Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am uitat, Miha bine ai venit!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Grate, pozele sunt ft. reusite, iar Patrick este un adevarat ingeras!

Catusha, LA MULTI ANI! si sa stii ca arati super. Eu nu stiu ce-ti trebuie tie cure de slabire. Sa-ti traiasca fetele, tare frumusele sunt!

Of, of, ce stranse sunt rezultatele intre Basescu si Nastase....

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara. Repede, repede ceva ca mi-e somn.

Vanessa si Piatra lunii habar nu am despre ce analiza e vorba. Prolactina putin probabil sa aibe ceva cu cc uterin. Oricum, asa in procente.. Inca o data habar n-am, de ce sa nu recunosc.

Anacami, al meu manca inca mult lapte de la mine ptr. ca eu ii dau intai sa suga si apoi papica, asa cate putina cat mai vrea dupa toate mesele de zi. Nici al meu nu are stare, ii dau o lingurita in mana cealalta, ii cant, ii vorbesc.

Irinusha
, felicitari ptr. Cris cel umblaret!

Mihaela asteptam poze si si mai multe povesti despre voi, suntem foarte curioase!

Carmen si noi am fost la vot astazi si sper din tot sufletul sa iasa Basescu. Om vedea, sunt ceva sperante...

Grate, esti o draguta, daca ne mai scuzam mult umplem tot forumul de scuze. Asa-i cand scriem pe la nu's ce ore, obosite sau cand ne maraie bebelusii... Patric e un dolofanel si un scump. Faine pozele, le-a facut un fotograf profesionist, ca mi-a scapat povestea?

Catusha la multi ani. Ma duc sa ma uit la poze.

V-am pupat.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Catusha, ai doua fete minunate iar tu arati extraordinar. As vrea si eu sa arat asa dupa bebe2!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Bine v-am regasit pe voi si puiutii vostri deja mari de cand nu am mai dat pe aici... in sfarsit am si eu calculator acasica, normal primul lucru am intrat pe net dupa ce mi-a adormit si mie minunea
Am sa fiu scurta, sa nu ma arunce dial-up ul pe afara:(
Noi suntem binisor,am sa revin cu amanunte despre sufletul si viata mea:)Inca nu sunt la curent cu tot ce sa mai intamplat pe aici dar o sa recuperez.
La Multi Ani!!! pentru toti puiutii
La Multi Ani RARES!!!, multi pupici
Gata ca maine o sa regret amarnic somnul de acum hihiihi

Multi pupici
Laura si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor iubite,

iata-ma la finalul unui weekend foarte placut: ieri (simbata) dimineata am dus-o pe lia la bunicutii ei (ai mei -stau cam la 60km de noi) si, cu incredere, am lasat-o pe miini bune. seara pe la 6 ne-am dus la christmas party care s-a dovedit a fi o petrecere pe cinste: mincare buna, veselie si jocuri de-am ris si m-au durut falcile. ne-am intors acasa pe la 2am si, frinti, ne-am trintit pe pat si-am adormit. eu m-am trezit abia pe la prinz (de ziceai ca nici prin cap nu-mi trecea ca poate o am pe bebe de care sa am grija:)), sean se trezise cu vreo 2 ore inaintea mea si ma astepta cu o felie mare de lebenita sa mergem sa ne balacim in hot tub, afara. zis si facut: incepuse sa ninga cu niste fulgi mari de vata, frig, asa de placuuuuuuuuuuuuuuuuut - dinauntru, din jacuzzi-ul cald si aburit. am avut si cite un pahar de vin si ne-am 'nnebunit noi de ziceai ca sintem in luna de miere! tare bine ne-am petrecut duminica dupa-amiaza pina cind au venit ai mei cu lia-iubita pe la 5pm. totul fusese bine, lia cumintica, bunicii fericiti ca au avut parte de ea. le-am pregatit cina, am mincat, am baut, ne-am uitat la ultimele filmulete cu liuca.... pe la 7 (acu vreun ceas) i-am facut baitza copilei si acum a adormit in brate la tata-sau, jos pe canapea. cind se trezeste, ii dau lapticu' de seara si sper sa mai adoarma de noapte, cit de curind:) - o fi tare obosita, saracuta, cu tot programul variat ce l-a avut:).

catusha, ti-am vazut pozele: tu arati MINUNAT, iar copilele tale, doua comori! ioana e o frumoasa si ilinca ii seamana. fericit parinti tre' sa fiti! la multi ani pentru 30 de ani frumosi!

lauraa, cum face lara ture prin casa, de una singura? se tiraste? sau cum? mersi de explicatia cu thomas:) - sa fiti sanatosi si fericiti!

grate, pozicile 'oficiale' cu patrick sint adorabile - chiar ai un ingeras! un scump! pai, hai, ia-ti carnetu' de sofer, sa poti fi si tu mai independenta daca vrei sa mergi undeva. io-ti tin pumnii.

vanessa, draga mea, intr-o saptamina fix implinesc 37!! asa ca, clar, eu sint batrinoaca aici

dana, mersi de raspuns cu laptele de capra - o sa-i caut si eu la magazinele whole foods, cu produse organice. ce fain ca te-ai reapucat de aerobic - eu am facut vreo 2 ani in oradea, inainte de-a veni in america si stiu ca dupa fiecare sesiune aveam un tonus fizic si mental exceptional:).

anculina, sa fuga repede raceala! aveti grija:).

mephala, felicitari pentru terminarea schemei. sanatate!
bobomobil nu stiu ce e, ma gindesc ca tot premergator. aici nu e recomandat, dar eu tot i-am luat si sint foarte multumita: plus ca, orice se spune contra, si eu am avut cind am fost mica si nici nu mi-a intirziat mersul - am umblat la 11 luni si nici nu mi-a incetinit mintea:). lia are si jumper, il foloseste cam 15-20 minute pe zi si pare in culmea fericirii cum se salta ea acolo - mi se pare bine sa o vad fericita, nu?

bine ai venit, miha!! ne pare bine sa te primim in rind cu noi. sa ne spui mai multe despre voi si bebe dragos. dragos alearga prin toata casa in mergator?

madutza, cum a fost la vot? cine-i?? basescu? nastase? hai, spuneti-mi si mie ca mi-e lene sa caut pe net informatia:). pupici zulufatei tale cu cachitz verde:)

irinusha, felicitari si de la noi pentru cris cel umblaret!!!! pai cum altfel vrei tu s-alerge el dupa gagici?!:)

laurina, bine te mai vedem pe-aici! sa mai vii, acuma ca ai computer:). pupici lui mihnea. pe cind ceva pozici?:)

diana, vezi ce bine e in vacanta, cu sotioru' cu tot?:)
rosiile cu brinza is tare usor de facut: am facut un amestec de brinze: telemea, capra, parmezan, ricotta, o lingura de smintina, praf de paprica si frunze de oregano, totul facut pasta si umplut rosii golite de miez. atit. au fost delicioase:).

alina, m-am distrat cind am citit cum zici ca dragos vrea sa se ridice prin somn - pentru ca EXACT asa face si lia. zici ca-i e frica sa nu piarda momentele! ma distrez de ea, saracuta. pupici lui dragos cel activ:).

piatra lunii, cind mi-a venit din nou ciclul, a fost un picut mai lung, apoi a doua si a treia oara a venit la 30 de zile in loc de 28 cit era inainte de beba. se regleaza el la loc.

iulia, ce frumoasa cariera ai - jurnalist, imi place. bravo tie! o calatorie buna si vacanta placuta la quebec!

va pup cu drag si va mai scriu miine, de la servici. o noapte buna, ca e trecut de miezul noptii la voi, hopa, e 2am, si e seara la noi, peste ocean.......

lamultiani lui rares, mara, andrei a lui getutza, victor a lui brinnie!
mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Ma gindeam sa va mai scriu maine, dar nu m-am retinut sa-i zic Catushei ca arata superb la 30 de ani impliniti. Monet, nu stiu citi ani ai, dar si tu arati excelent si iti reintri in forma foarte repede.
Noapte buuuna tuturor!!!!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Neatza fetele,

M-am trezit si eu mai devreme, Ana inca doarme si sper sa am timp de scris.

Catusha, esti superba! De fete, parca ar semana cu mamica Ce sa mai zic....La multi ani si multe bucurii!

Mona, Nastase e social democrat (fosti comunisti) si Basescu e democrat in alianta cu liberalii(actuala opozitie). Bine ca mi-ai adus aminte sa deschid tv-ul sa vedem daca sunt noutati! Frumos week-end ai mai avut.

A propos, aseara cand i-am zis sotului sa nu ne mai ferim, sa facem un fratior Anei. Aveam asa o stare de buna-dispozitie, ca ma simteam in stare....

Laurina, bine ai revenit!

Sandra, cum te simti? Am vazut ca au fost cutremure aseara.

Grate, este superb Patrik grasanul!!!

Miha, poti sa iti creezi un cont pe webshots.com ca sa pui pozulici. Abia asteptam!

Irinusha, am uitat ca e Cris exceptia care confirma recula!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Cata!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

Fetelor a cistigat Basescu!Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput