Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
piatra lunii spune:
DIANA, nu la leucemii ma refer, da' nici io nu stiu mai mult, asa ca nu am habar exact ce si cum. Stiu doar ca cineva a facut cancer uterin, s-a operat apoi a facut chimioterapie, si la control in lunile urmatoare aveau sa vada in sange daca e bine sau nu. Si a fost bine catva timp, apoi nr ala a inceput sa creasca, desi persoana se simte bine, dar se vede in sange ca iar nu e bine.
MIHAELA,bun venit, mai da' ce copilas precoce ai, deja alearga prin toata casa :)) bravo lui! Ingrid a mea de abia incepe sa stea in fundulet, adica nici asa nu sta bine, mai trebe sa muncim la asta :))
La multi ani Victor si Rares, sa fiti sanatosi si cuminti!
diseara vine si tati, in sfarsit!
mai, chiar nu v-a venit ciclul la niciuna? Sa-mi ziceti si mie cum v-a venit in luna urmatoare,ca la mine is 5 zile intarziere fata de luna trecuta, mai vine sau se poate opri iara?
pd spune:
La multi ani Andrei si Mara (pentru ieri)!
La multi ani Rares!
Bine ai venit Miha!
Piatra lunii, mie mi-a venit ciclul de ceva timp, adica de pe la sfarsitul lui august si nici acum nu este regulat, cum era inainte de sarcina. Eu am luat si anticonceptionale cat am alaptat, din alea care se iau fara pauza, si acuma nu stiu daca ciclul e neregulat de la pastilele alea sau ca asa e normal dupa nastere. Inainte il aveam la fix 29 de zile, acum e cam la 32-34 de zile. Asa ca nu esti singura.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
anacami spune:
Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritilor!
Mihaela si Dragos,bine ati venit!Mihaela, poti sa ne spui mai multe despre Dragos? Cum l-ai nascut,cu ce greutate/lungime,cat are acum?Ce mananca?Am vazut ca esti din Iasi,la fel ca si Carmen.
Piatra Lunii,eu am avut ciclu de mai multe ori, inca de la o luna dupa nastere, cu toate ca am alaptat si inca mai alaptez.Tocmai mi s-a terminat cea de-a 7-a "sesiune".Am avut si de 2 ori intr-o luna,cate o saptamana de fiecare data.La inceput a fost mai mult - cate 7 zile,apoi mai putin -vreo 4-5 zile,iar ultima data a fost de 3 zile.La inceput a fost mai neregulat, la distante mai mici de timp, acum se apropie tot mai mult de cum aveam inainte (aveam cate 2 zile,la 27-28 zile).Ce ma deranjeaza mai mult este ca ma simt foarte balonata si am dureri mai mari de burta.Precizez ca nu am luat nici un fel de anticonceptionale inainte/dupa nastere.
Am si eu o intrebare:cate mese de lapte mai papa bebeii vostri?Trebuie sa va spun ca Sebastian pare din nou interesat de tzitzi,sper sa il tina si sa nu fie doar o toana.Astazi a mancat si vreo 150 ml legume;ii dau ceva in manutza sa se joace si eu ii servesc masa,altfel nu are stare. Cred ca o sa fie un "copil atomic",deja nu mai are stare,se plictiseste foarte repede de jucarii si vrea tot timpul ceva nou.Daca ma vede cu ceva in mana intinde manutzele si "cere"; daca nu ii dau ce vrea incepe sa se maraie si sa se rostogoleasca in toate partile (noi ii spunem "Scremoso").
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Irinusha spune:
Buna fetelor!!!
Si eu la apel ca mi-am trimis barbatii la plimbare ... e un ger, dar daca le place e bine ... si mai am si eu putina liniste ...
Ati fost la vot?
Mihaela, bine ai venit! Sa-ti traiasca baiatul! Ne mai spui si nou mai multe despre tine?
Anacami, si Cris e tot la fel ... inainte papa fara alta preocupatie, ba chiar il invatasem sa nu dea cu mana peste lingurita, insa acum ii trebuie o jucarie in mana ca altfel e jale ... nu ca nu ar manca bine, dar tot timpul e cu ochii dupa ceva, dupa care se si intinde ... Deh, baietei cu energie in curisor!!! Lasa sa ne traiasca ca reusim noi sa fugim dupa ei ;)
Pietricico, saru'mana de poza ... doua frumoase sunteti! Mi-a placut tare!
Mie mi-a venit ciclu la nici 2 luni dupa nastere (probabil ptr. ca nu am alaptat), si da, a fost si neregulat (poate iti mai aduci aminte ca stateam cu frica in san de o mica Amelie), insa acum e regulat (la 30 de zile), mult mai scurt si fara dureri ... deci stai fara grija daca e schimbat, asa e dupa nastere.
Mona, cum ati petrecut fara Liuta. Sa stii ca e nevoie de o pauza, bine ca ati avut parte de ea! Pupici cumintelei mici si dulcici! Felicitari ptr. ridicare .. .mai ce fata mare si precoce ai!!! Ai sa vezi ca in curand o sa mearga! Si cum sa nu vrem sa ne cunoastem ... conversatia cu Sean o sa fie mai problematica ? noi suntem cam tuti asa cu limbile astea ? dar o sa ne descurcam noi.
Madutza, nu sunt toti baieteii cuminti ... al meu s-a trezit ieri noapte (noroc ca era mama la noi si s-a sacrificat ea ... am cea mai buna mami de pe lume, sa-mi traiasca!!!) pe la 12 intr-un planset de nu i-a trebuit nici suzeta, nici ceai, nici lapte ... nici in brate nu se potolea ... asa ca l-am luat pe sus sa se trezeasca ... s-a potolit, dar cine nu mai avea somn? Eu m-am bagat din nou in pat, dar mama a mai stat cu urlatorul cam o ora pana a mai avut din nou chef de somn ... si nu e prima oara. Ce o avea nu stiu?!
Tot asa se intoarce noaptea (sau la somnul de peste zi) pe burtica si promt ridica si caputul, cu ochii mari ... i-al pe somn de unde nu-i. Cateodata il mai adorm imediat, dar nu merge mereu ... somnul e dusmanul lui.
Bine ca-i si Ana mai bine ... e asa nasol cand e un bb-l bolnavior, mai ales ca nu au gurita sa spuna ce ii doare! Multa sanatate!!!
Vanesa, ma bucur ca-i Cata bine! O sa-i treaca si gatul si o sa fie iar un vesel mic si dulce! Tot se mai dau cadouri invatatoarelor? Si chestii din astea scumpe? Mama, invatatoare sa te tot faci!
Haideti sa-mi laud si eu copilul: ieri a facut primii lui pasi ... tinut de ta-su binenteles! Sta in picioare de mult timp, dar era teapan rau ... si cand era in cadita de abia reuseam sa-l punem in fundulet ca el statea teapan de ziceai ca inghitise ceva :) De ceva vreme e mai flexibil, indoie genunchii, iar ieri a mers tinut de tati ... a fost sarbatoare in casa! Am dat de baut ... lu' mama, dar tot am dat ;)
Azi a inceput sa se ridice in patru labute ... si se balangane in spate si in fata pana pica iar pe burtica ... inca nu merge asa cum vrea el, dar e un inceput. Tocmai m-a chemat Boby ? s-au intors intre timp ca inghetasera amandoi ? sa-mi arate pe fi-su ... tare mandru! Cris era bagat tot in masuta televizorului la casetele video ... cica singur a ajuns acolo. Are sistemul lui, nu pot sa-l descriu ... deci valeu, in curand nu o sa mai am pace!
Gata, ma duc si eu la baietii mei! Va pupic dulce si va doresc o seara faina si o noapte buna!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
Irinusha spune:
Pupicei baieteilor sarbatoriti: Rares si Victor! Sa cresteti mari si sanatosi!!! Pupici balosite de la Cris!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
miha04badea spune:
Buna fetelor!Va multumesc tuturor pt primire.Chiar daca nu ne putem vedea sa stiti ca deja va simt f aproape de sufletul meu.
Despre mine:sunt din Iasi,am 26 de ani,o casnicie f fericita.Sotul meu este un om f bun,familist,care ma ajuta si ma sustine in tot ceea ce fac.
Despre Dragos:s-a nascut pe 1 mai 2004 prin cezariana(3,750g si 52cm).Este un copil cuminte si f sanatos.Nu a facut niciodata febra,rosu in git-nici macar diaree(multumesc lui Dumnezeu).Primul dinte i-a iesit la 4 luni,iar acum are 3 jos si unul sus.Doarme toata noaptea si maninca aproape orice.De ex azi a mincat ciorba de pui,iaurt si bineinteles lapte cu cereale dupa care este topit.Tin sa precizez ca laptele este praf pt ca eu nu am mai avut lapte dupa prima luna.Sta f bine in fundulet si tinut de minute face chiar si citiva pasi.Dupa cum vedeti eu am numai lucruri bune de spus despre Dragos.Doamne-ajuta si la voi la fel.In curind voi pune si eu poze cu Dragos numai ca trebuie sa vad cum.Va pup pe toate si pe bb-ii vostri. Miha si Dragos
mephala30 spune:
Noi am fost azi la vot, era o coada.....valeleu, dar avand puiul in brate, ne-am bagat in fata si am pus o stampila pe fata lui Basescu.
Speram sa iasa Basescu!
Alina, te asteptam sa ne lamuresti care este bobomobilul.
Irinusha, felicitari pt. primii pasi! lui Crisulet!
Anacami, ce bine ca Sebi vrea iar sanul! Poate a revenit la ganduri mai bune, si-a dat seama ca el are de pierdut.
Piatra lunii, ma bucur ca vei avea ajutor de-acum, felicitari pt. venirea sotiorului; inteleg ca bucuria este mare.
Mihaela, esti binevenita in randul nostru, fetele sunt ft. dragute. Asteptam sa ne spui mai multe despre tine si baietelul tau.
Fetelor, s-ar putea sa iasa Basescu........URAAAAAAAAAAAA!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
Grate spune:
La multi, multi ani Rares si Victor!!!
Salutare tuturor!!!!
Am pus poze de la studio, dar sa stiti ca fiind scanate (le-am cerut alora CD, au refuzat pentru ca nu au voie) nu prezinta calitate, oricum esentialul il veti deslusi voi.
Este un folder nou "La 5 luni si 1/2 (JCPenney portraits)" pe vechiul link de la semnatura.
Enjoy!
DanaR, imi cer scuze pentru exprimare, asa mi-a iesit. Meniurile sunt prea bogate si pentru puiutul meu. Ar minca el si mai mult ,dar fiind satul ar refuza sanul, ceea ce nu vreau absolut deloc.
Mihaela, bine ai venit printre noi. Asteptam pozele! Sa-ti traiasca baietelul!
Madutza, cu mare placere.
Va pupacesc pe toate, am plecat ca mai multe de facut.
Sanatate la toti bebelusii!!!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
vanessa ionescu spune:
La multi ani Rares!!! La multi ani Victor!
Iuliana, sa fiti sabnatosi si sa pape bine in continuare (de la mamica lui). Nu mai stiu nimic de tine asa ca maine te sun.
Diana Pietricica nu se efera cumva la prolactina??
mai scriu mai tarziu ca se dau rezultatele finale
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
Catusha spune:
Dragele mele,
V-am citit in fiecare zi cu mare drag, dar cu scrisul mai putin, caci nimic interesant nu gaseam a va spune despre noi...
Acum insa pot sa va impartasesc un secret (mai ales ca e de domeniul trecututlui): simbata am facut 30 de ani... Pentru unele femei e un moment critic, pentru mine a fost a fost ceva super relaxat, fara angoase, depresii sau chestii de genul asta. Cum sa nu fiu multumita de mine daca la 30 de ani sint de 2 X mamica?
Si ca sa si vedeti cum arata femeia la 30 ani (plus comorile ei...) avem si noi poze in premiera absoluta. (pentru cei interesati...)
Va pup si promit solemn sa revin cu o scurta prezentare a povestii mele de viata.
Catusha, de 2 X mamica
http://community.webshots.com/user/catusha102