Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
adameasca spune:
Bonsoir!
Cred ca de la vaccin a fost asa agitat si a facut febra, cam de pe la 4 dupa amiaza nu a mai facut deloc. In schimb am observat o eruptie foarte "discreta" (daca pot sa-i zic asa) pe corp. La doctor nu am reusit sa ajung pentru ca nu a mai fost la cabinet de o sapt si azi a fost super aglomerat acolo. Am preferat sa stau acasa decat sa astept vreo ora acolo, nas in nas cu copii raciti. Merg maine dimineata, am facut programare.
Alina, aha, am inteles. Mananci tort ca sa-ti vina bine hainele de Revelion. Nu ma gandisem la asta... :))
Andreea, ce raceala urata, 6 saptamani... Asa se intampla cu toti copii care merg la cresa cred... O dau din una in alta. Maine ma uit pe carmetul de vaccinari si-ti zic care-i schema. sau poate e alta mamica mai harnica. Io am carnetul la Luca in dormitor si nu intru la el decat daca urla. Dar teoretic stiu ca se mai face un rapel la ROR mai tarziu.
Vikinga, zi merci ca sta in carutz. Luca sta cuminte maxim 45 de min, dupa care incepe sa urle si tre sa-l dau jos, daca nu vreau sa capete vreun rosu in gat de la atatea tipete in frig... Sa ne pui poza la jucaria aia de care zici.
Super mami, sigur ies dintii daca-i asa miorlaita cum zici. Si capoasa, daca loveste cu capul in tot ce prinde.
Lorelai, mai bine papi dulciurile alea si le scapi de grija. Io zau daca va inteleg: cum naiba vreti sa tineti diete acum, cand vin sarbatorile??? Ati luat-o razna? Si porcul cine-l mananca? dar prajiturile?
Io nu prea am tinut diete niciodata. Ma refer la diete drastice, genul ala de stai nemancata cate o saptamana. Am preferat sa slabesc incet si sigur. Acum 2 ani am slabit in 4-5 luni 20 de kile. Dieta a fost aia clasica: fara dulciuri, prajeli si fainoase. Multe legume, lactate si fructe. Gratare si fierturi. Si nu am mai pus kilogramele pe mine decat pe timpul sarcinii. Acum au zburat de la oboseala, daca mai tineam si regimul asta eram ca o sirena acum.
Cadouri de mosh.. Noi astia batrani mai nimic interesant. mama dulciuri de diabetici, tati papuci de casa, io sosete calduroase si groase. Luca in schimb a primit o carte cu animale de care e super incantat, toata ziua se plimba cu ea prin casa. Un calutz de plastic, are o manie deja cu caii, toata ziua face ca ei. Si niste cuburi desenate din care se fac imagini. Astea-s prea complicate pt el, dar macar le impastie cu drag prin casa. Si io strang la ele de mi-a venit rau.
Laura pe unde o fi umbland? dar Fleur? dar Lena? Nici pe Julia si Carmena nu le-am mai vazut pe aici...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
adameasca spune:
Elena, felicitari pentru Alvaro ca face la olitza!!!!! Luca nici gand. sta pe ea, uneori face pipi dar kk niciodata. Cum naiba sa-l inavtz eu pe olitza daca el nu e deranjat de un kk in miez de noapte si tra cu el la fund pana se face dimineata? Cica tre sa il deranjeze mai intai ca sa am ceva succes cu olitza. sa aibe un disconfort. Hi, hi, acu si-a dat seama ca e mai bun somnul si sta cu kk ca fund.
Lorelai, lasa-l in pace, nu-l forta sa stea pe oala. La noi mama soacra a fost cea care l-a convins sa stea pe ea. Intai l-a pus pe ea imbracat zile la rand. Apoi, cand s-a invatat cu obectul, dupa o repriza de stat imbracat (timp in care oala se incalzea) ii dadea pampershii jos si al aseza. Este intotdeauna preocupat de o carte. Pana acum la noi pipi a fost absolut intamplator. dar macar s-a imprietenit cu olitza.
pozele noastre
Elenalove27 spune:
...pe olita am inceput s ail pun de ficeare data cind il vedeam ca incepe sa se screme si eu stau langa el si il incurajez"Good job Alvaro , bravoooo you make kk , bravooo si ma screm si uite asa a inceput olita sa ii placa enorm de mult iar dupa ce termina are maner cu o masinarie la loita unde trage apa iar tati este inregistrat dupa ce se termina apa de tras si ii zice GOOD job Alvaro daddy love you Good job.si el se amuza tare mult si se duce spre maner si se chinuie sa traga apa ca sa il auda pe tati ...este un dulce.
Despre subiectul cu DANSATOARELE , dragelor va multumesc ca ne sunteti alaturi si ca ne sustineti.Eu ma bucur ca am primit mesaje pe PM de la zeci de fete care ma sustin in tot ce am avut de spus iar cine a facut haz de necaz sa vazut la subiect...nu se merita sa mai vorbim va pupic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank"> Alvaro Daniel web1 -www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- Poze recente
adameasca spune:
Elena, si io ma chinui sa-l pun pe olitza cand se screme, a' pana aduc olitza si dau jos pantalonii, kk e gata facut, numa' bun de schimbat.
Iar despre subectul cu dansatoarele... N-am ce zice. Va admir pentru ca ati avut curajul sa spuneti lucrurilor pe nume, va admir pentru ceea ce sunteti si pentru ce ati reusit sa faceti in viata. Si mai ales pentru ca sunteti niste mame extraordinare. si
pozele noastre
Zeeva spune:
La multi ani de Mos Nicolae pentru toti sarbatoritii si pentru micuta mea Maia Nicole!
Multumim frumos de urari tuturor.
Mi-a fost dor sa vin aici. Eu nu am mai dat demult pe la voi ca sunt.....tare nedormita. Maia a intrat intr-o etapa (sper din suflet sa fie scurta) in care se trezeste de 7 sau 8 ori pe noapte. Ne foim, ne mutam dintr-un pat in alt pat. Ii place in patul meu ca-i mare. Da' eu stau de veghe ca mi-e teama sa nu cada, se roteste mereu.
Da' vad ca toate avem astfel de probleme.
In rest suntem bine. Fetele mele cresc si infloresc.
Sanatate multa la bb va doresc,
Z.
ciuf spune:
La multi ani de Sf. Nicolae.
La multi ani, Olguta!
Noi ieri ne-am dus in alta statiune montana si a fost tare fain. Drumul a durat vreo 3 ore dus, plus inca 3 intors, dar copilul a fost foarte linistit. I-am luat cele trei CD-uri cu Cutiuta Muzicala, am cantat cu totii, i-am luat o plasa de jucarii ca sa-l tin cat mai ocupat. Nu am avut nici o problema cu el.
Acolo cand am ajuns, am oprit intr-o parcare la un hotel ca sa luam niste brosuri (ne tenta sa mergem vreo 3 zile si sa prindem si Rev acolo) si ne-am gandit sa-l scoatem un pic si pe Luca din masina. L-am infofolit bine in costumul lui de iarna si am iesit cu totii. Dar un vant naprasnic, ca fistigoi am urcat in masina si l-am lasat pe tata si pe Dan sa se joace cu el. Si ce mai cadea in zapada si radea! Era in culmea fericirii. Am ajuns la concluzia ca iubeste zapada foarte mult, nu conteaza pentru el ca manutele sunt rosii de inghetate ce sunt sau ca e zgariat pe fata de la ea. Cand a fost sa-l punem inapoi in masina, concert, dezastru.
Noi am hotarat ca nu renteaza sa mergem 3 zile acolo. Cazarea si masa te ajung la vreo $100-$120 pe zi, dar ce nu-mi place este ca nu prea sunt multe sporturi de iarna. mai bine mergem intr-o statiune unde sunt si partiile de ski ca doar-doar oi catadicsi sa ma apuc sa invat sa skiez.
Sambata noaptea nu am dormit deloc bine. Ne-am culcat cam tarzior, "meritul" lui Luca, apoi au inceput iar mancarimile mele de piele, am luat o pastila ce stiam eu ca-mi face bine Zyrtec si tot nu mi-a trecut. Apoi m-am gandit sa iau doua pastile de Ca, dupa care m-am simtit super. Mi-au disparut mancarimile si am reusit sa adorm in cele din urma.
V-am pupat
ciuf spune:
Am revenit.
Am fost foarte rapida, noroc ca salvasem scrisoarea, ca m-a sunat sotu-miu din aeroport din Colorado Springs, sa-mi spuna ca au cancelat astia zborul si ca trebuie sa-l duc la aeroportul din Denver care e la o ora si un sfert distanta de orasul nostru. Asa ca ma urcai pe cai si il luai de acolo. Saracu' cu niste genti enorme dupa el, parca era Olga nebuna. Imi luai toata trupa dupa mine si plecaram cu totii la Denver. Luki cumintel, i-am dat jucarioare pe rand ca sa nu se plictiseasca de toata o data si a fost ok tot drumul.
Aseara l-am culcat la 8,30 ca era Terminescu, nu ne mai intelegeam cu el deloc. Iar azi-noapte... la 2,30 baiatul era fresh. Si-a terminat lapticul si apoi plansete de plictiseala. Eu, vai de mine, ce are copilul, ce l-o durea, ma si gandeam ca se jucase cu o zi in urma in zapada... si cand colo la el era plictis. Noroc cu mama ca a stat cu el o ora sa se joace. Credeti-ma, in toata casa rasunau chiotele lui de fericire. Eu care stiam ca trebuie sa ma scol cu noaptea in cap sa-l duc pe Dan la aeroport am zis ca fac tot efrotul sa dorm. Aiurea. M-a durut in gant si urechile. Asa ca halal. Am ajuns acasa zombi de la atata plimbareala.
Dragele, va las si o sa va citesc. Ma cheama mama sao in dintem pe la niste magazine cat doarme fiara. Ramane tata cu el.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http;//community.webshots.com/user/ciufa
sandrap spune:
Elena, ai baiat mare nu gluma!Sa se ceara el la olita! Bravo lui,si tie ca ai reusit sa il inveti!
alinkav spune:
Bravo Elena!!! Esti super ca l-ai invatat, dar zic ca a fot si meritul lui!!!!
Va invidiez pe voi , e cald la voi acolo, una doua l-ai pus pe oala, dar noi pana ne dezbracam. Asa ca am lasat experienta asta pana la primavara. Super olita ai, exact de asta caut si eu. Fetele din Romanika aveti ideea pe unde se gaseste asa olita, olita-scaunel si cu capac?????
Al meu a fost tare ieri. Inainte de baita il las gol-si fara pampers sa umble vreo 5 min pana se face cada. Cum ii scot pampers, hop mana pe p.., si dintr-o data face putin pipi, se opreste si se uita la ce a facut, se apleaca si analizeaza, zambeste si fuge. Iara se opreste iarasi face putin pipi si dinnou analizeaza, rade samd. Eu ma prapadeam de ras si el cu mine. Imi place ca a inceput sa realizeze ca face ceva.
Acum se tavaleste pe jos. La noi e o ceata , nu se vede nik!
Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
super mami spune:
Mai mai da-i incolo de dinti. Nici vorba de ei, cred.
I-a trecut febra, nu mai e plngacioasa, nu se mai izbeste cu scufita...nimic. Si nici nu se vede nimic pe acolo.
In cazul asta nu stiu ce a fost cu temperatura, dar oricum a trecut.
Ieri a fost mai calma, a ramas cu tati iar eu am iesit cu prietena mea. Ufff ce bine a fost. M-am intors super relaxata si cu chef de bb.
Si culmea, imi zice tati ca a fost super cuminte, a adormit repede nu l-a calarit cum face cu mine. S-au jucat de n-au avut treaba.
Bravo lui, eu zic bis !Elena felicitari ! Ce sa mai, sunteti mari.
Ce scandal, ca nu stiu despre ce tot vorbiti. Spuneti-mi si mie unde e.IERTAREEEE. LA MULTI ANI OLGUTA SI ANDREI. SA CRESTETI MARI SI SANATOSI !!!!Isabel zice cayo (a cazut - cand arunca sau ii scapa ceva pe jos). Zice que - ce ? cand vorbesti cu ea.
Ieri ne jucam cu papusica si punea degetelul pe piciorul ei si dupa pe cel al papuselei. La fel si cu manutele.Acum in timp ce scriam a inghitit o bucatica de hartie. Manaca tot ce gaseste pe jos.
Trebuie sa ma duc la ea, ca face numai prostiute.
Va pupacim,
Alexandra si Isabel