudate gusturi are bebe.

Nu pot sa manac ..pt ca nu imi vine pofta la nimik...de dulciuri sa nu aud...si inainte mancam in fiecare zi...
Stresul meu e ca trebuie sa manac ceva si cum mie nu imi vine sa manac nimik...stau si ma gandesc ce mamanca bebe atunci...cel mai tare pap fructe de tot felul.

Lauion..stiu cum e...mie nici acum nu imi vine sa cred..si mai fac cate un test de sarcina

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Monai schiatul nu e recomandat femeilor insarcinate. Ai putea cadea si asta nu ar fi bine deloc ptr bebe. Mie mi-a interzis dna dr.

Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Apropo de mancare, pana acum am mancat post si as vrea sa continui pana la Craciun, aveti idee ar putea fi vreo problema?

De ieri am inceput sa simt niste intepaturi in partea de jos a abdomenului, am inteles ca ar fi normal ca bebe se dezvolta, vi se intampla si voua?

Mergi la inceput

Lauras este normal la tine bebe inca sapa in mucoasa uterina sa se prinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Dragi gravidute,
In primul rand va doresc sa fiti frumoase si fericite ca sa aveti bb-i sanatosi si frumosi.
Tot am sperat eu ca ma alatur voua dar nu mai am nici o speranta. Totusi, desi azi la 15 merg la medic tot nu ma rabd sa va intreb si pe voi poate aud mai multe parei.
Deci ultimul CM 30.10. In 12.11 ovulatie (determinata sigur la monitorizare) si de atunci PAUZA!!! Azi sunt in ziua 41 dar din pacate ultimul test de sarcina pe care l-am facut luni (adica 38 zile) a iesit negativ. Nici urme de rusi sau de sarcina. Sunt un pic stresata sa nu fie o sarcina oprita in evolutie sau mai rau o extrauterina desi si atunci ar fi trebuit sa am un test pozitiv. Am mai avut anul asta si sper sa nu petrec sarbatorile printr-un final apoteotic. Ceea ce este ciudat e ca in ultimele trei luni am avut cicluri scurte(adica 26-28 zile) fata de 35-40 pe care le aveam dupa prima sarcina oprita in evolutie.
Oricum ati auzit de cazuri cand un testele pot sa fie negative chiar daca este sarcina. Stiu ca ma agat de un fir de ata dar sper sa-mi intelegeti starea.
Va doresc numai bine si sa aveti mare grija de voi!
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata
Bun venit Lauras (legat) iti spune Laura-s (cu liniuta). Ma bucur ca se largesc randurile noastre si suntem tot mai multe; iute cate lucruri bune afli: de ex. Monai zicea ca te poti vopsi pe par, eu nu am intrebat dr., dar am citit aici pe DC ca nu e indicat pt. ca amoniacul intra prin pile parca si ala dauneaza, pe langa miros si alte rele care mai sunt. Si eu stau pe ganduri si nu stiu ce sa fac, m-am gandit sa ma vopsesc cu Hena,e singura vopsea recomandata.
Monai, in legatura cu schiatul nu e voie,poti sa cazi sau e destul efortul depus pentru a provoca o nenorocire. Eu am bicicleta acasa si mi-e foarte greu sa ma abtin, dar stiu capana in luna a 3 nu am voie; dupa aceasta luna e chiar indicat sa te plimbi, sa faci miscare, dar nu efort mare.
Acum va las, dar sper sa revin,
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu aveam in ianuarie de mers la ski 2 saptamani in Italia si normal ca nu mai am ce cauta...si nici macar nu imi pare rau....e asa de important ceea ce mi s-a intamplat ,ca nimik nu mai are importanta decat bebe.

Lauras, bebe se infinge in continuare ...din cauza asta simti intepaturile...o sa ai si senzatii de parca ti-ar veni menstruatia..

Hai spuneti-mi voi ce mancati? Ce obsedata sunt .......eu la 48 de kg ale mele...

Tocmai am aflat ,la Giulesti se face tot timpul anului FIV....nu au loturi..dar din fetele in perioada in care am facut si eu...au reusit destule...dar...procentajul depinde foarte mult si de organismul fiecaruia.

Voi ce stiti utrogestanul e si compensat..ca daca e...de ce nu? L-as lua...macar sa beneficiez de firimiturile pe care cica ni le da statul....

Eu am fost..de fapt sotul, la medicul de familie si mi-a luat foia pentru supravegherea gravidei..carnetul sau cum se cheama, cine il complecteaza...medicul ginecolog?

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anis draguto! Pai si tu asa slabuta? Mai fetelor incep sa ma simt (eu care tot am slabit cu dieta pana acum) o balena pe lanaga voi. Ce inaltime aveti scumpelor?
Nu stiu ce sa-ti spun despre mine ca mananc pt ca eu am niste toane de n-ai vazut...fac o ciorba si a doua zi sa n-o mai vad, si tot asa. Am zile in care nu pot inghiti decat un compot, fructe si de-alea nu oricare...ufff...e tare greu. Incerc insa sa strecor cate un iaurt, putina barnza de care o fi, eu in general sunt un m are fan de lactate. Carne nu prea-mi trebuie, preparate gen mezeluri sub nici o forma dar nici nu sunt indicate. Cartofi copti de ex. ii suport cu putin unt. O supa limpede sau cu galuste/taietei, pilaf salata de varza, ce e acrisor in general imi place. Painea prajita imi face bine la sucul asta gastric in exces. Ce sa-ti mai zic? Iti mai zic mai intreaba-ma si tu si poate imi mai aduc aminte.
Pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Toate medicamentele pentru gravide sunt gratuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

Apropo de vopsitul pe par fetelor, eu m-am dat cu nuantator de la Londa care nu contine amoniac si cred ca e ok. Parerile sunt impartite mai ales pt prima perioada de sarcina, dar dupa aceea nu cred ca mai e vreo problema. Ma gandeam sa imi fac ceva suvite pe sarbatori........ca de.

Sanatate multa!

Mergi la inceput