Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
Asa-i, Miha; rezultate partiale:
Basescu- 51,75%
Nastase- 48,25%
Bravo, Basescule! Bravo, Romania!
Fetelor, de-ati sti ce ma bucur de victoria lui Basescu!!!!!!
Ei, sa revenim la oile noastre:
La multi ani! Catalin Andrei, sa fii sanatos si viata sa-ti ofere ce are ea mai bun!
Revin mai incolo...
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
iuliana c spune:
Buna fetele!
Multumim pt urari.La multi ani pt toti puiutzi si sa fie sanatosi .
La multi ani Cata!Vanessa ne auzim la telefon.
Laura bine ai revenit, pupici pt Mihnea.
Miha bine ai venit!
Grate,este nemaipomenit Patrik!
Mona ai avut un sfarsit de sap iami-iami
Catusha,arati foarte bine.Multi ani inainte numai cu impliniri si bucuri!
Madutza,iti arde de nebuni!
Acum asa pe scurt despre noi,dupa ce gogoasa nu a mai vrut laptic de la mine,a facut vaccinul de 6 luni,care l-a dat peste cap de tot,de nu mai vroia sa pape nimic decat sa bea ceiut.Asta a durat vreo 2 zile in care nu am stiu ce sa ii mai fac.Astazi este bine ,dar m-am speriat rau,caci Rares este un copil mancacios(bine,exceptand laptele)
Va pupic si celor carora nu le-am raspuns.
A,Nally pe unde esti?
Iuliana & Rares (12iunie)
Catusha spune:
Am racit cobza, cu nas, cu tuse, cu dureri de cap. Asta dupa ce fetele mele s-au facut bine...
Va multumesc la toate pentru urari si pentru vorbele frumoase. Pentru mine chiar conteaza mult, eu fiind genul de femeie pe care poti sa o deprimi usor cu referinte nu tocmai bune la aspectul fizic. Si tocmai pentru ca ma saturasem sa imi spuna toata lumea "Vai, ce te-ai ingrasat" m-am ambitionat pina am revenit cit-de-cit la o forma de om.
Asa-i ca-s dulci fetele mele? Ce-mi place foarte mult este ca se plac reciproc si au inceput sa se joace impreuna. ma rog, de fapt Ioana ii face jucarii celei mici care o urmareste fascinata si rid amindoua...O sa vedeti si voi (cele care au doi copii stiu ceva...) ce frumoasa e relatia intre 2 frati. (cu adresa expresa la Madutza curajoasa). Intr-o zi, cind Ilinca imi intinsese nervii la maxim, am spus ca o s-o dau la un tigan, ca m-am saturat de ea. Ioana a sarit imediat: "Nu o da, mami, te rog... Ilincutza e aici. (si imi arata pieptul) Eu in loc de inima o am pe Ilincutza..." Draga de ea...
Sa nu uit sa va spun ce cadou frumos am primit la 30 de ani de la Ilincutza: de dimineata pina seara a tinut-o intr-una: MA-MA! MA-MA!
Noi am facut deja cumparaturile de Craciun pentru fete. Ilincutzei i-am luat printre altele premergator, chiar daca este prea devreme (sa fie acolo) si chiar daca este controversat. Ioanei i-a fost de mare ajutor, chiar a avut 2, pentru ca pe primul l-a distrus, atit de mult l-a folosit si atit de tare se bushea de pereti cind prindea viteza. Nu am avut nici un accident cu el, nu s-a rasturnat niciodata. Noua ne-a fost de mare folos.
Catusha, de 2 X mamica
http://community.webshots.com/user/catusha102
Irinusha spune:
Chiar e adevarat fetelor? Astia aici spuneau inca de voturi egale ... se pare ca sunt in urma!!! Ce ma bucur!!! Sa traiasca Romania!!! ... sper sa mearga inainte acum! Na, ca m-a apucat patriotismul! :)
Catusha, esti superba!!! Multi si fericiti ani alaturi de comorile tale si sot! Si cu el poti sa te lauzi :) ... reusita pereche! Ioana stiam ca-i o frumusete mica si tare dragastoasa ... se pare ca Ilinca o sa fie la fel! Sa-ti traiasca!
Grate, pupici dolofanelului scump!!! Reusite pozele si scumpic ingerasul!!!
Ca tot uit:
Dana, ma bucur ca doarme Stefa mai bine cu lapticul de capra ... daca-i spun lui Gaetan (nasul naturist, ca de la el am ideea) o sa fie si mai fericit. Cat despre copii, ce sa mai, doi frumusei. Iar voi ca familie aratati super bine!
Pietricico, l-am bagat in sac de domit, dar se foieste atata de se rasuceste si sacul ala pe el de-l strange prea tare ... cand era mic mergea acum nu. Ne descurcam noi.
Azi-noapte a facut iar scandal, a urlat ca din gura de sarpe ... am incercat cu ceut, cu suzeta, cu ture prin casa, cu mangaieli ... nimic. Pana am zis, hai sa incerc si cu laptic, chiar daca a papat cu 3 ore inainte ... si s-a linistit si a adormit la loc. Si asta dupa ce la 18 a papat cereale, la 21 a adormit cu lapte (150 ml), a papat si la 00 ... de cand e fi-miu asa mancacios nu stiu. A doua sticla a cerut-o pe la 5 ... daca il mai inteleg un pic?!
Madutzo, ai dreptate, o exceptie ... ca ma-sa asa ;)
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
Irinusha spune:
Na, ptr. ca tot ati deschis subiectul (Catusha si Madutza), sa va intreb de ce ma ?roade? pe mine de ceva vreme: al doilea copil!
Cele cu unul doar ? si nu ma refer la Mona, ca Liuta e cel mai cuminte copil pe care-l stiu ... si o stiu si pe Hanna, alta cumintica ? mai vreti inca unul, acum ca stiti cum e sa cresteti unul mic?
Eu cand avea Cris asa vreo 2-3 luni ma tot uitam la el si aveam un chef de un al-2-lea ... mai ales ca sarcina a fost super usoara si f. placuta (mama, ce mandra eram de burtoiul meu :)) si nasterea nu prea grea. Pe atunci tot speram ca in cateva luni se va rezolva si cu noptile nedormite si agitate ... acum la 7 luni si un pic nu prea mai e asa mare speranta. Nu vad nici o imbunatatire, ba din contra, parca e din ce in ce mai nasol. Si ma gandesc cu groaza ca daca al doilea e tot asa ca Cris, pai atunci o luam amandoi razna. Nu pot sa ma vait de Cris, e un copil dulce si cuminte, dar noptile sunt groaznice. Suntem amandoi franti, iar daca nu ne-ar ajuta mama am fi la pamant de oboseala. Si din pacate nu poate sa-mi garanteze nimeni ca urmatorul doarme bine ... e asa de nasol. L-am intrebat pe Boby daca mai vrea un copil, si mi-a raspuns ca sa-l mai intreb la anu' ca acum raspunsul e ?nu!? ... mi-a vorbit din suflet!
Deci, voi ce ganditi? Mai vreti sau nu mai vreti copii?
Gata, ca am aberat destul ... ma pregatesc ca atunci cand se scoala Cris sa plecam in oras .. ma uit de un cadou ptr. tati! Va pupic!
PS: Catusa, insanatosire grabnica! Pupici sa treaca repede!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
Bebe Beca spune:
Bine v-am regasit!!!
Am facut o pauza lunga, lunga...
Acum fata doarme, sper sa apuc sa scriu ceva...
Noutati...am inceput sa ne ridicam... Ce este haios este ca nu accepta sa se ridice in genunchi intai, vrea direct in picioare... Este tare dragalasa... I-am cumparat premergator, dar nu il folosim prea des, numai cand mami si tati au cate ceva de facut si Bubu trebuie lasata in siguranta. Pentru ca deja o lasam intr-un loc si dupa putin timp o gasim intr-un alt loc. Rade toata ziua, dar si cand incepe plansu'... isi ia revansa...
La capitolul mancare, tot lapticul primeaza. Si-a schimbat si orele de somn... Ce mai, creste fata!
Am o mare dilema. Nu stiu cum sa procedez in noaptea de Revelion. La ora 12 se presupune ca doarme si imi este teama ca se va trezi speriata din cauza bubuielilor. Sa o trezesc eu inainte? Voi ce spuneti?
Ioana si Rebeca.
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Anculina spune:
Buna fetele, iubitele !
Raceala e pe trecute, a venit doctorita sa o vada sambata seara si am luat alte medicamente incepand de duminica si acum e putin mai bine...
Sa vedeti ce secret am descoperit : cand incepe ea sa se rasuceasca in somn si sa maraie putin - in zori - pe la 5,6 sau 7 dimineata, fug repede si ii fac un biberon de laptic fierbinte si i-l dau asa aproape prin somn. si ea il papa pe tot, apoi se intoarce brusc cu spatele la mine, nu-i mai trebuie nici suzi, nimic, si mai face un nanel pana la 10, 11, timp in care mami ori face treaba, ori mai leneveste si ea in pat...
Va pupic pe toate.
http://community.webshots.com/user/ankulina
iuliana c spune:
http://community.webshots.com/photo/223467602/231601933DikuCY
Iuliana & Rares (12iunie)
Grate spune:
Neatza tuturor!!!
(la noi este 7.56AM)
La multi ani Catalin Andrei!
Puiutul doarme ca un scump, dupa ce ieri m-a terminat cu energia lui. Este foarte activ, nu sta o secunda locului si e foarte curios. Mai nou se intinde dupa umbre, vrea sa le prinda , sa le cuprinda, vede orice ca pisoiul.
Fetelor, sa stiti ca m-a apucat si pe mine dorinta de a face un fratior sau surioara lui Patrick. As vrea sa creasca impreuna, sa fie in aceeasi gasca, scoala,sa se joace impreuna. Chiar daca mi-a fost greu o perioada (primele 3 luni), ma gindesc ca ar fi ceva frumos pentru fiul meu cel scump sa aiba pe cineva aproape de virsta lui. Mi-e frica insa sa nu-l ingrelez prea tare pe sotu-meu , ca numai el lucreaza si mai astept un pic pina ce termin cu alaptatul.Asa ca Madutza, dupa tine eu urmez la chinuri grele.
Multi
si multi mosi
si multi
pentru copilasii vostri dragi si scumpi!!!!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
Veve spune:
Gata pentru un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38189" target="_blank">nou capitol?
Irina,veve & croko
pozici