Mamici de iulie - august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Sorel, eu sunt la dr. Puia. El a fost dr. meu si la prima sarcina. Dr. e super, e aglomerat, da' asa-s toti dr. buni...Maternitatea cam lasa de dorit, la fel si personalul medical de la bebelusi.
Daca vrei amanunte, da-mi un PM si iti raspund....

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Inca ceva: cafeaua NU dauneaza sarcinii! Nu va mai stresati atat! Puteti bea o cafea dimineata, fara probleme. Bine, sunt cazuri de iminenta de avort, cum am avut eu la Emma in primele 3 luni, cand dr iti interzice excitante din astea...Dar in cazu' unei sarcini normale, puteti bea 1-2 cafele pe zi, bine, nu foarte "strong"...Nu e nici o problema. De ce sa dormim in picioare????
Eu beau o cafea pe zi, dimineata, cu toate ca o beau in sila, cam am greata de la ea, da' tre' sa beau, ca altfel pic din picioare!
De fumat am fost si eu fumatoare mai demult, mai ales in studentie! M-am lasat cand am ramas gravida cu Emma, chiar nu am mai suportat fumu', imi venea sa vomit!! Dupa nastere am mai fumat ocazional, de moft...Insa de cateva luni bune nu am mai tras nici macar un fum...
Fetelor fumatoare, vedeti ca va asteapta un prag de incercare!! Acum stiu ca nu mai suportati fumu', asa e in primu' trimestru de sarcina, greturi, mirosuri, alea, alea....Insa cand intrati in al 2 -lea trimestru, va aparea iar pofta de tigari!!! Asa patesc mai toate fumatoarele si multe se apuca iar!!! Asa era cat pe ce sa patesc si eu la Emma....Nu mai aveam greturi si mamaaa, ce-mi ardea buza dupa tigari!!! Deodata incepuse sa-mi placa iar fumu'!!! Mi-am cumparat la bucata, de cateva ori....Am tras asa vreo saptamana, pana m-am hotarat sa le las!!!! Iti trebuie vointa! Le-am lasat. Mi-am zis...mai, ce proasta sunt, ce inconstienta, adica le-am lasat si acum le iau iar, cand sunt in luna a 4-a??
Asa ca....daca vine iar pofta....tre' sa fiti mai puternice ca ea!!

Va pupam,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut burticilor, care multe dintre voi va pregatiti de somn deja :)
Eu sunt in mijlocul zilei de servici..
Sorel, si eu tot cam asa sunt...tot timpul imi vine sa dorm, ba chiar acum cateva zile mi-a picat capul pe tastatura la servici haha!! nu ma gandeam sa mi se intample asa ceva vreodata.
Astia pe aici, prin Ca, spun ca nu e daunatoare cafeaua daca e bauta cu masura. Adica nu multa si nu f tare. Mai depinde si de organism cum suporta. Mie imi placea tare mult..su acum nu pot sa beau deloc, ca a inceput sa mi se para amara. Daca poti bea, nu lasa sa te strseze o ceasca de cafea pe zi. bea-o linistita.
Incep sa cred ca asta e cheia...moderatia...cine poate.

va pup si tare mult imi place sa va citesc. vreo 2 zile nu am reusit sa postez nimic dar acum cred ca m-am prins cum...sa vad daca apare!
Sanatate multa la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

BUNA FETELE....
Slaba activitatea pe aici toata lumea se plange de somn....numai eu de insomnii...mananc fructe la greu ca altceva nu prea imi vine sa mananc ...dar cu somnul stau rau de tot...

Monica...pt lista...nu trebuie decat sa o editezi (foia cu creionul)mereu...lista ar trebuii sa ramana la inceputul capitoluluii...nu trebuie sa o stergi mereu...doar intri in mesaj si modifici, el ramanand la locul lui...hai ca te-am ametit .....si nu bate rau...ca tot pe noi cade munca asta se pare
In rest cum esti? a....si am vorbit cu doamna,stii tu ,deocamdata nu poate ca are programul ocupat.

HAI BURTICI TREZIREA....ma lasati singurica!!!!!!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

HAI FETELE...nimeni nu zice nimic? spuneti-mi cum va simtiti ce simptome aveti...ce pitici pe creier aveti...

Stii care sunt ai mei...?? Din cand in cand ..cand ma apuca..mai fac un test de sarcina..doamne poate gasesc pe cineva sa-mi dea un bax ...asa de mult am asteptat aceasta sarcina ..ca acum cand a venit...am senzatia ca e un vis...doamne ajuta ca e realitate

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Anis eu nu dorm :) sunt inca la servici. Si as avea o gramada de treaba dar nu-mi prea vine sa o fac. Se mai intampla si la altele sa n-aiba chef de lucru?

Eu ma duc maine in sfarsit la doctor, din pacate doar la analizele de sange nu si sa ma vada doctorul. Sunt deja in 9 saptamani si n-am vazut inca nimic. Vad ca mai toate au auzit inimioarele chiar si mai devreme. Sper sa nu mai dureze mult nici la mine pana ma vede un doctor. E foarte ciudat. Am aici o prietena pe care a vazut-o un ginecolog abia in luna a 5a. Si tipa are 37 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Salut la toate fetele care inca nu dorm si la cele care sint inca la serviciu.Monicutz,daca tot esti pe receptie,zi-mi daca ai primit pm-urile mele,daca nu,inseamna ca nu stiu sa le trimit.
Eu sint bine,azi am fost balonata si vad ca am inceput sa am usoare stari de greata seara,dar ff usoare,in schimb da,mi-e somn,hai ca va las ca mai am putin si plec acasa si tb sa-mi termin si eu treaba,va pup,pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Bine v-am gasit, sunt o viitoare mamica de august.
Am fost cea mai mare admiratoare a tigarilor, fumand cantitati de-alugul timpului insa m-am lasat foarte usor cand am presimtit ca vine bebe.Marea mea problema a fost intotdeuna Cola (si la Codrin).Doctorii mi-au spus insa ca in cantitati moderate astfel de excitante nu fac rau.
Asa ca treptat sper sa scap si de afurisita de Cola!
Multa sanatate tuturor!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:
Originally posted by filofteia

UM 27 octombrie 2004
DPN 06-15 August 2005

Sanatate multa la mamici si bebici si sa ne regesim dupa 9 luni tot cu atati bebe...

Cum sa ma descurc eu cu copilu de 4 ani care vrea sa se joace cu mine... imi sare in spate ... si vrea sa ne luptam... Uneori imi este tare teama sa nu-l marginalizez pe el... Nu vreau o sarcina si un alt copil din care cel mare sa fie frustrat.
Sper insa ca voi trece cu bine...

In situatia asta ma aflu si eu numai ca la Codrin (2 ani) cred ca este mai usor: il trimit la tati sau hai sa facem ..., insa nu stiu cum va fi cand va creste burtica.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza la burticutze! Cu cafeaua de dimineata de rigoare, aia e singura pe care o pot tolera la prima ora. De cele mai multe ori cu lapte alte ori fara. Doar e una pe zi, nu poate sa faca rau. Si asa e putina. si sunt groggy toata ziulica si mi-e somn si adorm si destul de devreme de altfel. In timupl zilei la job mi se face si somn si nici chef nu am de nimic...dar vad ca e o stare generalizata. :)
Ma bucur tare mult ca nu pot fuma si sper pisi_ella sa nu mai ma apuce pofta de "fumuri" dupa ce-mi trec greturile astea... din cauza carora mai nimic nu-mi e pe plac de mancare. Da burtaaaaaa balonataaaa de nu mai pot...voi aveti dureri/crampe de la burta asta balonata ca pe mine tare ma sacaie si ma cam doare asa.
Pupici si o zi buna!
Ioana

Mergi la inceput