Mamici de iulie - august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
sorel spune:
Neata' burticutze! Cum v-at inceput ziua? Ceva greturi, ceva dureri de burtici, reusiti sa va treziti? Trebuie sa inceapa o noua zi de lucru, ce mai asteptati! Hopa sus si la treaba, nu mai leneviti ca ma apuca si pe mine.
Monicutz, multumesc de incurajare cu cafeaua. Azi voi beo o cafelutza si sper sa nu mai adorm pe tastatura. Imi place la nebunie cafeaua si inca imi cade bine.Cred ca in ultimele 2 luni am baut 5 cafele cu totul. Am rezistat eroieste, dar ma chinui. Poate daca nu as veni la servici ar fi mai usor, as dormi si asta e. Acum ca toate spuneti ca nu e chiar atat de nociva pt. bb, voi mai bea cate una.
Irda spune:
Neata burtici!
La articolul simptome de graviduta.......doar sani durerosi si care si-au cam luat-o mare'n cap (a se intelege..au luat proportii)
Greturi_nema.........somn in schimb cat incape! De mancat mananc perfect normal desi in ultima luna am slabit vreo 2 kg....de la 44 am ajuns la 42kg..la 1,53 inaltime!
Sper sa nu iau prea mult in greutate , avand in vedere ca nu am greturi absolut deloc! Noi sa fim sanatosi si bb in forma! Dam noi jos dupa.
Pupici pe burtici
Irda
Irda
corbioana spune:
Mama Irda, dear dar esti mititica mititica si slabuta! Bravo tie, si eu am o disperare cand ma gandesc ca o sa devin o dar ce sa facem, eu inca mai ma lupt sa nu bag in mine prea mult dar cum eu am greturi...cam greu ca halesc ce-mi prieste pe moment. Si recunosc ca am papat si cate ceva dulciuri si placinte si pizza de cateva ori pe luna... cam des... Si vreau sa ma abtin mai mult! Acum, cu toate abaterile, nu m-am ingrasat inca, am mai dat un kg jos. Dar tot ce sper e sa nu iau peste limita. Doamne ajuta! Si sa fim sanatosi amandoi.
laura-s spune:
Buna dimineata,
ce ma bucur ca v-ati aliatimpotriva mea -singura fumatoare!!!!!!!!!!!!
Voi chiar credeti ca e mai nociva o tigara decat cafeaua voastra????
Va inselati!!!!! Eu beau cafea cu lapte neaparat si cu zahar si e numai una si in canita decafea nu in cana de apa cum obisnuiam inainte, iar tigarile le-am redus cat am putut. Ce sa fac daca mie nu mi s-a facut greata de fum, ba chiar imi place cand cineva isi aprinde o tigara langa mine....
Si oricum dr. meu a fost multumit de faptul ca le-am redus de la 30/zi la 3 sau max 5!!!!!!!!!
Acum va cert si eu pe cele care beti cafea fara zahar si fara lapte: sa stiti ca nu e tocmai buna pt. bebe!!!!!!!!! Na, asa, v-am zis-o!!!. Acum ca m-am eliberat ma pot intoarcelinistita la treaba.
Pupici pe burtici
Laura
Nikola spune:
Va salut pe toate si pe toti !
Voi fi si eu mamica prin... 29-30 iulie... fericitaaa... !! Sa vedem daca asa va fi. Sunt in saptamana a 6-a si cateva zile
Sunt de 10 ani fumatoare (un pachet pe zi in ultimi 5 ani ) si m-am lasat imediat din momentul in care am aflat ca astept un bebe. De trebuit imi trebuie, nu-mi greata de ea sau de fum. Daca nu pot fuma nici nu beau cafea ca nu - mi trebuie, asa , simpla. M-am gandit ca in momentul cand trag fumul in piept, defapt, ii suflu in fata copilului meu.
Nu simt nimic deosebit. Nu am nici o greata,nu am probleme cu mirosurile , nu am pofte deloc , me simt perfect. Astept si eu sa apara din astea si ma mir ca nu am nimic din ce se spune.
Va urez si voua sarcina cat mai usoara ... sper sa ma tina tot asa
Pa pa
Lory2004 spune:
Buna ziua la toate burticutzele,
Sunt foarte emotionata ca azi l-am vazut pe bebe la echograf. Crescuse binisor si ii batea si inimioara.....asta m-a topit de tot. E o senzatie super...
Anis si eu am insomnii...pe la 4-5 dimineata ma trezesc si pana la 7 nu adorm...iti dai seama ca la servici mor de somn...si mai trebuie sa mai si muncesc...
In rest ce sa zic.....greturi de dimineata, cafeluta rar de tot, tigari nu...incerc sa mananc multe fructe.
Va doresc o zi linistita.
Lory
MONAI spune:
Salutare, burtici!
Azi merg la primul control mai serios. DPN-ul, dupa calculele mele, este 30-31 iulie 2004. Dar azi voi sti mai sigur.
Ma simt in general bine, doar sanii ma dor si sunt un pic ingretosata.
Acum o saptamana, cand am aflat ca intr-adevar sunt insarcinata, am luat hotararea sa nu mai fumez. Doctorul meu mi-a spus ca daca simt nevoia pot sa-mi mai aprind cate o tigara, sa nu intru in sevraj(am fost o fumatoare pasionata). Mi s-a mai intamplat duminica sa-mi aprind o tigara, dar pe care am fumat-o doar de jumatate(ma gandeam ca una intreaga e prea mult). Si mai am una pastrata pentru revelion.
Voi face tot ce pot ca sa-mi respect planul, dar nu stiu cat de tare voi fi. Oricum, sotul meu nu ar accepta sa fumez, el m-a rugat de cand ne-am hotarat ca e momentul pentru bebe sa ma las, dar mereu l-am aburit ca nu am motivatia necesara ... Uite ca acum o am!
Cafea beau o cana de-a lungul unei zile, nemaifumand nu prea ma atrage, dar eu si am tensiunea mica in general.
Sper ca maine sa va gasesc la fel de bine ca azi. Desi nu scriu tot timpul, sa stiti ca va citesc cu sfintenie si sper ca va voi invata cat mai repede.
Sa auzim numai de bine.
pisi_ella spune:
Buna!!! In sfarsit, am facut echo! Sunt in 7 sapt in evolutie!! Exact cum ma asteptam!! Am ramas la sfarsit de luna, exact cand trebuia sa-mi vina ciclu'!! La mine e fff ciudat, am avut UM pe 27 sept si am ramas gravida in jur de 26-27 oct!!! Sunt un specimen!!! Va dati seama ca nu am vrut sa raman, chiar ma ingrozea ideea, ca ma termina Emma destul!!! Da' pana la urma...acum ma bucur ca a fost asa! Bb asta chiar vrea sa vina pe lume si e capos rau de tot!!!!! Adica o facem PRIMA DATA fara protectie dupa nastere si asta in a 30-a zi a lunii si raman!!!!
Corbioana, si eu mai am burta balonata din cand in cand...Durerile sunt normale, da' nu foarte mari! Eu la Emma am avut contractii in primele 3 luni, adica erau dureri mari, de ma tavaleam in pat!! Erau ca la cel mai naspa ciclu posibil!! Alea nu sunt normale...Asa, daca sunt mici, sunt normale....Acum nu am deloc dureri, oricum, am No-Spa in casa, in caz ca ma apuca dureri de-alea mai naspa.
La Emma am luat tone de No-Spa, chiar se recomanda daca ai dureri...Relaxeaza muschiul uterului...E bine sa aveti in casa asa ceva. No-Spa si Scobutil. Astea sunt medicamentele gravidelor
Ok, va pup, ma duc sa fac mancare!
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro
laura-s spune:
Dragile mele,
incepeti sa ma convingeti si pe mine, dar daca dr. meu a zis ca e O.K..........voi incerca sa le mai reduc pana la las de tot.
Va pupacesc ca trebiue sa plec acasa
Pupici pe burtici
Laura
Lory2004 spune:
Vai ce liniste e aici la mamici de iulie-august cu toate ca ar trebui sa fie o super "agitatie" mai ales ca se pare ca ne inmultim pe zi ce trece.......
Asa ca sa facem putina galerie
pentru inca doua FIV reusite la Luli si la Laura (lauion).
Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de sarcini usoare.....si bebici sanatosi.
Pupici
Lory