Mamici de iulie - august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
sorel spune:
Felicitari Nikola si bine ai intrat in acest club, in care am intrat si eu tot de curand. Ma bucur ca te simti bine. Sa de-a domnu' sa-ti mearga tot asa, sa ai un bb frumos si sanatos. Toate cred ca dorim acest lucru. Ma alatur galeriiei Lory 2004
sorel spune:
Irda, dear, si eu sunt cam la fel - 1.55 m, 45 kg. Inca nu am nimic in plus, sunt doar balonata, dar ma sperie gandul ca voi pune pe mine 12 kg - in cazul fericit - am inteles ca atat e o sarcina, ce e peste sunt grasimi. Imi doresc foarte mult copilul dar inca ma mai sperie gandul ca ma fac multa, ca imi vor aparea vergeturi - apropos, ce faceti in acest sens - vergeturi
Monicutz spune:
Salut,
Azi am fost si eu la doctor in sfarsit. Nu mi-au facut eco dar mi-au facut macar restul de analize si tot restul controlului. Se pare ca e in regula.
M-au programat la un test de screening pentru sindrom Down in saptamana a 12a. Adica o sa ma duc sa-l fac pe 30 Dec. Asta consta intr-o ecografie in care nu stiu ce masuratori fac, si apoi in aceeasi zi un test de sange.
V-au programat si pe voi la asta? Aici am inteles ca e standard. Asa este si in Romania?
Ma rog, eu abia astept sa-l fac pentru ca o sa fie prima eco pe care o fac.
Katya, am primit mesajele tale. Ti-am trimis din nou numarul de telefon. Poti sa suni cand vrei. Am inteles ca si tu ai fost la dr. azi. Cum a fost?
Irda spune:
Fetele , chiar ca-i tare liniste pe-aici!
Intr-o zi n-am reusit nici macar sa umplem o pagina!
Eu am venit de la serviciu chitita pe ostropel de pui cu muuult suc de rosii !
Abia astept sa-l fac!
Pupici la -dute
Irda
anis spune:
LAUION SI LULI UNDE SUNTETI?FELICITARI !!!!!!
4 reusite la FIV...din care doua se pare cu gemeni luli si eu...super super
Fetele eu am probleme nu am pofta de mancare..dar de nimik nimik...nu stiu ce sa mai incerc.
Voi ce mancati?
Monica ..pupici multi..unde ai disparut?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lauion spune:
Lory2004 merci de galerie,
Anis merci de invitatie, inca nu m-am obisnuit cu ideea (doar cunosti senzatia), oricum de cand am aflat am un 'ranjet' imens pe fata, mai ceva ca asta .
bhcg a fost 350, ziua 17 de la ET, acum ma rog sa fie totul bine 9 luni de acum in colo...
MONAI spune:
Salutare gravidute!
Am fost la medic ieri si am ascultat bataile inimii lui bebe de 4,7mm si 6,1 saptamani(mi-a facut eco vaginala). Am fost emotionati tare(sotul meu m-a insotit).
Doctorul a spus ca pana acum totul e OK, mi-a dat o lista de analize de facut, dar mi-a spus ca pot sa astept pana la inceputul lunii viitoare sa prind gratuitatile. Azi ma duc la medicul de familie sa-mi dea carnetul de graviduta si sa-mi dea trimiterea pentru inceputul lui ianuarie. .
Am uitat sa-l intreb daca pot schia, dar il voi suna eu...
Voi ce parere aveti?
Oricum, el mi-a spus ca aceasta stare e una normala, pot manca orice imi cade bine, dar sa nu mananc mai mult decat in mod normal(deocamdata nu am pofta de mancare si nici nu ma fortez). Eu m-am vopsit pe par inainte de a sti ca sunt gravida si el mi-a spus categoric ca nu are nici o legatura parul meu cu bebele.
Felicitari tuturor viitoarelor mamici. Sper sa fim la fel de fericite si peste cateva luni.
Sa auzim numai de bine.
Irda spune:
Buna dimineata fetele frumoase!
Bun venit noilor burticute! E o fericire sa auzi ca toate eforturile au fost incununate de succes (atat fetele care au fact FIV cat si cele care au prestat la greu pentru bb)!
Eu am reusit sa-mi termin ostropelul de pui aseara pe la 11.30, am bagat si atunci o portie serioasa si..........ia ghiciti voi ce mananc eu in loc de mic dejun........... ...ati ghicit!!!......OSTROPEL!!
Se pare ca bb are gusturi ciudate la micul dejun.......Ca saa nu mai zic ca de vreo 2 saaptamanai n-am mai mancat decat 2 bucatele de ciocolata ......eu care mancam cel putin o coicolata pe saaptamana si vreo 3-4 prajituri.............acum.........n-as mai manca nimic dulce........e de bine, poate am sanse sa nu ma deplasez de-a rostogolull pe laa 8-9 luni!!
Pupici burticilor!
Irda
corbioana spune:
Buna dimineata, dragutelor!
Ce bine ca auzim vesti bune, mamici noi, bun venit! Stari asemanatoare dar normale totusi pt aceasta perioada si mamici care si-au masurat si ascultat bb!! Ma duc si eu sapt. viitoare. Azi scot analizele si sapt. viitoare ne ducem sa-l vedem Tot eco transvaginal voi face si eu.
Monai, ma bucur ca ti-a zis dr. tau ca nu e chiar rea vopseaua de par ca eu tare stau pe ganduri de ceva timp si vreau sa ma vopsesc inainte de sarbatori acum. Cine a mai intrebat dintre voi despre VOPSEAUA de par la dr?
Anis draga intr-un fel poti sa te bucuri ca nu ai pofta de mancare desi trebuie sa te alimentezi corect, dar stiu ce greu e. Cand nimic nu mai e pe placul tau. Eu fac niste ture prin supermarketuri si nu-mi lace nimic si vreau pana la urma nu stiu ce mancare gatita care imi ia nu stiu cat s-o fac. Dar nu prajeala, nu zarzavat prea mult in ciorba, parca sunt la varsta adolescentei cand alegeam verdeata din ciorba/ Totul e sa papi ce ptoi tu si ce crezi ca-ti prieste acum.
Uite Irda nu mai vrea dulciuri iar eu care nu mai mancam decat de cateva ori pe an adunate asa acum imi trebuie, sau mai bine zis daca le vad in casa nu pot sa nu ma ating de ele I-am si zis sotului meu sa nu mai cumpere.
Pupici si sanatate la toate!
Ioana