Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Noi am dormit super bine azi noapte. Ne-am refacut. Insa Luca abia azi recupereaza. La 2 ore dupa ce s-a trezit dimineata a adormit iar. Febra nu a mai facut. Deci de la vaccin a fost toata nebunia.

Zeeva, sigur ies dintii la fata. Cum stat cu decoratiunile in casa? cand vedem poze cu noua casutza?

Ciuf, Luki e nazdravan rau. Bine ca ii place zapada. Si cred ca e minunat sa ai parintii langa tine sa te ajute.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da mai fetelor chiar ma gindeam ca subiectul nostru de bebelusi oct-noi-dec e un subiect de cinste Avem doua moderatoare, doua dansatoare, o cercetatoare, o gravidutza si toate mamicile in dieta slabute si frumoase, inteligente si prietenoase! Si numai zic bebei frumosi si sanatosi, voinicei si pusi pe rele... care in curind fac toti anul si trecem si noi la numele de copilasi de oct-noi-dec!Super mami nu te-am intrebat pina acum unde locuiesti in Spania? Fratele sotzului locuieste in Valnecia iar soacra in Benidorm. Eu voi veni in primavara numai cu Aldo la "neamuri", ce bine ar fi sa stai prin zona, poate are sanse Aldito sa o curteze pe Isabelita bonitaMai fetelor am si eu asa un mic of. Aldo inca nu merge bine la un an si 3 saptamini. Se plimba foarte rapid de colo colo dar numai cu minutele de ceva, singur nu face mai mult de 2 pasi si apoi buff jos. Stiu sigur ca poate dar asa psihic inca nu e pregatit, daca nu e tiunt de minute nu mai vrea sa mearga, stiti cum le cauta! Si doar nici nu-l tin bine, e numai in capul lui ca draga Doamne pune el minuta! De Mos Nicolae tati i-a adus o jucarie interesanta, dar mai mult ne atrage pe noi decit pe el. Vad ca de 3 zile doarme tare bine la prinz cam 2 ore! Si noptile la fel de bine, chiar mai linistite, ieri noapte s-a trezit dupa apa numai o data. Acum il astept sa se trezeasca si mergem iar la plimbare, ca am fost si dimineata la cumparaturi.Va pupic pe toateVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna fetelor,

Iata ca mai apar si eu pe aici. Vestile noastre sunt din ce in ce mai proaste…Slava Domnului ca sanatosi suntem dar nu mai vrea fi-miu sa manance fructe cu biscuite si nici crenvusti cu branza topita. Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac. Dupa ce ca manca asa putine acum a renuntat si la astea. Ii plac doar: lapte praf, cereale, iaurt, orez cu carne, cartof cu carne sau cu ou….si atat!!!!!!
Am fost la medicul de familie si l-am rugat sa-mi dea pastile pt viermisori(decaris) preventiv ca sa nu ma mai duc prin spitale pt analize. Vreau sa va spun ca dupa pastiluta mananca si mai prost.

Ver@ sa stii ca tot timpul incercam sa-i dam din ceea ce mancam noi .De curios este curios sa guste dar dupa aceea scoate din guritza Nu vrea sa manance nimic. Nu va spun cate feluri de mancare am incercat sa-i dau, facute de mine sau de alte persone( m-am gandit ca poate nu-i place cum gatesc eu, desi sincera sa fiu fac mancare foarte buna..)
. si nici un rezultat si din cauza asta stau asa prost cu nervii…imi vine sa ma tavalesc pe jos si mai multe nu.
L-am cautat in guritza si am simtit maselute prin gingii dar cred ca mai dureaza pana apar…nici nu stiu ce sa zic…
Sper sa se indrepte pana la urma situatia. Poate ma ajuta cineva cu un sfat. A! Uitam sa va spun ca am inceput sa-i dau o linguritza mica de miere in fiecare dimineata, o fi bine sau nu???? – cica pt pofta de mancare…

Lorelai sa stii ca si fi-miu este innebunit dupa Pepe chiar i-am cumparat o caseta cu el. In ceea ce priveste evolutia nu ai de ce sa-ti faci griji. Fabi nu da pupic, face la oala merge foarte bine si vorbeste pe limba lui, are cateva cuvinte care la zice bine dar in rest…..el intelege ce spune. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca nu intelege nimic din ce ii spun si nu se uita la mine daca il intreaba cineva unde este mama….. Pana s-o insura va sti sa faca de toate, stai linistita!

Citesc despre fetele plecate in Canada si SUA si nu-mi vine sa cred ce scrieti. Romanii isi doresc sa ajunga acolo, este visul multora dar vad ca asistenta medicala este execrabila….La noi in Romania parca este putin mai bine, dar ei care sunt asa de dezvoltati????? Sincera sa fiu mi-ar fi teama sa am copilul bolnav pe acele meleaguri….cred ca as innebuni de nervi din cauza indiferentei lor….

Ileana referitor la cadoul de Mos Craciun poti sa iei o saniuta sau o orga muzicala (pt astia mici) cu luminite si melodii…(fi-miu a primit de Mos Nicolae si este foarte incantat de ea). Noi i-am luat sanie si sta toata ziua calare pe ea. Deabia astept sa dea zapada sa-l plimb cu ea.

Vikinga, despre ce subiecte este vorba? As vrea sa citesc si eu daca este ceva interesant…

Elena Felicitari pentru performanta de a face baiatul la olita…!!!!.

Fetelor vreau sa va spun ca de dimineata ma chinui sa postez raspunsul dar de fiecare data a intervenit cate ceva si nu am reusit sa-l termin. Iata ca acum sunt gata…...munca multa la birou si nu mai am timp si de scris…..

Sanatate si sa auzim numai de bine

Magda si Fabian (17.11.2003)
http://community.webshots.com/user/pagurschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...mai sunt printre noi si profesoare si invatatoare si mame casnice ...si lista continua.
Chiar ca sunt curioasa ce meseri avem noi mamicile de aici

Eu am fost "DANSATOARE de toate felurile" iar acum sunt CASNICAsi cred ca o sa merg si eu la niste cursuri de DANS doar ca sa mai am si eu cite o iesire din casa (fara ALvaro cel mic sau cel mare)

pentru cine nu stie subiectele in flacari www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37500" target="_blank">Asa a inceput... si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37546" target="_blank">Asa sa terminat

Bebe face nani acum eu merg sa strang dupa el prin casa.
Pupicei si multa sanatate .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank"> Alvaro Daniel web1 -www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- Pozne recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Iertare, am uitat sa-i spun lui Andrei la multi ani.
La multi ani, Andrei! Sa cresti mare, sanatos, mancacios si ascultator.
Eu sunt cu ORL-ul in pioneze. Ma doare gatul, urechile, toti muschii gatului si maxilarele cand le apas. Unde oi fi racit habar n-am. Traiasca Tylenolul care e bun la toate.
Ieri am fost cu ai mei si plodul (ca sotul e plecat) la magazin sa mai cumparam vopsea ca sa mai dau pe pereti pe ici pe colo, si apoi am zis sa mergem in centru sa vedem cum a decorat primarai centrul si sa mai cascam ochii pe la case. Credeti-ma este o feerie sa vedeti casele decorate. Totul parca este rupt din basme. Au tot felul de statuete cu scenete biblice, reni, calesti, mosi cu gramada, iar de luminite nu mai comentez. Asa ca fiu-meu, furat fiind de peisaj a cazut in lumea viselor cam o juma de ora. Dupa 10 min. ne-am tot chinuit sa-l trezim, dar mai un somn di ala profund, cu sforaituri. Am dat muzica tare, am cantat cu ei mei, nada... lemn.
Asa ca imediat cum am ajuns acasa, baiatul in forma. Nu avea chef decat de joaca. Si ne-a chinuit pana pe la 11,30. Si a dormit pana pe la 6 cand si-a cerut lapticul si iar la culcarica.
Magda, ma dispera Luca. Nu vrea decat lapte. E un biberonar sef. Nu mai vrea carne, el care era superincantat de ea, sarlota, nimic. Lapticul pe primul loc. Ii mai dau branzica pentru copii, ia cateva guri, dupa care incepe sa o scoata din gura si i-o da lui Cezar. Ala stie ca de fiecare data cand mananca Luca primeste si el ceva, daca nu, isi ia singur. Si adica, mananca amandoi dintr-o bucata.
Fetelor, ne chinuim sa-i luam lui Luca sanie. Am cautat pe ebay.com, dar am fost tare dezamagita. Scumpe rau, dar si transportul. Adica ma cam ajunge la vreo $100. In cele din urma am hotarat sa ne-o trimita socrii pe a noastra. Sper ca in doua sapt. sa ajunga aici.
Ref. la asistenta medicala din USA, eu personal nu ma plang. Nu prea am avut probleme, iar daca le-am avut le-am rezolvat prin telefon. Ma refer la facturi. Iar la doctor ... sa nu ai nevoie. Pana acum nu ne-am plans de nimic. Si slava Domnului ca sotul a tot fost, si-a facut analize peste analize, cu Luca la fel, deci ce sa spun, ca mai depinde si de tipul de asigurare de-l ai.
Elena, mai felicitari ca esti o mama asa de rabdatoare si ca l-ai invatat pe Alvarica la olita. Eu nu poci si gata. Mai aman. Am zis ca n-am nici o motivatie sa-l invat asa repede.
Si ce poze frumoase aveti. Ma ia asa un dor de apa de acum as pleca intr-o vacanta. Si tu esti o frumoasa. Nu te mai plange ca esti grasa, ca nu se vede.
Alina, asa a facut si fiu-meu. Era tare fascinat de unde venea pishulica si apoi punea degetelul in pata de pe carpeta. Sunt tare haiosi cu inocenta asta a lor si cu felul lor de a descoperi lumea.
Elena si Vikinga, mii pentru voi. Va admir.
Ah, Vikinga, tare faza cu constipata = gripata. A fost de pomina.
fetelor, sambata am fost de mi-am cumparat lama, gen brici si m-am tuns singura. Nu prea-mi permit sa ma duc la salon ca stiu ca trebuie sa las peste $100 daca vreau sa fiu chic, asa ca am fost la o romanca care tunde cand si cand si ... nu mi-a placut. Am stat asa vreo doua saptamani pana m-am hotarat sa ma tund singura. Ca pe sot, de cand ne stim noi, si anume 6 ani prieteni plus inca 7 de casnicie numai eu l-am tuns. Aici, am cumparat masina de tuns si nu am nici o problema cu tunsul.
Am zis sa facem schimb. Eu pe el si el ma tunde pe mine. Pe laterale m-am facut singurica, iar la ceafa m-a ajutat el. Si ma declar multumita. Si nu m-a costat decat vreo $5 ca atat a fost lama.
Saptamana asta la noi va fi foarte cald. Si vreau sa profit de asta ca sa punem si noi instalatiile in fata casei. Iar bradul il iau in preajma Craciunului.
Dragele, va las ca iar ma intind cat pomana.
Pupicei pe obrajei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara si in curand noapte buna

De aceea ii raspund doar Eleneilove:eu sunt asistent stomatolog nu glumesc.Am pus ca se vad dintzii.Dar acum stau acasa 2 ani cu Vladutz.

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Oho Elena chiar ca buna intrebare ai pus! Si eu sunt curioasa ce meserii mai au fetele noastre de aici, sau ce planuri de viitor! Uite cum aflu ca Vera e asistenta stomatolog si hop am si eu o intrebare: ce ma fac cu Aldo ca nu vrea sa stea la spalatul pe dinti...! Vina mea ca am inceput cam tirzior, am zis ca am timp si uite ca acum se oripileaza cind ma vede cu periuta! Deja pling gindindu-ma la cariutele lui. Si mai fac ceva aiurea, dar cu atita oboseala mie-mi prinde bine. Si anume seara il pregatesc de nani, il pun in sac si bea bibe si de obicei adoarme la sfirsit. Cum sa-l mai spal eu pe dinti? Ar trebui sa-i stric minunatie de program? Noaptea bea numai apa. Dar nu-i asa ca fac rau?Iar despre mine, am intrat la Fac de Nave Din Galati, ehei cu bursa, dar in al 4-lea an am renuntat, s-a intimplat ceva tare aiurea in fam mea, am plecat din tara si am sa ramin intotdeauna cu regretul ca nu mi-am terminat studiile. In afara de dansat am avut si alte job-uri, acum sper ca invatind limba dupa ce Aldo e mai marisor, sa muncesc si eu in hotel cu sotzul. Om vedea! Eu sunt o optimista, trebuie sa gindesc pozitiv si sa am planuri de viitor. Hei e o treaba si cu autosugestia astaSi pt ca Ciuf i-a placut faza cu constipata, uite fac un copy past aici si cititi si voi, ca e la alt subiect:Aaa ca mi-ai amintit cu faza "Stuhlgang". Eram cu sotzu' la dr cu vreo 3 zile inaite sa nasc, deja in prelungiri de 10 zile peste termen, si-l intreb cum se zice pe germana la "constipata" ca-s rau.. da rau de tot si am nevoie maaare de ajutor. Si am zis sotzului constipata pe romaneste, mintea mea ratacea aiurea sa mai stau la nush ce traduceri, ma gindeam eu ca in spaniola sau italiana lui o fi la fel sau pe aproape. El ii zice dr direct in germana, dr ingrijorat se ridica si zice "Ce? Nu se poate chiar acum??" eu zic pe daa.. el zice si e grav, transipri? Ai febra? Eu zic ei nici chiar asa, dar daca ma fortez prea mult simt ca mi se sparge capul, ei las sa luam temp zice el. Pin la urma sa-mi zica sotul ca in spaniola constipata e gripata racitaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Vikinga,tare faza cu costipatia

Azi noapte iar a dormit Sandra cam rau, si s-a marait,asa ca am
dormit la ea in camera.Dimineata a dormit pana la 11,iar pe la 15 a
dormit iar inca 2 ore,dar s-a trezit foarte maraita.Sa vedem cum o fi noaptea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, tot eu is.
Ia spuneti-mi si mie, am sesizat de ieri ca lui Luki ii cam miroase gurita. Sa fie de la laptele de vaca? Ca praf nu i-am mai dat. Si nu-l spal pe dinti, mentionez.
Multzam, dragele.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

ILEANA merci! are o adevarata limba a lui, vorbeste de numa dar e greu de inteles, de exemplu la Tziruco (asa o cheama pe o vacuta a lui, si pe ungureste inseamna a mangaia) ii zice Tziro si o recunoaste oriunde ar fi o cauta si o aduce daca i-o cerem. Pe Bunicul il cheama Toto (asta ii bunic pe ungureste). A fost tare trist cand a plecat caci i-a facut cu manuta tai-tai la bunicu si acum in fiecare zi zice Toto si arata cu degetelul pe geam, mi se rupe inima, stiu ca la varsta asta ei uita repede si in rest nu ii afectat de lipsa bunicului, dar ceva a inteles el, ca imi aduce si telefonul si zice Toto si mi-l pune la ureche, poate vrea sa il sun pe bunic. Tata nu ii lipseste... sau nu da semne... Oricum cred ca is cam paranoica si exagerez, nu are cum copilul sa stie atatea.

VE@ iti raspund cu intarziere... Alex al meu e circumspect cand vede lucruri noi si sta f cuminte nu se baga, studiaza situatia si apoi daca vede sau i se pare lui ca e sigur (asta nu inseamna ca e sigur ) se apuca si trece la actiune... ii o mare figura. Pomul de Craciun i s-a parut lui suspect desi frumos ca si lumanarea dealtfel(asta si avea dreptate sa ii fie...), insa usa nu... sa si-o dea mai demult peste degetele... De asta cand mergem undeva ii extrem de cuminte si in magazine e mielusel nu alta, sta mic si pitit... dar daca vine cineva strain la noi in casa unde-i teritoriul lui cunoscut sa vezi ce scandaluri trage, depinde in ce toane e... In orice caz e un copil sperios initial si apoi si-o ia in cap...

Nu a facut reactie de nici un fel de la vaccinul antigripal si oricum sper sa merite. Mai are de facut inca o doza.

Mai fetelor aproape ca am uitat ce greu e sa nu poti face nimic decat sa suflii in funduletul lor... toata ziua mi-o mananca, dupa ce in sfarsit seara adoarme da-i cu gatitul si curatatul si in final colegii mei de laborator m-au programat pe mine sa prezint acuma vineri la jurnal club (citim un articol de specialitate si il prezentam in detaliu, metodele etc)... partea proasta ii ca seful meu face f urat daca gresim, nu conteaza din ce motive, asa ca trebuie sa ma ocup si de asta peste noapte. Nu l-am dat, evident, inca, pe Alex la cresa pana ce nu stim ce fac ai mei cu viza si l-au pus si pe barbatu-mi-o sa prezinte dupa mine... asa ca vor avea un auditoriu inedit... pe ALEX...
Timpul ii tare naspa aicea, ploua si sper ca sotu-mi-o s-a multumit cu Las Vegas-ul si San Diego... (uff ce ciuda imi e pe el, ca vede atatea, dar sper sa merg si eu la anu, insa atuncea conferinta asta de hematologie o sa fie la New Orleans) si nu a facut tampenia sa mearga in Mexic ca nu si-a luat pasaport cu el...

ELENA draga eu cred ca numai din invidie si lipsa de cunoastere si intelegere putea cineva vorbi asa... nu priveste pe nimeni ce face celalalt cata vreme nu il afecteaza pe el direct. Daca o femeie frumoasa si talentata se foloseste de asta, mi se pare firesc si inteligent. Problema acelor persoane este, cred, ca, confunda dansul erotic cu prostitutia, sunt prea limitate si puritane, eventual fanatice religios (in sensul rau al cuvantului). Oricum eu consider ca nu trebuia sa sara sa judece si sa exagereze. Tu esti o mamica f buna si o frumoasa si ai facut ceva pt tine si viata ta ca sa ai acum un camin cald si o familie fericita si ai luptata pt puiul tau sa fie bine, asta face fiecare.

VEN felicitari pt dintisori! nu am stiut ca trebuie sa se imbrace in alb! dragut obicei!

mai fetelor, ma simt cumva atat de prost ca ii chinui pe bunicii si strabunicii lui Alex, si noua ne e greu (dar mergem inainte in speranta ca in final intradevar merita), ma gandesc daca am facut bine ca l-am adus si pe sotul meu aicea si am plecat si eu... de multe ori ma gandesc ca ei ma acuza in gand pt suferinta despartirilor, dar atuncea cand am plecat am facut-o ca sa am si eu familia mea si sa pot sa fac ceea ce imi place in viata si pt ce cat de cat m-am pregatit si am muncit... nu mai vreau sa ma intorc inapoi, nu mi-as mai reveni niciodata daca as face-o, dar ma mustra constiinta fata de ei...

PS: si mai sunt si alte cercetatoare (biochimiste), Adriana Mihnea si Manuela (Mnicol care nu a mai aparut pe forum de ceva vreme...) de care cel putin stiu eu... oricum fetele care vor sa afle detalii despre profesii se pot uita la profil si cine a vrut sa ii fie cunoscuta ocupatia si-a dezvaluit-o acolo...

Mergi la inceput